Konec Sezóny 2 a začátek Sezóny 3

  season 2    season 3    patch 8.2   

Blizzard zveřejnil informace ohledně konce Sezóny 2 a začátku Sezóny 3. Ta začne dva týdny po launchi patche 8.2. Datum vydání patche však zatím stále neznáme. Kdy to asi bude?

Blizzard zdroj

 

Launch Rise of Azshara bude značit konec Batttle for Azeroth Sezóny 2. V den launche (jehož datum oznámíme brzy) se uzavře PvP a Mythic Keystone soupeření a budou následovat 2 týdny off-season.

 

Během off-season budou Mythic keystone dungeony stále hratelné a budou dostupné Season 2 affixy i odměny. Sezónní achievementy však už dostupné nebudou. Zároveň bude stále možné přihlásit se do fronty na Rated PvP, avšak sezónní odměny a tituly už nebudou získatelné. Klasifikace z konce sezóny se uzavřou, jakmile dojde k launchi Rise of Azshara.

 

Jako vždy žádáme kompetitivní hráče, aby si nepřesunovali postavy na jiný realm nebo k jiné frakci, dokud nezačne Sezóna 3.

 

Sezóna 3 BfA začne dva týdny po vydání patche. Spolu s ní se otevře Azshara's Eternal Palace, nový Operation: Mechagon dungeon, zpřístupní se nové sezónní affixy pro Mythic Keystone dungeony a azeritový gear s vyšším ilvl.

 

Raidové achievementy vázající se k Battle of Dazar'alor a Crucible of Storms jako např. Ahead of the Curve a Cutting Edge budou získatelné i během off-season. Můžete se je snažit získat až do chvíle, kdy se otevře Azshara's Eternal Palace.

 

Blizzard následně vydal další bluepost s upřesněním ohledně achievementů Ahead of the Curve a Cutting Edge.

Blizzard zdroj

 

Ahead of the Curve a Cutting Edge pro Crucible of Storms již nebude možné získat, jakmile se otevře Azshara's Eternal Palace. Hall of Fame pro Crucible of Storms se v tu chvíli uzavře, a to bez ohledu na to, zda bude zaplněná, a Crucible of Storms se zpřístupní pro cross-realm Mythic.

 

Očekáváme, že nové Esence a navýšení síly Heart of Azeroth v Rise of Azshara během oněch dvou týdnů před otevřením Azshara's Eternal Palace budou představovat finální možnost podpory pro hráče, kteří už skoro mají zabitého Uu'nata.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akrapovic 07.06.2019 20:06

cerstva 120 neda v pvp nic tak neviem ako zacat. war ma 90k hp na zaciatku, to je nic.

Akrapovic 07.06.2019 14:58

ked nejdu areny na 2 tyzdne tak nech mi vratia 2 tyzdne game time, ja nehram pve vobec, nerobim stale dookola tie iste WQ tak co tam mam robit ? vsetko sa robi len pre pve-ckarov a pritom vela ludi hra vo wow len areny. ani eq sa neda ziskat len v pvp.
pojebali to uplne

marekrich 07.06.2019 15:10

Eq v pvp se získat dá a poměrně snadno, dokonce i na stejné úrovni jak z myth raidu
Jediné co potřebuješ je rating
Jednak každý tyden máš weekly bednu, z každého bg/areny máš šanci na item (ilvl záleží na ratingu), potom máš upgrade za coiny až na 425 ilvl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet