Konkurence pro WoW - Goat MMO Simulator!

http://media.wowfan.cz/uploaded/goat_mmo
Svět MMO her je nelítostný. Již od doby, kdy World of Warcraft tento žánr zpopularizoval, rostlo mnoho odvážných konkurentů, kteří se snažili přiživit na jeho úspěchu, či jej snad překonat. Zapomeňte na neúspěšné tituly jako je Age of Conan, Aion, The Elders Scrols Online či Star Wars: The Old Reoublic, 20. listopadu je tu ten pravý WoW killer - Goat MMO Simulator! Svět MMO začínají ovládat kozy! Myslím kozy jako kozy, ne kozy jako kozy.
Asi chápete, že předchozí odstavec je myšlen s jistou nadsázkou. Ostatně, když jsem toto DLC do překvapivě populárního Goat Simulátoru uviděl, myslel jsem, že se jedná pouze o virální video. Pohled na Steam mě vyvedl z omylu. Určitě si mnoho z vás říká: "WTF? To jako fakt?". Já jen odpovím: "Ano, to jako fakt.". Hra nabízí mnoho "převratných" možností (některé věci jsou psány z čistě pohledu tvůrce):
  • Pět odlišných class: Warrior, Rouge, Magician, Hunter a Mikrovlnka
  • Dokončete tucty questů, stokrát vylevelujte a zahrajte si za pět různých tříd; to je tuna obsahu, spočítejte si to, všichni jsme chodili na střední, no já ne, byl jsem zaneprázdněn čicháním balakrylu za jídelnou.
  • Level cap je 101. O 1 level více než vy víte co.
  • Možná teda ne tuna obsahu, ale don’t hate be cool.
  • Stay a while and listen to Dumblebore the Grey in Twistram (vysvětlení: Stay while and listen je hláška z Diabla, kterou říká Deckard Cain. Dumblebore the Grey je narážka na Brumbála z Harryho Pottera a Gandalfa z Pána Prstenu. Twistram je zase narážkou na město z Diabla Tristram.)
  • Válku frakcí mezi ovcemi a kozami.
  • MMO simulaci tak dobrou, že si myslíte, že je reálná.
  • Existují tady taky elfové a trpaslíci jako v tom filmu.
Jak jste jistě poznali i podle traileru a narážek, hra si dělá srandu z MMO obecně, ale hlavně naráží na World of Warcraft a celkově launch datadisku Warlords of Draenor. Jaké jsou vaše reakce? Zahrajete si hru? Myslíte, že se svět zbláznil? Co říkáte na různé narážky? Hrajete Goat Simulátor?

Naposledy upravil/a Astra 20.11.2014 v 07:14:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kuxik009 19.11.2014 18:52

Tak chvilku hraju ten simulátor a je to fakt taková blbinka na odreagování . Nevíte akorát někdo prosím, jak se dá hra uložit? Díky moc.

Protecthand 19.11.2014 17:15

Nejvíce se mi snad líbilo jak tam nastavoval tu Login Queue Time

Metiu 19.11.2014 13:24

uz vidim kde stravim svoju mladost

TygerD 19.11.2014 13:07

Login Queue Time: Medium Výborná recese Plus jim to vydělá nějaké měďáky. Tohle musí být MMO roku, doufám že to pokoří i WoD, teprve pak to bude dokonalé

bulljoker 19.11.2014 12:58

GOTY

shaix 19.11.2014 12:04

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet