Krkounův deník - 7. kapitola

  krkounův deník    Vanilla   

Lovec se stává kořistí

 

Dosáhl jsem levelu 20. Nahráno mám zhruba 35 hodin. Další věc, kterou budu muset akceptovat, je fakt, že tento server je PvP. Což prakticky znamená, že při plnění questů mě budou zabíjet nejen naprogramované postavy, ale také okolní kamarádi. Jako hunter nemám příliš šanci takový útok přežít. Ale s tím jsem do toho šel.

Můj první výlet na bojové (Contested) území jsem uskutečnil prostřednictvím questu The Warsong Reports. Oficiálně je Ashenvale země pro levely 18-30, ale reálně je to únosné pro hráče od levelu 24.Tento zajímavý quest se dělá už na levelu 20 především proto, aby si každý Horďák označil oba zdejší lítáky. Jako rychlá spojka musí v lese vyhledat tři zvědy a odevzdat jim instrukce. Ashenvale Forest je kompletně odlišné prostředí od plání v Barrens nebo Mulgore. V podání Vanilly se jedná o nekonečný hluboký les, kde kromě zvířat, staletých stromů, jezírek, stezek a skal, je ukryto mnoho starobylých tajemství. Nejsou tu ještě žádné válečné stroje, žádná lávová pole, žádné odlesňování (tedy kromě východního Warsong Lumber Campu). Pouze nekonečná zelená houština.

Prvního zvěda jsem našel jednoduše poblíž Splintertree Post, kde jsem si označil prvního lítáka.

Druhý zvěd se má pohybovat někde na cestě do Azshary, na východ od pevnosti. Pokračoval jsem tedy po cestě na východ. Poblíž mostu přes řeku Nightsong River mě zmerčil Ghostpaw Alpha, vlk na levelu 27, který se motal těsně u cesty. Naštěstí byl hřbitov blízko. Potom mě přepadla dvojice gnomů, Chtěl jsem je rozšlápnout, ale nejdřív jsem se potřeboval po taurensku podrbat na zádech a najednou jsem byl zase na hřbitově. Do třetice mě překvapil modrý Voidwalker. Jeho majitel se schovával za stromem a já myslel, že to je nějaký otravný warlock, ale byl to Satyr, protože to bylo u vchodu do jejich centra Satyrnaar. Na toho jsem měl, ale zazmatkoval jsem a tak jsem doběhl ze hřbitova potřetí. Konečně jsem našel druhého zvěda a mazal zpátky. Satyrovi jsem se vyhnul, ale vlka jsem neoklamal. Poslal jsem na něj peta a utíkal dál, dokud pet nezmizel. Pak jsem peta přivolal píšťalkou a kupodivu to byla dobrá taktika. Pet byl jen trochu zraněný a vlk za mnou neběžel.

Poslední zvěd se nachází až na Zoram Strand na západní straně Kalimdoru. Kupodivu se ta dlouhá cesta obešla bez vážnějších incidentů. Allianční vesnici Astranaar jsem obešel z jihu. Musel jsem cestou necestou pobít několik medvědů a pavouků, ale nakonec se les otevřel a byl jsem opět u moře, které se nazývá The Veiled Sea. Zamířil jsem k Zoram'gar Outpost, doručil poslední instrukce a označil druhého lítáka. Hlavní cíl questu jsem tedy splnil a mohl se vrátit do Crossroads.

Další výlet na bojové území jsem uskutečnil ve Stonetalon Mountain. Musím si zvykat. Od teď už bude každá další země bojové území. Zde jsem navštívil Goblina Ziz Fizzikse, který mi sdělil, že celou lokalitu Windshear Crac ovládla neblaze proslulá Venture Co. a kácí zde stromy pomocí stroje Super Reaper 6000. Plány tohoto stroje je potřeba ukrást a donést. S tímto questem jsem se tu kdysi trápil nekonečně dlouho. Tentokrát mě požadovaný Blueprint padl ze druhého dělníka. Neuvěřitelné. Nadšeně jsem vyběhl zpět k Ziz Fizziksovi, ale nedoběhl. Musel jsem odstranit z cesty nějaké zvíře a při skinování mě zbaběle a zezadu skolil human Warrior s levelem 22. Nestačil jsem mu ani zamávat. Tak takové to tedy bude.


Pokud se vám Krkounův deník líbí, rozhodně nezapomeňte navštívit FB profil autora.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Athanel 12.12.2018 12:57

Hele , že tě platí Blizzard aby si nalákal lidi na Vannilu Tak jak jsem byl zapřisáhly , že Classic nezapnu , tak jak čtu tvoje články tak začínám hodně o sobě pochybovat. Jelikož to vzpomínky začínají být stále živější a chuť si to znovu prožít silnější . Jinak super čtení . Ta nostalgie a vzpomínky jsou super. Díky za to

Esperanta 12.12.2018 13:55

To jsem nepsala já, psal to Krkoun, na konci článku je odkaz na jeho stránky ale hádám, že jsi reagoval na něj

ratatuj 12.12.2018 17:10

@Esperanta viem že tie články robíte vo svojom voľnom čase , ale bolo by dobré nejaké aktuálne info o patchi a tak celkovo si myslím

Esperanta 13.12.2018 11:56

@ratatuj Já to sice ještě oficiálně neřekla, ale odešla jsem z postu šéfredaktora (znechucení nad současným stavem hry a chováním Blizzardu), takže už se o to nestarám. Krkouna dlužím už dlouho takže jsem jen naplánovala zbytek dílů a jinak už je to starost zbylých redaktorů.

Rekrash 13.12.2018 12:18

@Esperanta S tou hrou to je fakt... Ale doufám že články budeš psát dál.

Esperanta 13.12.2018 14:04

@Rekrash To nevím, osobně jsem ve stavu, kdy mě to přestalo bavit úplně. Hlavně příběh. Uvidíme, jak na tom budu v lednu ale jestli stejně tak nevím nevím, to nadšení pro psaní o WoW mě díky BfA úplně opustilo. Možná ještě vydám článek, proč BfA nestojí za nic a pak končím.

ratatuj 13.12.2018 22:14

@Esperanta tak to je mi fakt ľúto že ťa datáč až tak odradil od hry že tu končíš ako šéfredaktorka tvoje články boli vždy veľmi dobré a rád som ich čítal. Je to tvoje rozhodnutie nikto ho neovplyvní.
Život pokračuje ďalej a dúfam že sa ti v ňom bude dariť a ak WoW zavrhneš úplne tak dúfam že najdeš nejakú podobnú hru do ktorej sa tak zamiluješ alebo možno časom sa k WoWku vrátiš to sa ešte ukáže. Len toľko z mojej strany na tvoje rozhodnutie a dúfam že som na nič nezabudol


P.S. Budeš tu určite chýbať.

Martins911 14.12.2018 00:01

@Esperanta no snad budwš mít jen twn pár měsíční záchvět jak všichni ostatní a zase se vrátíš jinak by to byla škoda

Esperanta 14.12.2018 15:36

@ratatuj Díky všem tady za vlídná slova. Uvidím, jestli tohle přejde a BfA nakonec o něčem přeci jen bude. Zatím je to pouze zklamání oproti Legionu, kde ten obsah byl zábavný a bylo pořád co dělat a Broken Isles neomrzely, alespoň mě. Jestli to ale nepřejde, tak už prostě nebude mít smysl psát o něčem, co pro mě ztratilo kouzlo a duši.

Sabejno 12.12.2018 10:12

Vyšel nejhorší patch v historii wow a ani řádka?

tomulkabambulka 12.12.2018 12:38

Proč nejhorší?

Martins911 12.12.2018 13:46

@tomulkabambulka to sis ještě nezvykl že to nové je automaticky to nejhorší

Morderon 12.12.2018 15:25

Nelze popřít, že kvalitou nejlepší a obsahem nejobjemnější sice není, ale zároveň není takovou žumpou, jako byl 6.1.

Lockdaar 12.12.2018 16:12

@Martins911 Sabejno je jen špatnej troll, nic víc. K takovým se nemá cenu vyjadřovat...

Sabejno 12.12.2018 20:27

@tomulkabambulka Například proto, že v něm reálně stále nic není? Evidentně žumpa vývoje v Activision nestíhala a vydala patch s nulovým obsahem. Teda počkat, jo, máme 4 příběhové úkoly! Opravdu obrovský patch.

Reeki 13.12.2018 07:45

@Sabejno Nekecej v Boralusu je nová lávka ze 2 prken a 2 vendoři :-)

Gareth 13.12.2018 13:15

@Sabejno: asi zkouší co hráči ustojí... nové rasy mají být kdy? Klidně je mohli dát už teď.

Fuarran 11.12.2018 08:52

U Krkounova deníku se vždycky skvěle bavím:-)

Martins911 10.12.2018 11:46

Perfektní články

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet