Kronika 2 - Art

http://media.wowfan.cz/chroniclelogo
V rámci Blizzconu nám boli predstavené aj obrázky z nadchádzajúcej Kroniky (15.3.2017). Ako je známe, druhá Kronika sa bude zaoberať dávnou históriou Draenoru a takisto bude pokračovať príbeh Azerothu počas Prvej a Druhej vojny. V nasledujúcich obrázkoch môžeme vidieť Temný Portál v Black Morass a Starú Hordu, vznešených arakkoa v Spires of Arak, počiatok boja medzi skupinami Primals a Breakers - giganti "Botan" a "Grond". Na poslednom je zobrazený boh Anzu, zjavne ako pije krv boha Setheho nad Sethekk Hollow.


Naposledy upravil/a Mordecay 08.11.2016 v 23:21:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 09.11.2016 20:38

Muradin
Trochu mě zklamaly nějaké retcony.
Ešte uvidíme ako zretconujú Med'ana Na to sa strááášne teším

godlike 09.11.2016 20:23

no vida....money ready

Muradin 09.11.2016 17:58

Bellatrix
Je to dost pravděpodobné. Ale nepřijde mi, že by vypadal zas tak odlišně od ne-filmového Blackhanda. Viz třeba komiks Blackhand. Akorát je možná trochu... ostnatější.
Ale stejně je to docela zajímavé. Navíc děj komiksu Blackhand by měl být i pro hlavní vesmír. A ty vzhledové změny tu jsou. Hlavně co se týká vlasů, vousů a barva kůže vypadá nahnědlá. Vlastně i ta jeho filmová zbroj. Taky se naskýtá otázka jak je to s jeho kamennou rukou. Mám podezření, že to tady tvůrcům možná ujelo ale uvidíme jak to bude.Ještě na co jsem zapomněl. Jelikož jsem se ke Kronice dostal později než by mi bylo milé, tak jsem se tu k ní ještě nevyjádřil. Celkově naprosto super nejvíce mě potěšili hlavně první dvě kapitoly týkající se vzniku a prehistorie Azerothu. Trochu mě zklamaly nějaké retcony a taky mi tam přišel popis Války prastarých takový nic moc (což asi může být tím, že v té Válce jsou celkově ted trochu zmatky jelikož jediný popis známe z Knaakovi trilogie, kde je Rhonin, Brox a Krasus).Teď když to vezmu z té strany od Vás. Překlad byl naprosto parádní. Něco se mi líbilo mnohem více než originál. Například vytepaní mi přijde hezčí než titan-forged. I to jak jste si poradili s těmi oříšky jako lorewalker. Každopádně na další díl přeji hodně štěstí na záludnosti, které si Blizzard připraví.

Bellatrix 09.11.2016 10:02

Muradin
Když se podíváte na tu Starou Hordu v Black Morassu tak v pravém dolním rohu je Gul'dan, ale kdo je v tom levém? Vypadá to jako Blackhand z filmového universa. Možná jsem jen blázen, ale že by se inspirovali?
Je to dost pravděpodobné. Ale nepřijde mi, že by vypadal zas tak odlišně od ne-filmového Blackhanda. Viz třeba komiks Blackhand. Akorát je možná trochu... ostnatější.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Muradin 09.11.2016 06:41

Artworky samozřejmě parádní. Škoda že je to za tak dlouho. Jak už bylo řečeno o Azerothu jsme toho věděli docela hodně ale o Draenoru??? Jenom doufám, že se nestane příliš mnoho retconů a to hlavně o Druhé válce. Jinak ale to co mě na tom zaujalo nejvíce je vlastně jenom malý detail. Když se podíváte na tu Starou Hordu v Black Morassu tak v pravém dolním rohu je Gul'dan, ale kdo je v tom levém? Vypadá to jako Blackhand z filmového universa. Možná jsem jen blázen, ale že by se inspirovali?

Bellatrix 09.11.2016 00:30

Sir Finley Mrrgglton
a ak bude preklad taký skvelý (nechcem napísať lepší, lebo lepší už asi ani byť nemôže) ako minule :3
Pokud se to zase dostane do našich rukou, vynasnažíme se, co to půjde A děkujeme za důvěru, moc si toho ceníme
Šéfredaktor WoWfan.cz

Sir Finley Mrrgglton 08.11.2016 20:55

Môj - Ty - Metzen !!!Ten posledný artwork... Nekonečne sa teším na príbeh Botanskej rasy :3. Prvú časť som hltal a to som už takých 70% príbehu poznal... ale o Draenore neviem nič. Hrozí mi, že tú druhú časť zožeriem aj s obalom a budem musieť kúpiť novú. Na Azerothe ma zaujímajú hlavne Trollovia, Mantidi/Nerubiani a prvá časť kroniky o nich viac než prekonala očakávania... ale Draenor?! Arrakoa, Botani, Grond... a ak bude preklad taký skvelý (nechcem napísať lepší, lebo lepší už asi ani byť nemôže) ako minule :3 Pri všetkej úcte k prvej časti, táto kniha bude moje Number 1 ; A ten Gul'dan na prednom obale :3

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet