Létání na Draenoru nakonec bude

http://media.wowfan.cz/uploaded/wowflying
Když byl spuštěn datadisk Warlords of Draenor, málokterý hráč se mohl divit, že na celém Draenoru je zakázáno létat. Bylo to tak totiž víceméně s každým datadiskem, aby titěrná práce grafiků nepřišla tak rychle nazmar. Čekalo se ale, že časem Blizzard tento zákaz uvolní. Před pár týdny proto zpráva, že se létání nikdy nepovolí, přišla jako blesk z čistého nebe. Blizzard naštěstí naslouchá názorům fanoušků a hráčů, a proto by se toto rozhodnutí mělo zvrátit. Touha Blizzardu neumožnit létání je samozřejmě logická. Nejde jen o práci grafiků, ale létání znamená okamžitě naprosto odlišný koncept hry, protože objevování nových zákoutí a dostávání se na odlehlá místa má mnohem větší kouzlo na pozemních mountech. Blizzard si tohoto všímal a při vývoji čím dál častěji zjišťoval, že při využívání létajících mountů přicházejí hráči o část herních zážitků. Dostat se do hlubin Gorgrondské džungle na Draenoru je prostě úplně jiné na raptorovi, než na gryfonovi. Na druhou stranu tímto zákazem Blizzard připravil hráče o zážitky jiné. Každý určitě zažil ten krásný pocit svobody a překrásného výhledu na celou zónu ze hřbetu majestátního nether draka. Blizzard se tedy rozhodl, že v patchi 6.2 létání na Draenoru umožní. Budete pro něj potřebovat level 100 a budete si ho muset zasloužit. Abyste totiž mohli na Dreanoru osedlat svého draka, musíte získat achievement , který nebude úplně triviální. Budete muset objevit celý Draenor pěkně "postaru", získat hned několik reputací a také Loremaster achievement, tj. splnit většinu questů ve všech lokacích. Toto opatření by podle Blizzardu mělo přinést tu správnou rovnováhu mezi "pozemními" zážitky a nudou, kterou mohou velice zkušení hráči zažívat, protože už všechna zajímavá zákoutí doopravdy prošli. Každý hráč tedy nejprve prozkoumá neznámá území hezky ze země, a až když bude znát každou jeho píď, bude mu umožněno ho zažít i z jiné perspektivy. Co říkáte na tento kompromis? Bude pro vás problém získat achievement?

Naposledy upravil/a Bellatrix 13.06.2015 v 22:34:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 15.06.2015 21:52

Pro mě je to zpráva určitě smutná Zrovna když prohlásí, že to nebude tak hned potom pravý opak. Svět se nám zase zmenší a i když to skoro všichni máme prolezlé to kouzlo stejně zmizí. Aspoň do Tanaan do dávat nemuseli. Myslím si, že Flight masteři bohatě stačili. Už to bude zase mob mi stojí v cestě tak ho přeletím nebo hmm napadl mě hráč tak kousek uteču a letím. Prostě i když si s kamarády jen tak blbneme tak je to lepší a už to nebude ono.

kritik 14.06.2015 21:54

jo to dobrá změna, ale nijak výrazně to hru neovlivní, už teď jsou ty zóny mrtvý, aspoň pujdou dodělat nějakym lidskym způsobem archeology achievy, před vstupem do raid insty do nebude gank fast jako před BRF... teda bude zezačátku :-)

FuciMiNaKule 14.06.2015 17:42

dako
Zajímalo by mě jestli bude stačit udělat achievementy na jedné postavě nebo jestli budu muset na každé.
Stačí jedna postava, pak můžeš lítat se všema 90+

dako 14.06.2015 17:37

Zajímalo by mě jestli bude stačit udělat achievementy na jedné postavě nebo jestli budu muset na každé.

Hromovapest 14.06.2015 15:07

Konečně se bude lépe genkovat horda

cerberos 14.06.2015 05:40

je to správné,jakoby Blizzard nám řekl,platíš každé dva měsíce abys mohl hrát wowko,tak létat prostě hned nebudeš,užij si krajiny v Draenoru a at tvé peníze za poplatkly nepřijdou nazmar,a když už hrozně chceš létat,tak spln achievement pak si let kam chceš..souhlasím s tím

bulljoker 13.06.2015 20:01

myslím že takhle je to fajn,když to člověk má vše projitý tak by měl mít právo lítat

godlike 13.06.2015 19:01

Ale jo proč ne jak už to máš prozkoumané proč se neproletět že

JimboSlinger 13.06.2015 18:48

achievementy problém nejsou. Ale nemožnost létat byla super. Člověk si více tu krajinu užil.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet