Lord Marrowgar

http://forum.wowfan.cz/obrazky/Ellendway/taktiky/ICC/marrowgar


Útoky a Schopnosti



Životy:
  • 10man - 6,972,500
  • 25man - 23,706,500

cleaveSaber Lash – udeří 300% normálního melee damage do nepřítele a dvou nejbližších postav. 5 yardů rozsah. Zároveň dá debuff, který zabrání být napíchnutý (Bone Spike Graveyard).

Cold FlamesCold Flames (Heroic) – vyvolá dráhu mrazivého ohně, který způsobí 8000 frost damage každou sekundu po dobu 3 sekund každému, kdo se v nachází v ohni.

Bone Spike GraveyardBone Spike Graveyard (Heroic) – napíchne 3 náhodně vybrané lidi, kterým udělí physical damage a ubírá 10% zdraví za sekundu. 3. sekundový cast. Kouzlí každých cca 25 sekund.

Bone StormBone Storm – utočí na nepřátele roztočením, dává instantní damage. Točení trvá 20 sekund a má 1 minutový cooldown.

Strategie



Fáze 1
  • Bosse pullujou 3 tanci, kteří musí stát co nejblíž u sebe kvůli Saber Lash. Bosse otočí od raidu a raid si stoupne těsně za bosse podle obrázku(kromě hunterů, kteří si stoupnou dál, kvůli jejich range)
  • Raid si musí dát pozor na Cold Flames aby v něm nestáli a včas uhnuli a ulehčili healerům healovaní. Dále si musí dát pozor na Bone Spike Graveyard, napíchne random 3 lidi a dps musí bodce co nejrychleji zničit. Jelikož budete stát v blízkosti bosse, můžete efektivně využít AoE kouzla. Napíchnutí lidé dostávají zranění za 10% jejich zdraví za sekundu a healeři je musí healovat. Po 45 sekundách začne fáze 2, těsně před druhou fází musí všichni od bosse utéct co nejdál.
Fáze 2
  • Boss se roztočí a zaměří se na jednoho random člověka který musí před nim utíkat, po pár sekundách se zaměří na další random cíl a ten opět utíká. Točení trvá 30 sekund. Boss stále castí Cold Flames a to ve vetší míře než v fázi 1, takže raid se musí vyhýbat nejen bossovi ale i ohňům na zemi. Po dotočení opět začíná fáze 1.
Ve zkratce
  • Nestůjte v ohni.
  • Zabijte co nejdříve Bone Spike.
  • Při Bone Storm nepřestávejte útočit na bosse (od nerfu se neresetuje aggro!).



Doplňující informace
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Wrent 30.08.2013 v 15:40:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

memory495 26.10.2010 15:36

jestli budete mít v raidu DK(což byste mýt měli)tak až bude marowgard castit spike graveyard nebo bone storm at DK pouzije Death grip tim to casteni zrusi a nepoužije to

Propast 14.09.2010 21:10

výborný článek. Jako tank to oceňuji. a doporučuji ostatním, s tímhle ze začátku otevření ICC bychom neměli takový wipe díky DPSkám, co nám chcípli v ohni

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet