Love is in the Air 2010

Crown Chemical co. Apothecary Trio

Královská chemička v čele s alchymistou Hummelem, která stojí za sabotáží Love is in the Air, založila základnu svých operací v Shadowfang Keep, odkud rozesílají své zkažené parfémy do světa. Tento souboj je velice podobný Headless Horsemanovi – vaše skupina je bude moci vyzvat 5x denně k souboji a odměnou za jejich porážku je vedle náhrdelníků i lvl 226 také pet (Toxic Wasteling) a vzácný mount (Big Love Rocket).
/pic/uploaded/loverocket

Seznam náhrdelníků:

Sabotáž Love is in the Air eventu

Vyšetřování sabotáže, do kterého se můžete zapojit, začíná v Undercity/Darnassusu, nicméně první úkol můžete patrně přeskočit a začít od druhého úkolu, který vám zadá detektiv Snap Snagglebolt v Orgrimmaru nebo inspektor Snip Snagglebolt ve Stormwindu. Níže se nachází . 1) Uncommon Scents (A) / Uncommon Scents (H) 2) Something Stinks (A) / Something Stinks (H) 3) Pilfering Perfume (A) / Pilfering Perfume (H) 4) Fireworks At The Gilded Rose (A) / Snivel’s Sweetheart (H) 5) Hot On The Trail (A) / Hot On The Trail (H) 6) A Friendly Chat... (A) / A Friendly Chat... (H) 7a) Crushing the Crown (A) / Crushing the Crown (H) 7b) Man on the Inside 8) You've Been Served Zakončení tohoto vyšetřování zahrnuje poražení alchymistické trojice v Shadowfang Keep.

Love Token

Tento rok je hlavním platidlem Love Token, který se oproti minulému roku dá získat pouze plněním úkolů. Vedle těch neopakovatelných můžete také každý den plnit daily questy, které vám mohou na konto připsat 20x Love Token denně. Jestliže plánujete splnit všechny achievementy, určitě je budete potřebovat.

Alliance

Horda

Pro splnění těchto questů musíte přinést konkrétním významným osobám Lovely Charm Bracelet, který vytvoříte spojením deseti Lovely Charm. Tyto fragmenty získáte zabíjením nepřátel, které vám dají zkušenosti nebo honor.

Další daily questy

Love Tokeny můžete také zakoupit za 1x Lovely Charm Bracelet. Vedle daily questů určitě nepřehlédněte i jiné úkoly. Odměna formou peněz nebo Love Tokenů není nikdy na škodu.

Předměty

Všechny věci potřebné pro převážnou většinu achievementů se dají zakoupit u prodejců, kteří se nacházejí na frekventovaných místech v hlavních městech. Platidlem jsou, jak jsem se už zmínil, Love Tokeny.
Love is in the AirLove is in the Air
Co stojí určitě za zmínku je to, že pet Peddlefeet se dá tentokrát koupit za 40x Love Token a oproti minulému roku tak nemusíte strávit hodiny nad jeho lovem. Tímto vám přeji hodně štěstí a lásky při plnění úkolů Love is in the Air eventu. A nezapomeňte, že na vše máte čas až do 20.2. EDIT: Připsal jsem seznam dalších daily questů a také jsem přidal seznam věcí, které můžete získat v souboji s trojicí alchymistů.

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 19:49:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 10.02.2010 16:11

Taky jsem na to dneska přišel.

Serwak 10.02.2010 16:04

Fuckeři z Blizzu fixli Ulduar ... Love charmy uz nepadají

Mate 09.02.2010 08:03

to Sheldon: Jn a kvůli takovým tardům jako ty pak laguje celej Ulduar každej se tam nase** farmit blbý srdíčka a ti co si přišli zaraidovat to mohli rovnou zabalit.

Noeat 08.02.2010 15:27

nejlepsi je fermit ty Lovely Charm v ulduaru..staci si vzit demolishra a solovat si tam trpasliky cca za 30 minut jsem mel 180 lovely charm

DaveL 08.02.2010 08:28

Shánění lovely charm ještě nebylo jednodušší.. Někteří to farmí na ryhle umírajících/rychle se spawnujících mobech ale pokud víte kde je MOC mobů najednou a daj se zabít jedním vrzem, je vyděláno..

Radiaw 07.02.2010 21:18

este by som dodal ze daily q je 6, nie 4, chybaju tam Crushing the Crown a jeden z 3 random q ako Bonbon Blitz (vo vsetkych sa robi to iste ).... dalej by nebolo naskodu dopisat ze love tokeny sa daju kupovat za Lovely Charm Bracelet...

Radiaw 07.02.2010 21:04

Co stojí určitě za zmínku je to, že pet Peddlefeet se dá tentokrát koupit za 40x Love Token a oproti minulému roku tak nemusíte strávit hodiny nad jeho lovem. // což je na hovno

Tayde 07.02.2010 20:01

Moc hezky napsaní děkuji a jen tak dál

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet