Makra, Death Knight příběh

Dnes jsem se opět pustil do práce a dalo by se říci, že jsem se docela rozšoupl :). Mám pro vás totiž hned dva docela velké články. Jeden jsem sice nepsal já, ale myslím že i tak budete nadmíru spokojeni.

Už nějakou dobu vám to slibuju a vy už se na to nejméně rok ptáte na shoutu. Řeč je o makrech a o takovém středně velkém článku, ve kterém jsem se pokusil shrnout základní informace o makrech a pokud možno některé z vás i naučit jejich používání. Odkaz byl samozřejmě přidán i do hlavní nabídky. Nejsem na makra nějak veliký odborník a proto uvítám vaše názory a hlavně shovívavost.

Druhým dnešním článek je příběh od Charlieho (určitě ho znáte s fóra). On totiž na fóru už pár týdnů psal příběh svého Death Knighta a nyní mě požádal, abych ho vložil na web, s čímž jsem vřele souhlasil. Příběh vlastně popisuje zážitky Death Knighta od jeho zrození až po jeho osvobození od nadvlády Krále Lichů. Vše je založeno na úkolech, které plníte okolo Ebon Holdu.

Nakonec bych Vás ještě rád infomoval o spuštění nové Blizzard služby. Nese název Battle.net Account a umožní Vám správu všech Vašich Blizzard accountů pod jednou střechou. S jedním accountem (a brzy i heslem) se proto budete přihlašovat do správy svého WoW accountu, budete se pomocí něj přihlašovat do Beta testů, budete pomocí něj přistupovat ke starším hrám atp. Account si můžete vytvořit zde.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet