Mists of Pandaria již zítra

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Čas se nám pomalu krátí a mnozí z nás již netrpělivě klepou prsty do stolu a očekávají příchod čtvrtého datadisku, Mists of Pandaria. Skoro rok práce, stovky prosezených hodin, tisíce minut testováním a miliony dalších zajímavých čísel. Tak by se dalo představit beta testování datadisku. Ale ani u nás na webu jste se nenudili. Snažili jsme se přinášet informace, jak nejrychleji to bylo možné.

Pojďme si tedy ještě jednou projít, co na nás čeká v novém datadisku. Vytvořili jsme sekci k datadisku, která obsahuje snad všechny nejdůležitější informace.

>>> Přejít na Velký přehled o Mists of Pandaria <<<


http://media.wowfan.cz/uploaded/stream2

http://media.wowfan.cz/uploaded/stream

Od dnešního večera se můžete těšit na dlouhý stream v mé režii. Budu se snažit pokořit 90. úroveň jako první na serveru. A pokud se to nepodaří, tak alespoň Hunter First. Avšak tím to nekončí. Stream bude pokračovat s farmením itemů, reputací a dalších důležitých věcí pro raidování. V sekci se streamem si můžete pokecat pomocí nově vytvořeného chatu.

>>> Přejít na Live Stream z Pandarie <<<


http://media.wowfan.cz/uploaded/livestream_youtube

Pokud jste chtěli vyrazit na oficiální Launch Party, které se konají po všech koutech Evropy a nevyšlo vám to, nemusíte smutnit. Blizzard připravil přímý přenos z měst, ve kterých tyto akce probíhají. Pokud máte Twitter, můžete pomocí Hashtagu #MistsLaunch sledovat to nejdůležitější.





http://media.wowfan.cz/news/midnightsale

Dnes také proběhne půlnoční prodej v prodejnách Xzone a to hned ve třech městech. V Praze se můžete setkat s našim týmem, který bude od lidí vyzvídat, na co se nejvíce těší. Samozřejmě můžete členy našeho týmu pozvat na vydatnou večeři a pivo(a), kterými jim poděkujete za tvrdou práci, kterou na webu provádí (a chudáka Ellendwaye alespoň nakrmte virtuálně). Pokud ale nehodláte dorazit na předprodej a chystáte se strávit dnešní večer v teple domova, můžete si Mists of Pandaria na Xzone předobjednat.

>> Předobjednat Mists of Pandaria <<
>> Předobjednat sběratelskou edici <<


http://media.wowfan.cz/MoP/prepatch/small/mop-logo

Pokud se zrovna vracíte do hry a nevíte, jaké změny přináší nový patch nemusíte se bát, že vás v tom necháme. Již před měsícem jsme sepsali všechny změny, které na hráče čekají. Změn je opravdu hodně, takže si připravte popcorn, kolu a náladu pro čtení.

>>> Přejít na Patch 5.0.4 <<<


Naposledy upravil/a Hanzik 24.09.2012 v 14:29:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 24.09.2012 18:04

Tiež plánujem sa uliať zo školy tak snáď sa podarí

Ellendway 24.09.2012 17:06

Kasiny
Vzal si někdo volno z práce či školy aby mohl pořádně od půlnoci zapařit? Já chtěl dva dny volna a jít darovat krev ale nakonec jsem od toho upustil.
Jááááááááá

Kasiny 24.09.2012 17:03

Vzal si někdo volno z práce či školy aby mohl pořádně od půlnoci zapařit? Já chtěl dva dny volna a jít darovat krev ale nakonec jsem od toho upustil.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet