Mists of Pandaria nebude datadisk... nebo ano?

//pic/news/mists_logo
Velký boom a hype okolo registrace obchodní značky Mists of Pandaria nám pomalu utichá, ale prostor pro spekulace se stále ještě neuzavřel a osobně věřím, že do Blizzconu se ani neuzavře. Kdo sleduje naši Facebook stránku, mohl zaznamenat podivuhodnou zprávu ve znění Neoficiálně oficiální vyjádření k Mists of Pandaria: "Bude se jednat o komiks nebo něco takového.", která samozřejmě trochu ztichlé vody opět trochu rozvířila. Proč jsme tuto věc na Facebook psali? Tom Chilton, jeden z hlavních vývojářů hry World of Warcraft, poskytl rozhovor serveru PC IGN, kde se mimo jiné věnuje i zmíněné registrované značce. Tom Chilton si myslí, že reakce komunity na celou registraci je velice přehnaná a v podstatě naznačuje, že bychom měli čekat pouze něco menšího. Jenže co když jen úmyslně kalí vodu, aby oddálil moment překvapení? Přece jen, pro nic, co Chilton zmiňuje, si nikdy Blizzard ochrannou známku nevytvářel...
Tom Chilton zdroj

Pokud se podíváte zpátky, na to, jak jsme dříve zacházeli s touto rasou (s Pandareny, pozn. red.), vždy se objevovala v některých vedlejších produktech, protože jsme si ji nikdy nepředstavovali přímo ve světě. Většinou, když děláme něco spojeného s pandami, bývá to třeba komiksová kniha, figurka nebo něco takového.

Jenže - většinou neznamená vždy. Musím proto připomenout články, které se nad tématem více zamýšlejí. Co by mohl datadisk Mists of Pandaria obsahovat? a Musí vůbec být datadiskem k WoW?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cris 09.09.2011 12:44

please dont

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet