Mists of Pandaria - Pet Battle System preview

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Pet Battle System

Již několik let vás doprovází věrný mazlíček (pet) při nesčetných dobrodružstvích. Snaží se vám zpříjemnit život, dělají vám společnost a občas dokonce hodiny zábavy. Možná máte jen několik mazlíčků, které máte nadevše rádi. Možná se je snažíte získat všechny. Faktem ovšem je, že hrdinové milují své malé společníky… a v Mists of Pandaria, budou mít zcela nové využití! Vy a vaši přátelé můžete poslat mazlíčky proti sobě do přátelského duelu. Můžete naučit své mazlíčky jedinečné schopnosti a útoky, oni budou tyto schopnosti používat při bojích proti ostatním zvířátkům. Jak budete bojovat a vyhrávat, vaši mazlíčci budou dostávat zkušenosti a levelovat, což je udělá silnější a dokonce jim umožní naučit se nějaké ability. Sestavte si seznam bojovníků a vyrazte ven s kamarády pozorovat, který z mazlíčků je silnější!
A co víc, budete mít také zcela nový způsob, jak získat další a další zvířata do vaší sbírky. Kromě nakupování nebo získání z nějakého lootu, můžete také některá ze vzácných zvířat chytit ve volné přírodě. Pokud narazíte na jednoho z těchto vzácných zvířat, můžete mít své vlastní zvířecí zápasy, pokud divokého mazlíčka porazíte, budete ho moci chytnit a zařadit do vaší kolekce! Divocí mazlíčci mají statistiky, které se mírně liší, takže si můžete nakonec chytit skutečně silné zvíře. Mějte oči otevřené!
Trénovat vaše pomocníky je důležité, pokud s nimi chcete uspět. Můžete hledat trenéra mazlíčků, kteří mohou naučit vaše zvíře novým trikům, ale někteří trenéři budou chtít poměřit síly v duelu. Budete jim muset ukázat, co ve vás je, pokud chcete, aby učil vašeho mazlíčka. Mohou existovat i jiné postavy, které nezajímá nic jiného než vidět, jestli jsou jejich zvířata lepší než vaše.
Byli na vaší straně v dobrém i zlém. Nyní poznejte své nejvěrnější přátelé ze zcela nového pohledu a objevte jejich plný potenciál. Takže vezměte svého mazlíčka, cvičte ho dobře a možná jednoho dne budete známi po celém Azerothu jako nejlepší trenéři mazlíčků!

Press Tour informace

O bitvách svých doposud non-combat petů jsme slyšeli dost. Většina komunity se směje, někdo bude souboje milovat.
    vložte popis obrázku
  • Jedná se o dobrovolnou hru určenou pro zábavu, která bude podobná Darkmoon Faire.
  • Bude k dispozici více jak 100 petů, které budete moci nalézt v otevřeném světě. Například někteří budou k nalezení pouze od večerní deváté hodiny do půlnoci nebo pokud bude pršet. TCG a Blizzard Store peti budou také k dispozici.
  • Hráči budou moci měnit jména petů.
  • Peti budou mít následující staty: Attack, Defense, Movement Speed, Health.
  • Při levelování peta bude mít hráč k dispozici šest různých kouzel, z čehož tři si zvolí sám.
  • Pet bude moci bojovat proti různým NPC mimo arény, aby se zdokonaloval.
  • Pet Journal bude obsahovat seznam získaných a doposud nezískaných petů, ale také achievmenty a staty.
  • Na Press Tour byla ukázka z arén. Bojoval Arthas proti Illidanovi. Každý měl tři různé pety. Souboje byly rychlé a neosobní - hráči neměli čas na povídání si nebo seznamování se. Mimochodem... Illidan vyhrál.
  • Prohry nebudou zaznamenány v tabulce her.
  • Hráč bude moci za souboj změnit až tři pety kvůli taktickým dovednostem.
  • Bitvy petů mají být vtipné a rychlé.


Naposledy upravil/a Wrent 29.08.2012 v 13:48:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Madarius-DT 22.10.2011 18:07

Sice takový trochu Pokémon, ale ten datadisk prostě ressne celý WoW!! Konečně totiž nebude každý jen přehlížet vzácné pety, nebude už to jen zbytečné vyhazování g na AH pro pár bohatých a vyvolených. Sám rád sbírám pety více než mounty a tohle bude zase nějaká výzva, protože doufám že blizz na tuto mechaniku vymyslí pár hezkých Achi

Bartyx 22.10.2011 18:01

Nezbývá než dodat: Gotta Catch 'Em All!!!

Andros 22.10.2011 17:53

Čím víc endgame, tím líp. Teď je wow jen o dungeonech a pvp a někdy to je dost nuda. Víc aspektů v endgame určitě neuškodí.

Darswaithe 22.10.2011 17:52

už se tesim az si vyskiluju deathwinga

Jerryky 22.10.2011 17:49

Mě se tato věc líbí, je to jedna z dalších zábavných věcí, které se ve WoW budou moci dělat. V redakci jsme to přijali velice kladně!

Naale 22.10.2011 17:44

No...když už jsou u toho, tak by mohly přidat i pokebally ne?

Anstriber 22.10.2011 17:37

oni do wow jeste pridaji pokemony blizz uz moc sleduje anime a kung fu pandu

Swenson 22.10.2011 17:36

tiež vam to pripada ako Pokémon?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet