Mists of Pandaria Talent Calculator, Fan Arty, Daily Blink

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news16

Aktualizace talentové kalkulačky

Zarhym do světa nedávno přes Twitter zprávu, že se pracuje na další aktualizaci talentů pro Mists of Pandaria. Zda-li jste ještě neviděli talent calculator, můžete to napravit na oficiální stránce Mists of Pandaria.
Zarhym zdroj

Pracujeme na aktualizaci webové talentové kalkulačce Mists of Pandaria. Věci jsou stále v pohybu, ale doufáme, že se vám změny budou líbit.

Kung Fu Pandaren

Dnes při diskuzi s Garnem, redaktorem portálu Diablofans.cz, jsem byl upozorněn na zajímavé video, který bylo vytvořeno skoro rok předtím, než byl MoP ohlášen. Samozřejmě to nic neznamená, protože autor se odvolává na to, že s Blizzadem nemá nic společného.

The Daily Blink

Web The Daily Blink zná snad každý. Hanzik pro vás přeložil ten úplně nejnovější, který se soustředí na detailnější vysvětlení odchodu 100 tisíce lidí za poslední čtvrtrok.
The Daily Blink

World of Warcraft Fan Art

Tento týden byla aktualizovaná World of Warcraft Fan Art galerie.
World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art


Naposledy upravil/a Astra 12.02.2012 v 16:33:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bulimik 19.02.2012 00:01

On mluví o pandarenu monkovi, ne o samotném pandarenovi...

Ellendway 18.02.2012 23:47

adsamcik
Kung Fu Pandaren je jasná parodie na Kung Fu Panda. Styl vyprávění, zpracování i název tomu odpovídají. Vůbec nehledejte souvislost s něčím jiným. První Kung Fu Panda je 2008.
Ano a Pandaren je rok 2001.

Andros 18.02.2012 20:22

adsamcik
Kung Fu Pandaren je jasná parodie na Kung Fu Panda. Styl vyprávění, zpracování i název tomu odpovídají. Vůbec nehledejte souvislost s něčím jiným. První Kung Fu Panda je 2008.
Orly?

adsamcik 18.02.2012 19:54

Kung Fu Pandaren je jasná parodie na Kung Fu Panda. Styl vyprávění, zpracování i název tomu odpovídají. Vůbec nehledejte souvislost s něčím jiným. První Kung Fu Panda je 2008.

Gustafa 15.02.2012 22:14

Pravda. A abych byl objektivní tak já to mám celeé jednodušší tím, že jsem nikdy ani PVE ani PVP nehrál nějak víc hardcore.

Bulimik 15.02.2012 21:59

Pro mě je velké sousto DS, které mě rozhodně zklamalo.Abych se vyhnul označení hater, tak zároveň řeknu, že prenerf Firelands byly parádní, jen to chtělo druhou instanci (Abyssal Maw?), stejně tak T11, to byl podle mě nejlepší tier od Ulduaru.Blizz si samozřejmě může vyvíjet, co chce.A já to můžu kritizovat, jak chci, když jim to platím.

Gustafa 15.02.2012 21:56

No můžeme být rádi, že wowko není alpha a omega blizzardu a určitě na něm nestojí všechny jeho finance. V tom případě blizzard pořád ještě může vyvíjet příběh hry tak jak chce ne tak jak jim někdo diktuje. Jinak mě wowko pořád ještě baví a dokážu se smířit se vším co wowko přineslo a troufnu si říct, že se smířím se vším co ještě přinese.

Bulimik 15.02.2012 21:49

Ok, zeptám se znovu.Kdyby humanoidní a myslící tvorové byla prasata s muší hlavou, líbilo by se ti to?Mně se prostě pandy nelíbí (evidentně nejsem sám), nemají ani žádný solidní základ jako taureni, nemají na čem stavět.Některým se to líbit může, ale mně prostě ne.Po všech těch kampaních za záchranu pand a ochranu životního prostředí a dalších drahých nesmyslů s ikonuu pandy mi nepřijdou jako vhodná postava do fantasy světa.Jako ty tvrdíš, že to scestné není, tak já tvrdím, že ano.Máš svoje argumenty, já také.Rozsoudí nás čas, řekl bych tak půl roku po vyjití datadisku.Sám za sebe zatím neříkám, že skončím.S nadupaným příběhem a sliby Blizz naprosto selhal v Cata, s ubohým příběhem a malými změnami možná v MoP uspěje...

Bulimik 15.02.2012 21:44

Komunita WoW=hráči WoW=peníze. Tedy většinou.Ne všude to vypadá jako zde, tedy kde je většina příznivců MoP, na MMO je to přesně naopak.S MoP velké množství lidí skončí, o tom jsem přesvědčen, Blizz s tím asi taky počítá, ale zároveň počítá s přílivem nových hráčů.Otázkou je, kde je vezme. Netroufnu si jednoznačně říct, že díky tomu, že přibyde dálněvýchodní architektura (která už ve WoW mimochodem je v podobě architektury Night Elfů) a několika dalších temat z Asie si nakloní asijskou část populace.Až si přečteš některou z diskuzí na MMO a pochopíš naše argumenty, možná to k něčemu povede.

Gustafa 15.02.2012 21:44

Já tady nemluvím o tom jestli se ti pandareni líbí nebo ne. Já říkám, že označit je jako pandy je velice zcestné když jsou to humanoidní myslící tvorové fantasy světa. To je jako bych si dal misku na hlavu a říkal, že mám helmu jen proto, že je ta miska podobná helmě. Taky bych vypadal jako cvok.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet