Mists of Pandaria Talent Kalkulátor

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo
Dnes vydal Blizzard první verzi svého nového talent kalkulátoru pro datadisk Mists of Pandaria. Bylo přidáno pár nových kouzel u většiny povolání a další důležité věci jako přehled kouzel pro dané povolání. Již brzy se můžete těšit na nějaké podrobnější popisky a možný český překlad.
Blizzard zdroj

Jak již bylo oznámeno na BlizzConu 2011, talenty povolání prochází významnou změnou pro další World of Warcraft expanzi. Další informace o nových změnách, vyzkoušení nových verzí talentů můžete využít nový Mists of Pandaria Talent Kalkulátor, který je dostupný zde! Jsme nadšeni, že můžeme poskytnout hráčům možnost vyzkoušení nových talentů a těšíme se na názory. Stejně jako u všech ostatní preview berte v potaz, že datadisk Mists of Pandaria je stále ve vývoji. To znamená, že kouzla a schopnosti, které jsou nyní k dispozici v Talent Kalkulátoru, se mohou změnit.



Naposledy upravil/a Astra 24.11.2011 v 07:43:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rreezznniikk 24.11.2011 09:34

Nevim ja u ostatnich, ale telenty pro shamana obzvlast enhancementa sou naprosto pripitomele kdyz pominu ze 80% pro tento spec ani neni. Vubec se mi to nelidi je to fail, raci budu volit mezi 50 miliony talenty co nedelaji takrka nic nez mezi 5 talenty co nedelaj uz vubec nic.

Caro 24.11.2011 00:46

Oveckoun
...Demo lock tam sice ma Demon formu ale bez doby trvani...
Demonic Fury - Shadowbolt, Corruption, Soul Fire, Drain Life and demon attacks grant Demonic Fury. Demonic Fury increases the damage you deal by up to 10% (Affected by Mastery)Bude to fungovat asi tak, ze si nastradas Demonic Fury, potom se premenis do demon formy a zacnes spotrebovavat Demonic Fury a dokud ji nevycerpas tak budes moct bejt v promene.

Don Tettino 23.11.2011 23:45

No ja neviem, ale ked sa tak na to pozeram, moc z toho nadseny niesom... Bol som zvyknuty na milion talentov na WotLKu a ked to zredukovali na Cata, tak som si povedal, ze fajn napad, moze byt, ale je to tak na hrane unosnosti... a teraz uz sa mi to zda az moc...

Oveckoun 23.11.2011 23:12

Já už jsem koukal na toho locka a musim rict ze jsem trosku zmatenej. Demo lock tam sice ma Demon formu ale bez doby trvani. Treba ji tam pak daji, to nevim ale jestli jsem to pochopil dobre tak uz nema v demon forme +20% dmg a jeste produkuje nejakou novou energii na pohaneni dalsich kouzel jen pro Demona. Tahle zmena me mooooc zajima

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet