Mists of Pandaria - Změny v Interface

http://media.wowfan.cz/MoP/beta/mopbeta-logo
Prvně jsem chtěl napsat opravdu ohromující článek, kde všechno krásně popíšu, zaměřím se na Lore, které se na The Wandering Isle objevuje, napíšu všechno, co jsem viděl... pak jsem se probudil a uvědomil jsem si, že nemám čas pořádně ani na to, abych do článku vložit šedesát obrázků. Místo úžasného příběhu Pandarenů přináším jen screenshoty z nového Interface.

Character Creation

Dá se říct, že tato věc prošla největší změnou v celém Interface. Nově vytvořená nabídka se opravdu podařila. Teď by Blizzard mohl přidat ještě pár věcí a bylo to by naprosto perfektní. O co tedy jde? Při tvorbě postavy jsme byli všichni zvyklí na jednoduchou obrazovku, kde jsme si vybrali rasu, povolání a vzhled pomocí šipek. To vše na jedné straně obrazovky, pričemž na druhé straně bylo povídání o rase. Nyní je vše jinak. Tvorba charakteru je rozdělena na dvě stránky. Na první naleznete výběr rasy a povolání. U každého povolání se na postavě zobrazí jeden z Tier setů, který je stále získatelný. Není to jediná změna. Pozadí postav také prošlo velkou změnou. V průběhu týdne bych měl být schopný vytáhnout všechna pozadí tak, aby se objevovala bez postav.
Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation
Na druhé straně najdete již kompletní možnosti kostumizace charakteru. Od barvy kůže, přes vlasy až po vousy nebo náušnice. Vše, na co jste byli zvyklí, je nyní v lepším kabátku s náhledem. Pandareni a Pandarenky mají momentálně nejvíce možností, jak si charakter upravit. Pandarenky mají více jak 10 barev kůže (černobílou a zrzavou), Pandareni oproti tomu disponují pěknou řádkou vousů. Bohužel není vše hotovo a u Pandarenek chybí například náušnice nebo jiné doplňky.
Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation

Talentová okna

Jelikož se mění systém talentů, je zapotřebí přizpůsobit i okna pro talenty. V nabídce talentů naleznete okna specializací, talentů a glyphů. Pro huntery by mělo být dostupné i okno pro talenty petů. Tedy pokud talenty petů neodstraní.
Talents Interface Talents Interface Talents Interface

Dungeon & Raid Finder

Pokud jste byli znechuceni hledáním rozdělených oken pro Dungeon a Raid Finder, můžete jásat. Okna dostala nový vzhled a jsou u sebe. V průběhu bety se do okna dostanou i Scenarios a Challenges. Bohužel jsou momentálně tyto funkce hry zablokovány.
Group Finder Group Finder


Naposledy upravil/a Astra 29.03.2012 v 07:01:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jam 29.03.2012 19:16

jam
to taky ale ty shouldy mněli elitky v icecrownu :-)
**** na sobě oblecene

jam 29.03.2012 19:16

Bartyx
Ono je to stejně jiný než ta horde T10. Nevím jak ostatní, ale ty sety jsou asi speciálně udělaný jen pro ten character creation.
to taky ale ty shouldy mněli elitky v icecrownu :-)

Bartyx 28.03.2012 19:50

Andros
Vtipný je, že warrior na prvním obrázku nemůže sehnat modrou variantu t10.
Ono je to stejně jiný než ta horde T10. Nevím jak ostatní, ale ty sety jsou asi speciálně udělaný jen pro ten character creation.

jam 28.03.2012 18:09

velice zajímavé palec HORE !

Andros 28.03.2012 15:29

Vtipný je, že warrior na prvním obrázku nemůže sehnat modrou variantu t10.

goblimg 28.03.2012 15:11

Bylo by fajn, kdyby blizzard umožnil nějaký lepší editor... dobrej editor byl v APB, ale nejsem si jistej jestli by aspoň něco vzdáleného šlo ve WoW.

seager 28.03.2012 15:08

Však při výběru rasy a povolání ti hra ukáže, jak by teoreticky mohla tvá postava vypadat časem, aby tě neodradila polonahá postava s párátkem v ruce. A pak při úpravě vzhledu už postavu uvidíš tak, jak bude vypadat po vytvoření

Anstriber 28.03.2012 14:29

jen nechapu proč tam cpou ty sety mohly by tam přidat více možnosti nahled bez setu apod

Andros 28.03.2012 13:13

goblimg
Tak to jsi mě docela potěšil mimo vaše stránky jinam nechodím, takže o tom moc nevím. Líbil by se mi novej ork
Orkové jsou další na seznamu, spolu s humanama. Tak uvidíme, jak jim ten plán vyjde.

goblimg 28.03.2012 13:02

Ellendway
Blizzard se k tomuto vyjadřoval už mnohokrát. Tvorba nového vzhledu ras je opravdu náročná a bude na to potřeba plno šikovných lidí, které momentálně Blizzard potřebuje jinde. Dle některých informací by se mohl objevit aktualizovaný Dwarf ještě před spuštěním Mists of Pandaria, ale není to potvrzeno... ale ani vyvráceno
Tak to jsi mě docela potěšil mimo vaše stránky jinam nechodím, takže o tom moc nevím. Líbil by se mi novej ork

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet