Moderní doba přeje free2play MMORPG. Kterému dáte svůj čas?

Tento článek je placenou reklamou. Vynikající zábava nemusí být nutně zaplacena těžce vydělanými penězi. Tvůrci a vydavatelé počítačových her už dávno objevili sílu početné hráčské základny, která se snáze získává, když mohou titul bez omezení hrát všichni. Výběr těch nejlepších bezplatných online RPG vám přináší portál MujSoubor.cz.

Vindictus

Vindictus tak úplně mezi MMO RPGčka nepatří. Je to mezistupeň, v němž jde hlavně o nalezení správné party, ve které se pak probijete jednotlivými dungeony, jak to bylo například v Guild Wars. Jde o systém, který čím dál častěji přebírají akční MMOčka, v nichž hrají prim souboje a až druhé housle otevřený svět a třeba gildovní raidy. Vindictus ale tento systém využívá naplno a zážitky ze soubojů nabízí opravdu neopakovatelné. Podporuje to dechberoucí grafikou, jejíchž kvalit dosahuje jen velmi málo konkurentů. Vindictus můžete stáhnout ZDE.
Vindictus

Tera

Na rozdíl od výše uvedené bojovky je už Tera opravdu plnohodnotným MMORPG. Přesto využívá podobný akční soubojový systém a nabízí ještě o kus hezčí podívanou. Na hře je znát, že byla svého času dostupná pouze s měsíčními poplatky, ale naštěstí je dnes už zcela zdarma. Najdete v ní vše, co byste od velké MMO hry na hrdiny čekali, jen hezčí a akčnější, než kdykoliv předtím. The Exiled Realm of Arborea (Tera) stahujte ZDE.
Tera

C9

C9 se stejně jako Vindictus točí kolem soubojů. Přesto však hratelnost vypadá úplně jinak. Souboje jsou snad ještě akčnější, rychlejší a založené na kombech, která dokážou uvrhnout zkázu i na početné skupinky nepřátel. Souboje s bossy jsou neméně strhující jako v předešlých hrách a graficky jde o opravdovou lahůdku, což ale platí pro všechny tři MMO kousky v našem výběru. Stejně tak je na všech třech hrách na první pohled znát, že jde o tituly z korejského poloostrova, což se projevuje zejména mimořádnou péčí o vzhled charakterů a samozřejmě i nadměrně velkými…zbraněmi. C9 stahujte ZDE.
C9


Naposledy upravil/a Wrent 12.08.2013 v 13:13:28.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mondel 02.08.2013 14:38

Tera- sračka, najprv platená neskôr musela prejsť na f2p nečudo keď dali prrobiť tzv Rurópsku verziu hry nejakej cudzej firme aby to nevyzeralo moc Ázijsky.Vindictus- Mix všetkého známeho dokopy ale nič extra známe.C9- nikdy som tu hru nehral dokonca o nej skoro ani nič nepočul. Ale iba podľa ich začiatočnej webstránky by som s tou hrou nikdy ani nezačal. Je to sebecké ale proste to tak je.

Riko 02.08.2013 14:38

Je smutne ze drtiva vetsina vsech F2P je styl P2W alias zaplat a vyhrajes (kdo si priplati ma vse).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet