Mor'ladim (2)

Morgan Ladimore byl jedním z rytířů, kteří plnily ůlohu obranců lidí v nouzi a zákona ale na druhou stranu trestali ty, kteří působili zlo. Už ve svých 18ti letech se oženil s dívkou jménem Lys, a měl s ní syna a dvě dcery, ale každá idila končí, a tak i Morgana, v jeho 32 letech, zastihla válka s pohromou.
Morgan jako jeden z výborných rytířu byl povolán Utherem Lightbringerem k boji s nemrvými a orky a tak nechal rodinu v bezpečí a jal se konat svou povinost rytíře.
Roky plynuly a válka se táhla a táhla a Morgan se stal svědkem příliš mnoha strašných událostí, Rozpuštění řádu stříbrné ruky, smrt jeho vzoru paladina Uthera a nakonec rozšíření nákazy. Jediné co ho drželo při zdravém rozumu, byla myšlenka na to že jednou zase uvidí svoji ženu a své děti.
Morgan se nakonec vrátil do své domoviny, ale našel ji úplně jinou než si ji pamatoval. Kdysi zelenající se lesy byly zkaženy a hemžily se nemrtvými a dalšími nebezpečími. Zničené domy, farmy, ohlodaná těla, byly vidět všude, a hřbitov blízko Raven Hill nyní panoval většině okolí. Zmatený a hlavně šokovaný Morgan netušíc co se stalo, vyrazil k vesnici aby nalezl odpovědi na své otázky, a hlavně nalezl svoji rodinu.
Morgan se ptal po své rodině kde jen mohl, ale nemohl najít žádne odpovědi, a tak mu kněz z Darkshire řekl, ať prohledá hřbitov u Raven Hill a podívá se po náhrobním kameni s jmény jeho milovaných. Morgan však odmítl uvěřit že jeho rodina zemřela, a pokračoval prohledáváním každého koutu v Duskwoodu, bez výsledku. Morgan prohledal i Lakeshire, v domnění že jeho rodina utekla, a na cestě, se rozhodl že se přeci jenom, i proti svému úsudku, zastaví u Raven Hillského hřbitova. Morgan strávil hodiny chozením mezi náhrobky, poznávajíc spousty jmen, která až moc dobře znal, a začal být nervózní.
A pak je uviděl, na temném zanedbaném místě, tři náhrobky, strašný pocit projel jeho tělem, jak se přibližoval k náhrobkům. S mrazivým pocitem v zádech smetl prach z nápisu největšího z náhrobků, Nepříliš složitě vytesaná písmena hlásala jeho největší, nejstrašnější obavy: Lys Ladimore, Milovaná Manželka a Matka. Jak se Morganovy nejhorší obavy změnily ve skutečnost, podlimily se mu kolena a začal plakat, čtyři hodiny hleděl na ten hrob, prosíc o odpuštění, svalujíc veškerou vinu na sebe.Ohodiny později, se začal žal měnit na jiný pocit, zuřivost, zoufalá zuřivost.Vytáhl meč a začal kolem sebe máchat, ničíč hroby okolo, zaslepený svým zoufalstvím obrátil svůj vztek na tři obsluhující hřbitova, kteří se ho snažili uklidnit. Svalil všechnu vinu na ně, a zabil je.
A poté... když z něj zuřivost vyprchala, uvědomění se pomalu kradlo do jeho hlavy, pak si všiml zakrvavěného meče, zmasakrovaných těl, složil si logicky co se stalo, a pak prostě už nedokázal snášet utrpení, vyňal dýku ze svého opasku, a zabodl si ji do srdce.
O něco později byl nalezen vedle zmasakrovaných těl, a protože se dopustil vraždy nevinných, byl pochován vedle hřbitova, ale nejen to, jeho duch nemohl odejít v klidu, protože rytíř zradil vše o co se celý život snažil, a čemu věřil.A tak o pár dní později byl jeho hrob nalezen porušen, a jeho tělo nebylo k nalezení.Tvor kterým se ušlechtilý Morgan Ladimore stal, pohlcený žalem ze ztráty svých blízkých, a nenávistí sebe samého za své činy, začal se zvát Mor'ladim.Začal jako nemrtvý putovat Duskwoodem s bezhlavou pomstychtivostí a nenávistí, a vraždí všechny bez rozeznání.Dokážete uložit utrápenou duši ke spánku ? Nalezněte jeho hrob.

Kde se nachází : Hřbitov u Raven Hill, a jiná místa Duskwoodu
Frakce : Neutrální
Rasa: Nemrtvý
Postavení: Nejsilnější bytost Raven Hillského hřbitova
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honziczech 09.06.2010 07:06

Jsem rád že se ti líbí mě taky zaujal

theiver 06.06.2010 13:16

Vyborny pribeh o osudu teto bytosti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet