Mount Hyjal: Obrana Nordrassilu

Mnoho let zůstal Hyjal a zraněný strom Nordrassil odříznut od zbytku světa. Zapečetěn v ochranném poli od Malfuriona Stormrage se Nordrassil pomalu vzpamatovává z ničivé Třetí Války, kdy Malfurion vyzval sílu stromu na zničení arcidémona Archimonda a zahnal tak jednotky Plamenné Legie a Pohromy. Nyní s příchodem Cataclysmu je Strom Světa znovu ohrožen. Ve Firelands, které se nachází v Elementární Rovině, se Ragnaros a jeho přisluhovači připravují na vpád na Hyjal a uvrhnutí Nordrassilu do plamenů. To by ohrozilo veškerý život v Azerothu. Ve World of Warcraft: Cataclysm budete mít možnost prozkoumat nově otevřený Mount Hyjal jako hrdinové Azerothu . Společně s Yserou, Malfurionem a Hamuulem Runetotemem budete ničit armády Ragnarose, abyste ho poté uvěznili jednou pro vždy v Elementární Rovině a také zničili dračí pevnost nedaleko Darkwhisper Gorge, která je pod nadvládou Twilight clanu. Tato oblast bude určena pro 78-82 level s mnoha quest liniemi. Budou tu postupně se měnící oblasti, jak budete plnit úkoly, portál do malé zóny ve Firelands, nový raid dungeon a mnoho dalších věcí.

The World Tree

Budete se moct dostat na Hyjal pomocí cesty z Moonglade, abyste mohli plnit některé questy na historickém místě vedle některých z nejznámějších hrdinů Azerothu. Díky dlouholetému soupeření mezi vedením Night Elfů, hrozí narušení kampaně proti Deathwingovi, proto bude hledání účinných způsobů obrany více skličující, než očekávali. Aby uspěli, musí vyhledat velmi mocné spojence: Ancients.

Ancients

K obraně Nordrassilu a uzdravení z devastace ohnivých elementálů působících napříč Mount Hyjal, musí hráči nejprve dobít svatyni vlčího boha Goldrinna. Ogrové obklopující svatyni ji neopustí pokojně, ale obsazování svatyně dovolí hráčům využít první příležitosti k proniknutí do Firelands, vypnutí klíče Twilight portálu a zpomalit postup nedalekých Twilight's Hammer v Hyjal. S prvním zhrouceným portálem budou hráči hledat wilderness spirit Aessina, aby jim asistovala při čištění a uzdravování blízkého lesa a nakonec vrátí zemi její bývalou nádheru. Toto malé vítězství, nicméně, neodradí Twilight Remnants, aby se nepokusili spálit les ještě jednou. Jak se budete snažit udržet nepřátele na uzdě, budete také potřebovat pomoc Strážců Hyjalu (Guardians of Hyjal) - nová neutrální frakce Druidů a uctívačů Ancients - k znovuosídlení lesa s žijícími zvířaty. Dokonce se povídá, že Malorne byl spatřen v divočině. Možná, že bude třeba dalšího vyšetřování… Uprostřed chaosu budou Druidi Pařátu (Druids of the Talon) potřebovat pomoc hráčů při vzkříšení bohyně okřídlených tvorů. Hráči zahájí postup tím, že pomohou zabít skupinu černých draků a zavřením druhého Firelands portálu zevnitř. Stačí, když si představíte, že všechno bude hořet a vy budete muset bojovat napříč hořícími městy Nočních Elfů k vypnutí třetího a posledního portálu za pomoci želvího boha Tortolluse.

Darkwhisper Gorge

Vaše úspěchy v Hyjalu nakonec povedou k probuzení Ancients, kteří uvedou do pohybu plán, který má mocného spojence a poloboha přivést zpět do této oblasti. Než se tak stane, budete se muset infiltrovat do Darkwhisper Gorge jako stoupenec Twilight Hammer, rychle vyvolat nesváry zakořeněné uvnitř frakce a tím je oslabit pro nastávající boj. Pouze čas ukáže, jestli plán Ancients byl úspěšný - i tak budete muset přidat ruku k dílu, pokud existuje nějaká naděje k záchraně Mount Hyjal před Twilight Draky, Ragnarosem a jeho armádou z Elementární Roviny.
Zpět do sekce Cataclysm


Naposledy upravil/a Snake Plisken 30.11.2010 v 10:19:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ryzek 22.04.2010 18:31

Majpo:Ragnaros nieje boh Azerothu len generál elementálov

Gortak 22.04.2010 18:14

rozhodne to bude riadna PECKA!

Majppo 21.04.2010 11:50

na co s najviac tesim je navrat Firelorda Ragnarosa ktory je pre mna tou najlegendarnejsou postavou warcraftu. nepaci sa mi vsak myslienka toho ze po tak dlhom case jeho regeneracie v Molten Core ho zavrhnu tak lahko. je plny energie a ako Boh azerothu si myslim ze je jednou z najsilnejsich postav ake sa napriklad vo World of Warcraft vyskytli. kazdopadne je ragnaros spat a ja sa tesim ked ho znova uvidim v jeho plnej sile. samozrejme rovnako rad uvidim aj Mal'furiona, konecne poriadny druid! no zostava uz len cakat a tesit sa

Rawen 15.04.2010 10:24

No tak tohle je hodne zajimve uz se tesim

Snake Plisken 15.04.2010 09:59

Obecně se předpokládá, že to bude podzim. 20.5.2010 je hloupost, když ještě ani nezačala beta.

Radovan03 15.04.2010 09:52

Super velmi sa tesim,co myslite kedy blizz vypusti Cataclysm?Na progamingshop.sk je predobjednavka na 20,05,2010 datum vydania

Bucho1989 15.04.2010 08:36

Velmi lakavo to znie

Yeyinstrasz 14.04.2010 21:38

No konečně mi Blizzard udělal radost . Ve Válce Prastarých mi smrt polobohů přišla pěkně smutná.

Feorr 14.04.2010 21:25

celkovo sa nato tesim ale najviac ma zaujima to s Malornom

TBC-x 14.04.2010 19:13

Airon
To zavírání portálů mi dost připomíná TES IV: Oblivion Ale jinak to zní docela zajímavě, už se docela těším
Doufám, že to nebude stejně snadné jako v TESIV

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet