Náhlé změny ve World Questech, Warcraft film na DVD a Blu…

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news9
Blizzard aplikoval hotfix, který odstranil z odměn World Questů BoE (Binds when Equipped) itemy. Důvodem byla nestabilita v aukci, která zastínila jiné itemy, obzvláště ty vycraftěné z profesí. Ale ani samotný Blizzard není všemocný a občas se stane, že se sem tam proplíží malá chybička.
Blizzard zdroj

Pracovali jsme na hotfixu, který měl upravit World Questy tak, že již nadále nebudou odměňovat hráče BoE itemy. Jedna z vlastností systému World Questů je to, jak se item level hráče zvětšuje, kvalita mnohých předmětů z World Questů se zvětšuje také. Avšak, když mohou tyto itemy probíhat napříč ekonomikou, mohou zastínit jiné itemy, obzvláště ty vycraftěné. World Questy by měly působit prospěšně, ale chceme, aby to obohatilo přímo vaši postavu. Část procesu aplikování tohoto hotfixu spočívá efektivně "změnit" odměny World Questů, které jsou momentálně aktivní. Zamýšleli jsme tento hotfix aplikovat během týdenní údržby ve snaze minimalizovat škody, které by to hráčům způsobilo. Nicméně, kvůli naší chybě byl hotfix live už dnes. Následkem toho mělo několik World Questů změněné odměny během toho, co byly realmy aktivní. Pokud toto zapříčinilo zmizení odměny, po které jste šli, nejsme bohužel schopni tyto odměny, které byly dostupné ještě před hotfixem, zresetovat. Hluboce se za naši chybu a s ní spojené nepříjemnosti omlouváme.

Warcraft film na DVD a Blu-ray™

Moment, na který hodně lidí čekalo je tu. Warcraft film oficiálně vychází na DVD a Blu-ray™! Kromě samotného filmu se můžeme těšit i na další odměny, tentokrát do herního prostředí! Tyto odměny bude možné získat až do vyprodání zásob. Jedná se o:
http://media.wowfan.cz/uploaded/ttz
  • Medivha v Hearthstonu - hrajte za mága jako samotný Strážce!
  • Gul'dan jako hrdina v Heroes of the Storm - vypusťte pekelný oheň na vaše nepřátele!
  • Digitální kopie World of Warcraft - Začněte svá dobrodružství v Azerothu nebo požádejte kamaráda, ať vám dělá společnost. Obsahuje 30 dní herního času pro nové hráče.
DVD a Blu-ray™ Warcraft film bude dostupný 27. 9. 2016 pro U.S. a Kanadu. Do světa by měl zamířit k úplnému konci září nebo v průběhu října. Dostupný je k předobjednávce i na Amazonu.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet