Najděte své staré spoluhráče z vanilly!

  classic    vanilla    vanillafriends   

Jelikož World of Warcraft Classic by se měl spustit už během letošního léta, určitě mnohé z vás napadlo, že byste si rádi zahráli se svými starými známými, s nimiž jste objevovali Azeroth kdysi ve vanille. Ale jak je najít? Projekt jménem VanillaFriends má pro vás řešení.

 

VANILLAFRIENDS

 

Stránka funguje následovně: vyberete si, zda chcete hledat hráče z amerických nebo evropských realmů, a následně vyplníte veškeré informace, na které si budete schopni vzpomenout – realm, frakci, jméno postavy či guildu. Rovněž můžete do seznamu zanést sami sebe, aby vás mohli najít ostatní.

Web nevyžaduje žádnou registraci, můžete rovnou hledat. Zároveň však mějte na paměti, že stránka existuje teprve krátce a její databáze tudíž zatím bude jen velmi omezená. Můžete jí pomoci sdílením.

 

World of Warcraft Classic je projekt, který vám umožní znovu si zahrát WoW vanillu v její tehdejší podobě. Classic poběží na patchi 1.12. Pro hraní Classicu vám bude stačit mít koupené předplatné. Obsah Classicu bude fázovaný.

 

Dejte nám vědět do komentářů, jestli se vám podaří najít někoho ze svých starých spoluhráčů!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

HonkL 12.03.2019 17:52

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/classic-content-plan/120346
Další topic.. Koukám že další informace jsou na světe já jsem spoko

HonkL 02.03.2019 16:11

https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/classic-update/113138 tohle se mi libí více

Bellatrix 02.03.2019 17:17

Jojo, koukala jsem na to Celé to asi překládat nebudu, ale ty zásadní body bych vypíchla.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 02.03.2019 18:12

Taky jsem to četl a vidím na tom dobrou a zároveň i špatnou věc. Dobrá věc je, že po dlouhý době přišel nějaký update a jak v tom postu uváděli, tak zřejmě pečlivě pročítají fóra a slibují brzký update dalších věcí a zejména, co je pro všechny asi důležité, to vypadá, že s tím vypuštěním Classicu na léto počítají. Ale ta špatná věc na tom je, že tenhle update nepřinesl prakticky vůbec nic nového a většinu z toho jsme už dávno slyšeli - stále se evidentně zápolí s odstraňováním bugů a "restaurováním"/přepisováním kódu. Důležité věci, o kterých se na fórech denně píše, jako třeba kdy bude Beta, jak to bude se shardingem, jak plánují řešit "mrtvé" servery a mnoho dalších důležitých informací jsme se bohužel nedozvěděli.
Jako je určitě dobrý že je nějaký update a je tak vidět, že na tom opravdu makají, ale osobně mi přijde vzhledem k celkovému počtu blue postu od nich, že na tom je asi ještě hodně práce (leda že by se teďka už nějak blížili do finále a zanedlouho by oznámili betu nebo by zodpověděli ony zásadní otázky) a mám trochu takové pochyby, jestli to v tom létě vyjde skutečně přiravené na hraní a nevyjde jen nějaký nedodělaný produkt, na který budou muset za provozu dávat záplaty. Mám totiž takové neblahé tušení, že za tím datem vypuštění stojí opět kravatové oddělení Shitvisionu... osobně jsem totiž odhadoval, že Classic vyjde nejdříve někdy v listopadu symbolicky na 15. výročí WoWka a jelikož léto už pomalu klepe na dveře a není ještě oznámená ani beta (a prakticky nic zásadního co komunita tak moc chce vědět), tak tu obavu, že to nevyjde ve 100% stavu nebo-li v blizzard kvalitě, jaksi mám...

HonkL 03.03.2019 06:43

@Lockdaar Hovoří se podle neoficiálních informací a mýtů že by to mělo vyjít 16. Července. Takže cca za 4 měsíce. Tak uvidíme. Ale shodiuji se s tvým textem no

Lockdaar 03.03.2019 10:16

@HonkL jestli je to datum skutečný, tak to opravdu nevidím moc dobře. Chápu, že tímhle datem kravaťáci nejspíše záměrně cílí i na to mladší publikum, který bude mít v tom čase prázdniny (a btw valná většina z nich to dle mého opravdu hrát nebude, jelikož ti mají Fortnite a podobný srágory ) ale nějaký 3-4 měsíce bych to viděl jenom na betu/PTR testování, který ještě nebylo vůbec oznámený - to by ji museli ohlásit během následujících několika týdnů a následně hned spustit. A podle všech dostupných oficiálních informací, co zatím máme, to vypadá, že nejsou možná ani ještě v ranné fázi alpha testování. Budu rád, když se budu mýlit, ale pořád nevíme prakticky vůbec nic podstatného a přitom to má vyjít už za cca 4 měsíce...
Přijde mi, že za takhle krátkou dobu to musí vyjít jen proto, aby Activision co nejrychleji začal na tom vydělávat. Jenže mám takový pocit, že jestli zrovna konkrétně tohle nevyjde v dobrým stavu, tak na tom asi opravdu jen tak nevydělají.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet