Nástup Star Wars: TOR

/pic/uploaded/swvswow
Již několikrát jsme se věnovali tématu Star Wars vs. World of Warcraft. Toto nové MMORPG je bráno jako největší konkurent WoWka, kterého se ovšem Blizzard moc nebojí a naopak se na něj těší. Naopak u EA to vypadalo, že se bojí konkurence. A jak by také ne, když má WoWko monopolní podíl na trhu s MMORPG hrami. Dlouho bylo datum vydání utajováno kvůli konkurenci, jak řekl šéf EA John Riccitiello, nyní je již známo a málo lidí čekalo, že to bude ještě tento rok. EA ale překvapilo a hra by měla vyjít na Vánoce tohoto roku. Hru ovšem nebudou moci hrát hned všichni, jelikož se provozovatel bojí náporu hráčů, proto si budete moci koupit za 5 EUR speciální klíč, který vám umožní hrát hru okamžitě. Bude ale hra úspěšná? Bude úctyhodným soupeřem WoWku nebo skončí v propadlišti dějin, jako většina her, které chtěly konkurovat gigantu, kterým World of Warcraft určitě je? Podle Douga Creutze z analytické společnosti Cowen & Company jde jen o čistý klon World of Warcraft.
Navzdory slibům EA a Bioware, že půjde o krok kupředu v žánru MMO, jde v podstatě jen o další předělávku úspěšného a fungujícího WoW.
Ray Muzyka z BioWare má ale pochopitelně opačný názor na Star Wars: the Old Republic. Ostatně, každý by se divil, kdyby tomu bylo jinak.
Na celém světě žijí desítky milionů fanoušků Hvězdných válek, díky čemuž upřímně věříme, že máme docela dobrou šanci i proti World of Warcraftu, který nám v podstatě prošlapal cestičku.
Star Wars: The Old Republic by podle všeho mělo vyjít ještě letos a teprve před pár dny byly spuštěny předobjednávky tohoto MMORPG, o kterém se, když už nic, hodně mluví. Objednat můžete normální edici hry za 1099Kč nebo sběratelskou za 2999Kč, která je velice limitovaná a obsahuje mnoho unikátních upomínkových i in-game předmětů. Více informací najdete na Xzone.cz. Koupíte si Star Wars: TOR nebo zůstanete věrni WoWku? A myslíte si, že se výrobcům vrátí peníze, které byly do hry investovány?

Naposledy upravil/a Astra 23.07.2011 v 10:32:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darth_Moonlight 03.08.2011 12:21

Svět Warcraftu i fantasy mám hodně rád, ale Star Wars jsem propadl a jsem velký fanda SW. Sice nevím, jak úspěšné TOR bude, ale myslím že to jde dobrým směrem. Například jsem rád, že to bude i takový singleplayer skrz příběh, který má být nástupce KOTORů (parádní RPG, nevím jestli někdo tady hrál na WoW fansite). A příběh je podle mě tím nejdůležitějším faktorem ve hrách..

Wrent 29.07.2011 12:26

tak mi to tu řešíme, protože i vývojáři TOR hodně řeší, jak to bude úspěšné vůči WoW.

milanko 29.07.2011 00:28

Ano bioware robi dobre hry ale istotne ma na wowfansite netrapi daky star wars online

BlackFans 28.07.2011 23:15

Tvrdit ze tento titul bude brak je uzkoprse. Vsetci moc dobre vieme ze bioware robi skvele RPG hry a toto bude snad jeho perla na vyslni. Hru mam predobjednanu a dufam ze bude aj polnocny predaj nech to mam co najskor. Netvrdim ze wow zostane bez hracov ale ma slusnu konkurenciu a aspon budu mat obaja vyvojari pracu aby se predhanel ia robili hry kvalitnejsimu. Takze GL wow a GL Star wars

Wrent 26.07.2011 23:31

odbanováním swiftyho ten příběh v podstatě přestal být nějak moc zajímavý. Ale možná že se k tomu ještě vrátíme, Lewi má pravdu, že částečné promo v tomto směru také je. Na něco ten webový server jet musí .

Honza4545 25.07.2011 10:30

Rozhodně SW TOr vyzkoušim už jen kvůli tomu že tam se bde moct si koupit loď a lítat po vesmíru jak dojde na tohle tak to je prostě moje ty vesmírne akce .Ale nějaký předobědnávácí klíč tak nato kašlu.

Tangalunga 24.07.2011 20:41

Dávám přednost fantasy před sci-fi ale zrovna Star Wars je jedno z mých nejoblíbenějších universe, určitě mu dám přednost před WoW, WoW už vlastně ani nehraji.

kofola 24.07.2011 10:46

Ja bych řekl že na Swtor přejde pár lidí možná více ale časem zase na Wow NO UVIDÍME

Pahorok 24.07.2011 10:27

Ja sa na to tesim, urcite to vyskusam, ale neviem ci je fyzicke mozne hrat dve MMO sucasne ked ma to zacne bavit Kazdopadne moj MMO favorit buducnosti je Mass Effect. Ak to bude len z polovice take dobre ako samotne hry tak WOWko ma smolu

Honza4545 23.07.2011 21:57

kofola
Stwtor je nanic moc jse mi to nezamluvá ja radči WoW je určitě lepši než Stwor
Nesuď knihu podle obalu . Jinak je to SWTOR (Star Wars the Old Republic)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet