Nedělní blueposty

Blue Posty

Co by to bylo za neděli, kdybychom tu neměli i pár bluepostů. První odpovídá na dotaz týkající se levelování, které bylo už v minulosti zjednodušeno.

blue postZarhym (Zdroj)

Jak už bylo řečeno, levelovací křivka mezi 1-70 byla už v minulosti pozměněna. Myslíme, že v kombinaci s heirloomy, se levelování tak stalo pohodlnou záležitostí. Jelikož děláme velké změny v 1-60 zónách na Azerothu, je velice nepravděpodobné, že bychom dělali úpravy i na levelovací křivce. Cílem je, aby hráči (ať už noví nebo staří) chtěli vyzkoušet nové rasy nebo povolání v novém prostředí ,,starého světa". Cataclysm s sebou přinese mnohem lepší tok questů. Vše bude mnohem plynulejší jak v jednotlivých zónách, tak i v přechodech do jiných oblastí, kde budou hráči mnohem lépe navigováni, kam by měli jít dál. Bude naprosto racionální levelovat 1-60 buď pouze na Kalimdoru, nebo pouze v Eastern Kingdoms. Prakticky nebude třeba skákat z kontinentu na kontintent, protože už nebudete narážet na slepé body. Cílem je nechat hráče levelovat v zónách, kde chtějí. Nechceme je nutit cestovat na druhou stranu světa do zóny, kde jim to ani nevyhovuje, jen aby udělali dva, tři levely. Jestli změníme levelovací křivku na Outlandu a Northrendu, to se ještě uvidí. Chceme zajistit, aby levelování nebylo frustrující. Přeci jen se jedná o 85 levelů. Jakmile budeme mít Cataclysm zóny hotové, koukneme se blíže na celkový požitek z levelování.

Mnozí očekávali nové kombinace ras a povolání už s patchem 3.3.5. Tento druhý bluepost tak přináší špatnou zprávu, která se ale dala čekat.

blue postZarhym (Zdroj)

Náš tým je teď zaměstnaný laděním talentů a přeorganizováním toho, jak se hráč bude učit nová kouzla a schopnosti v průběhu levelování, jelikož už nebudou ranky. Změny, které očekáváte, budou obsažené v patchi, který připraví základy pro Cataclysm. Žádné velké změny se do té doby neodehrají, pokud tedy nebudou vysloveně třeba.

A do třetice tu máme vyjádření k prvním legendárním zbraním v Cataclysm. V souvislosti s tím, že 10man raidy a 25man raidy budou nabízet stejné odměny, odpovídá tento bluepost na otázku, zda budou oba formáty raidu stejně časově náročné k získaní legendární zbraně.

blue postGhostcrawler (Zdroj)

Neznám detaily, protože velice pravděpodobně do prvního tieru legendární zbraň nepřidáme, ale určitě bychom si nepřáli, aby 25man guildy byly nuceny se rozdělovat do 10man formátů. Pokud 25ky budou schopné dosáhnout cíle rychleji, bude to fajn. Nicméně i přesto budou 10ky schopny předmět získat, což dnes není možné.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

REALDRUID 20.06.2010 18:06

Chtělo by to nějakou legendárku pro feraly druid,po Sulfuras, Hand of Ragnaros žándá není

Hanzik 20.06.2010 17:11

První legendárka bude velice pravděpodobně pro dps castery.To Dejv: Máš pravdu, ale někteří už patch 3.3.5 zaměňují s něčím, co tu ještě nějaký ten měsíc nebude.

Javorovej 20.06.2010 16:10

já si na legendárky pro melee stěžovat nemusim

DaveL 20.06.2010 16:10

jaký zas? Val´anyr, At´iesh, Thori´dal byly pro meleečka? nemel blbosti...Reakce na 2. Bluepost.. Jaký špatný zprávy? Talent změny se daj čekat s pre-patchem což bude až po 3.9.0

Yuri007 20.06.2010 16:05

hmm jestli bude nova legendarka tak zas pro meleecka

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet