Nexus, Fotky WotLK

Není čas na zahálení a proto jsme s Belim nešli hned po příchodu domů do hry nebo po případě někam pryč, ale sepsali jsme pro Vás několik různě velkých novinek. Web je web, a Vy byste si určitě našli naše adresy a určitě byste nám prováděli nepěkné věci za neaktualizovanost.

Nejprve tu máme článek o prvním dungeonu ve Wrath of the Lich King, který nese jméno The Nexus. Je to součást věže, kde sídlí dračí Aspekt Malygost, takže je jasné, že si zde užijete hlavně draky a led. Článek sepsal Beli, já doplnil loot bossů jak v Normal, tak Heroic módu.

Modrý dračí aspekt, Malygos, byl před věky jmenován titány jako strážce magie. Jednou, bylo to asi před deseti tisíci lety, sledoval s hrůzou, jak Deathwing zničil celou jeho modrou letku. Od té doby ho pohltilo poloviční šílenství. V poslední době se Malygos plně vracel ke svým myšlenkám. Rychle zhodnotil stav magických záležitostí na Azerothu a došel k smutnému závěru, že budou mít vliv na celý svět. Obviňoval obyvatele Azerothu , všechny války s Legií a další bolestné momenty a za jejich touhu po magické moci.

Také jsme doplnili fotografie datadisku Wrath of the Lich King, a to jak k normální verzi, tak ke sběratelské edici! Najdete je v sekci, která slouží ke Koupi Wrath of the Lich King.



A ještě jedna zpráva na konec. Už se objevil první hráč, který získal Achievement Glory of the Hero, což znamená, že získal speciálního draka Red Proto Drake, který vypadá takto. První tohoto achievement dosáhl pravděpodobně hráč Negiva z guildy Forlorn Legacy, server Windrunner, ale některé zdroje uvádějí, že někteří hráči z guildy Method (Sylvanas) byli rychlejší.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet