Afterlives: Revendreth

  Revendreth    afterlives    shadowlands   

Předchozí tři díly Afterlives nás postupně zavedly do říší Bastionu, Maldraxxu a Ardenwealdu – všechny trpící nedostatkem animy. Revendreth prozatím zůstal největší záhodou, a to z toho důvodu, že jako jediný z říší je ochoten problém řešit, ať to stojí, co to stojí. Minulé epizody nám v každé říši představily postavu, která je se svou domovinou spjatá více než osudem. Bastionem otřásly okolnosti ohledně Utherovy smrti rukou Arthase. Maldraxxus se zmítá v občanské válce a je pouze na Drace a dalších baronech, aby říši přinesli alespoň trochu stability. Oproti tomu v Ardenwealdu se nejvíc promítly důsledky nedostatku animy, díky čemuž Ara'lon musel obětovat svůj háj a esenci Boha divočiny Ursoca.  

 

Postava reprezentující svou úlohu v Revendrethu doposud byla předmětem spekulací. Na první pohled se mohlo zdát, že jasným favoritem je Kael'thas Sunstrider, na kterého narazíme během našeho pátrání v lokaci i v novém raidu. Samotný trailer i teaser ukázaly, že Revendreth může hostit ještě jednu známou duši. Hrdostí překypujícího orka, jenž byl některými považován za nejlepšího náčelníka Hordy – Garroshe Hellscreama. Kdo z nich se stane tváří posledního dílu?

 

 

Edit: Video již obsahuje české titulky.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Thorwolf 01.10.2020 18:10

Takže na titulky jste se vysrali, co?

Skyrim 24.09.2020 15:15

koukam, ze na titulky se zapomnelo xP

SirP 26.09.2020 05:18

Má toho moc :-D

godlike 20.09.2020 15:07

Maldraxus je zajímavej,protože to je ozbrojená síla,která má bránit samotné Shadowlands pokud se tam mydlej celé Shadowlands jsou mnohem lehčí k napadnutí kýmkoliv odkudkoliv.

ratatuj 19.09.2020 11:33

Všetky Afterlives boli super, ale najviac ma zaujal Bastion a hneď po ňom je Revendreth
Ten po celí čas pôsobí s tou hudbou v pozadí tak chillovo a "brutálne" zároveň. Vyprávanie Denathria úplne skvele zapadá do celkovej atmosféry lokácie.

Už si musíme len počkať kedy sa nám brány Shadowlands otvoria

Batole 18.09.2020 00:08

Skvělý Afterlives. Celý čas to působilo tak "brutálně" a přitom naprosto vznešeně + ta hudba v pozadí? Perfektní.

Khadgar 17.09.2020 22:18

Chudák Garrosh, tohle si nezasloužil.
Garrosh did nothing wrong!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet