Nezapomenutelná WoW videa #5

Nezapomenutelná videa
Čas letí a toto je již pátý díl seriálu Nezapomenutelná videa. Posledně jsem si udělal radost a ukázal jsem vám své nejoblíbenější video Craft of War: BLIND! Nyní se zase o trochu vrátíme v čase, do roku 2007, do doby datadisku The Burning Crusade. Je čas, abychom si pustili i nějaké PvP video, když jsme to minule nakousli. Dnešní video má název Shadow Word: Dance 3. Toto video není možná až tak příliš známe, ale starší hráči si jej budou určitě pamatovat. V hlavní roli je Shadow Priest a jeho prasátko, které ho doprovází při všech soubojích a působí docela komicky. Přece jen, kdy vás naposledy porazil někdo s prasetem? Toto PvP video je ještě ze starých časů, z časů, kdy se PvP videa nedělala jen z arén či battlegroundů, ale i při expení v lokacích. V takových videích nikdy neuvidíte, jaké World PvP ve skutečnosti je, tady to uvidíte a možná si upravíte svou zkreslenou představu, i když musím uznat, že World PvP mělo s své kouzlo a srdce nejednoho nostalgika zaplesá. Do spoilerů jsem přidal i předešlá videa, ať můžete srovnávat. Přeji příjemné sledování!
Snad se vám video líbilo a doufám, že jsem potěšil fanoušky PvP. Toto video mi doporučil máš všemocný Wrent, takže veškerou pochvalu a kritiku směřujte jemu. Své náměty na další videa mi posílejte na e-mail snakeplisken[zavináč]wowfan[tečka]cz. Znovu chci poděkovat všem, kteří mi zasílají své náměty, moc si toho vážím. Jak se vám video líbilo? Máte raději PvP nebo PvE? Bavili jste se také tzv. World PvP? Která classa vám dělávala největší problémy? Jak se vám líbí tehdejší styl výroby PvP videí?

Naposledy upravil/a Astra 19.10.2013 v 09:40:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 19.10.2013 11:02

Snake tiež veľmi legendárna je machinima among the blood elfs prvý diel http://youtu.be/wMLljXHMOpM

Snake Plisken 19.10.2013 09:56

Ewilez
To by chtělo si také připomenout Grima a jeho Total Annihalation. Pro mě jednoznačně nejlegendárnější WoW pvp video
Neboj, na tohle video si rozhodně nedovolím zapomenout.

Ewilez 18.10.2013 20:33

To by chtělo si také připomenout Grima a jeho Total Annihalation. Pro mě jednoznačně nejlegendárnější WoW pvp video

cerberos 18.10.2013 14:03

hm..stínoví knězi,pro mě nej.. zvláštní classa,velmi nebezpečná.. nedej bože jakmile máte už 10 procent života a on jen 1 procento nemáte šánci,ho zlikvidovat...

milanko 17.10.2013 20:45

Luxusne video Ale neponuka nič take ako ukažku peknej strategie,mazanosti,skillu party kedy dokázali 5 hráči obsadiť zangarmash proti gigantickej presile Taktiež mi tu chyba ponuka inej classy ale i tak je to zábava .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet