Nighthold - Serenity a drama kolem raid ID

  Drama    Method    Serenity   

Je závod o světová prvenství čistou záležitostí, nebo jde o to, jaká guilda udělá větší peklo té druhé? Touto otázkou se zabývám již delší dobou, protože Legion je zatím zmítán plno problémy, chybami a nečestným jednáním několika hráčů.

 

Určitě si vzpomenete na zabanování hned několika guild, které využívaly chyb v souboji s Helyou. Tentokrát nejde ani tak o to, že by některá z guild jakkoli využívala chyb soubojů, ale spíše o lidskou zákeřnost.

 

Guildy Method a Serenity proti sobě bojují již od začátku datadisku. Obě guildy se znají až moc dobře. Několik bývalých členů Method totiž Serenity založilo a snaží se o to, aby porazili Method, který dlouhodobě okupuje první světové příčky v mnoha raidech.

 

No a teď k celému problému… Dnes ráno proletěla internetem zpráva, že Serenity nemůže vstoupit do Nighthold z důvodu neznámé chyby. Během dne se začalo přicházet na to, co se vlastně stalo. Člen guildy Method, Jadelolz, a jeho kamarád (který nemá co dočinění ani s jednou z guild) dokázali „ukrást“ raid ID guildě Serenity.

Jadelolz ukazuje v privátním chatu Method, jak převezli Serenity.

 

A jak se dá takové raid ID ukrást? Docela jednoduše. Stačí se přidat do party s kýmkoli, kdo toto raid ID zrovna má, vejít do raidu, přijmout ID a zůstat online v instanci. Jakmile se skupina, která chce dokončit raid, dostane do instance, bude přemístěna z instance, protože raid ID je již aktivní.

 

 

Jadelolz byl mezitím vykopnut z Methodu. Sco i komunitní manažerka Method, Darrie, se na Twitteru omluvili a ujistili, že Jadelolz jednal ze svého vlastního rozhodnutí a že Method je v tomto nevinně.

 

 

Dle několika příspěvků na Redditu se Jadelolz později v privátní konverzaci přiznal, že jde o jeho dílo. A proč to udělal? Protože dle všeho byl šikanován Guild Masterem a ostatními členy guildy Serenity v dobách, kdy v této guildě byl. Konverzaci si můžete přečíst zde (pouze v angličtině).

 

Ano, jde o drama, které bylo a je zcela zbytečné. Obě tyto guildy patří do světové příčky a jejich hráči by měli k sobě vzhlížet s respektem. Obě guildy mají v současné době 7/10 Mythic a závod se tak prodlužuje.

 

Tímto téma dramat, které v Nighthold jsou, rozhodně nekončí! Vypadá to, že Serenity již delší dobu sdílí mezi svými hráči účty a dopomáhá si tak k lepším výsledkům. Ale o tom zase někdy příště.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Alaman 27.01.2017 10:05

Já fandím Embody

sedlin 27.01.2017 11:55

Taky taky. Doufám že to utrhnů. Věřím jim aspoň na do 20. místa.

Akari 26.01.2017 22:28

Z toho původního Methodu, který ještě raidoval ve WoD nic moc nezbylo, tak 3-4 lidí, zbytek šel do Serenity. Nechci to nijak obhajovat, ale na druhou stranu Method a Exorsus psali, že u nich byl problém s DC a lagy, takže se dá říct, že se to trochu vyrovnalo i když jednou do toho úmyslně zasáhl jeden hráč.
Zatím co jsem tak vypozoroval z komentářů lidí, tak mi připadá, že fandí Methodu ani ne tak proto, aby byli první, ale aby porazili Serenity :-D

27.01.2017 05:33

Ja fandil vzdycky paragonum, ale kdyz uz nejsou tak ted fandim tem rusakum co sou v top10

djmetla 26.01.2017 21:47

kde je ta zabava z hry ?

Programátor WoWfan.cz

Ellendway 26.01.2017 22:00

Na tomto levelu? Není. Vše je o penězích.

kritik 27.01.2017 02:15

Nemyslim si ze penize jsou hlavni motivaci, hodne hracu na tyhle urovni si stezuje ze za vyhru neni nic, nic od blizzu ani nic na blizzconu, kde je i pvp turnaj a kazdej vi ze pvp ve wow je spatnej vtip, tak ve vysledku jsou zavisly na tom jestli maj za vyhru neco slibeno od sponzoru ale to by dostala guilda jako celek, prumernej hrac takovy guildy z toho nema nic, vetsina z nich se zivi vlastnima streamama, kdyby to delali pro penize tak je asi milion lepsich zpusobu jak je vydelat nez pve ve wow ...

MPosp 27.01.2017 13:06

Také nechápu. Okusil jsem týmový e-sport ve World of Tanks a už nikdy více nechci býti otrokem jakéhokoli uskupení hráčů. Hraju sám na sebe a sobě pro radost, žádný stres )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet