Noblegarden


Přehled



Kdy
21.-28. dubna

Kde
  • Aliance: Azure Watch, Dolanaar, Goldshire, Kharanos.
  • Horda: Brill, Razor Hill, Bloodhoof Village, Falconwing Square.
  • Neutral: Shattrath City.

    Ačkoliv jeho původ vychází z prastarých druidských festivalů, současný Noblegarden je směsicí starých tradic a moderních interpretací. Zatímco se některé národy snaží zůstat věrné původním tradicím, jiné dávají přednost více bezstarostnému přístupu - všude hledají nazdobená vejce, v kterých se ukrývají všemožné sladkosti.

    Ať už slavíte Noblegarden v tradičním způsobu nebo se jen chcete najíst čokolády a obléct se do slavnostních oděvů, doufáme, že budete moci přijít společně a dát si přestávku od konfliktu mezi Hordou a Aliancí.

    //pic/event/noblegarden/noble4_small//pic/event/noblegarden/noble3_small



    Činnosti
    Hledání vajíček Prohledejte všechna low-level města a najděte co nejvíce . Některá vajíčka jsou velice dobře skrytá, další jsou vidět desítky metrů dopředu. Předběhněte ostatní hráče a nasbírejte co nejvíc zdobených vajíček!
    Zvyšte svou rychlost ve sbírání vajíček pomocí , dostupných u každého Noblegarden obchodníka.
    Sbírání čokolád Obsahy vajíček se mohou lišit, ale velmi často v nich najdete , ale také můžete najít vzácné speciální předměty, jako jsou zábavné hračky a kostýmy.
    Za tyto čokolády si můžete koupit předměty od Noblegarden prodejců.
    Daily questy Quest The Great Egg Hunt vás odmění nejen penězi, ale dostanete i , která dokáže změnit vaše spoluhráče na králíky.
    Oblečte se na Noblegarden Oslavte Noblegarden a návrat jara s okouzlujícími šaty, které lze zakoupit u Noblegarden prodejců. Můžete je také najít uvnitř nalezených vajíček.


    //pic/event/noblegarden/noble1_small//pic/event/noblegarden/noble2_small


    Předměty
    Při oslavách Noblegardenu můžete získat . Koupíte ho za 500 Noblegarden Chocolates nebo pokud máte velké štěstí, můžete ho najít uvnitř některého z vajíček.
    není nic jiného, než velikonoční králík. Můžete ho mít stále u sebe, když si ho koupíte za 100 Noblegarden Chocolates u jednoho z obchodníků. Pokud máte štěstí, najdete ho i při sběru vajíček.
    Jste mág a chcete být originální? Kupte si za 100 Noblegarden Chocolates.
    Festivalové oblečení , seženete za 25 Noblegarden Chocolates. a za 50 Noblegarden Chocolates. Všechny kusy oblečení ale můžete najít i uvnitř některého z vajíček.
    , , jsou pravé králičí uši na vaši hlavu. Seženete je za 50 Noblegarden Chocolates. Variantu Spring Circlet můžete najít při sbírání vajíček, ale černou a růžovou bohužel ne.
    Chcete naštvat nebo poškádlit své přátele? Použijte na ně ! Dostanete ji jako odměnu za daily questy, můžete si jí koupit za 10 Noblegarden Chocolates nebo vám může padnout z některého vajíčka.
    jsou čerstvé jarní květiny. Když nimi zatřesete, nasadíte na sebe nebo na váš target králičí uši. Seženete je za 50 Noblegarden Chocolates nebo je získáte při sběru vajec.
    je velikonoční vajíčko, které můžete položit kdekoliv, kde se vám zachce. Seženete ho za 5 Noblegarden Chocolates.


    Titul the Noble
    Blushing Bride
    50 vajíček
    Polibte někoho (pomocí příkazu /kiss), kdo je oblečen v Elegant Dress, zatímco jste sám oblečen ve White Tuxedo Shirt a Black Tuxedo Pants.
    Chocoholic
    100 vajíček
    Sněz 100 Noblegarden Chocolates.
    Desert Rose
    50 vajíček
    Použij Spring Robes, abys zasadil pouštní růži v uvedených pouštích.
    Hard Boiled
    5 vajíček
    V přestrojení za zajíčka polož vajíčko v Un’Goro Crater v Golakka Hot Springs.
    Noble Garden(A)
    5 vajíček
    Schovej Noblegarden Eggs ve Stormwind City(A) / Silvermoon City(H)
    I Found One! Najdi a otevři velikonoční vajíčko.
    Spring Fling(A)
    100 vajíček
    Najdi svému velikonočnímu zajíčkovi partnera v následujících městech:
    Alliance - Goldshire, Kharanos, Azure Watch, Dolanaar
    Horda - Bloodhoof Village, Brill, Razor Hill, Falconwing Square.
    Shake Your Bunny-Maker
    50 vajíček
    Použij Spring Flowers na postavy ženského pohlaví všech ras. Musejí mít level 18 nebo víc.
    Vašim cílem je nasbírat 360 čokoládových vajíček. Pokud budete mít trochu štěstí, můžete některé předměty najít v jednom z vajíček. To vám určitě práci o dost usnadní. Až splníte všech 8 achievementů, dostanete titul the Noble z meta achievementu .


    Naposledy upravil/a Serwak 26.04.2014 v 23:50:38.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Djgaina 05.04.2010 00:40

    tak dneska sem na ofíku šla do dss(tam se to skvěle farmí,stačí zaznamenat,kde se vajíčka ressují ... převážně v keřích ... dají se snadno přehlídnout,tak jich tam je vždy dost) ... lootnula sem tak 200-300 vajec za 3 hoďky a mam The noble hračka

    Djgaina 05.04.2010 00:28

    K tomuhle eventu jsou nejlehci achievmenty , takze neni problem aby jste s trochou pomoci pri achivu Hard Boiled ziskali titul the Noble uz treba na lvl 30 =) Cele je to jen o trpelivosti pri hledani a lootovani tech vajec =D

    Djgaina 04.04.2010 23:42

    tohle vypada ze to nebude lehky kdyz zrovna zacnu novou postavu :-D

    Empatic 04.04.2010 22:33

    no ja som otvoril asi 130 vajicok a vsetky achievmenty mam hotove... z vajicok sa da lootnut vsetko to co sa da kupit u vendorov (napriklad peta som lootol 2x ), a teda pochybujem ze ich niekto bude musiet lootovat viac ako 150-200

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet