Nové informace o Warlords of Draenor + screenshoty

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
V Evropě a v Korei proběhlo několik tiskových konferencí Blizzardu ohledně chystaného datadisku a začala se objevovat spousta nových zajímavých informací a screenshotů. Přinášíme vám jejich shrnutí! Portál Mamytwink.com měl možnost zahrát si datadisk asi na pět hodin a zde jsou informace, které z tohoto hraní získali.

Levelování a další čísla

  • Redaktor portálu hrál za gnóma warriora v Shadowmoon Valley, což je základní zóna Aliance na Draenoru. Asi po pěti hodinách zónu dokončil (šlo asi o 80 úkolů) a byl na levelu 92.
  • Na levelu 91 měl ve specializaci tanka 63k životů.
  • Příšery měly okolo 100k životů.
  • Normální damage v bojích byl okolo 1k až 5k za zásah. Některá kouzla měla critical až 10k (např. Shield Slam).
  • Abyste se dostali z levelu 90 na 91, potřebujete získat 597k XP, z 91 na 92 je to 640k XP.
  • Odměny za jeden quest jsou od 10k do 15k XP. 20k za ty obtížnější.
  • Objevil se nový typ questů: Bonus Objectives. Když procházíte zónou, občas se ve vašem quest listu náhodně objeví nový úkol. Když ho splníte, dostanete XP navíc. Jakmile z dané části zóny odejdete, quest zmizí.

Shadowmoon Valley

  • Shadowmoon Valley jsou z velké části zelené louky zalité měsíčním světlem, což ve vás vzbuzuje mír a klid. Mýtiny a lesy jsou velice zajímavé a krásně barevné. V zóně najdete Naaru, Draeneiská města a základny Iron Horde.
  • Zóna vypadá už jako dost dokončená, je tam dost detailů, velice výrazná vegetace a hodně rozdílných nepřátel a monster.
  • Nachází se tam mnoho monster z původního The Burning Crusade, které však byly vylepšeny: Talbuci, Nether rayové, Želvy, Larvy, Prasata, Sporebats (spóroví netopýři), Vlci, Včely. Nové modely pro Talbuky a Sporebats jsou prý EPICKÉ.
  • Ner'zhul je hlavním záporákem zóny.
  • Zóna končí scenáriem, které redaktor netestoval, protože ještě není dostupné. Jmenuje se asi Grommar's Purge.
  • Zóna redaktorovi připadala velice dobře připravená. Díky nekonečným loukám a barevným mýtinám vás naprosto vtáhne do hry. Celá scenérie je nová a žádné deja vu by se dostavit nemělo (kromě monster samozřejmě, ale to se dalo čekat).

Ostatní

  • Nové modely postav jsou prý úžasné, hlavně výrazy tváře.
  • Nový soundtrack je také velmi dobrý.
  • Beta podle všeho bude (klasicky) soonTM.

Příběh zóny

Pozor, následující text vyzrazuje příběh!!! Jde o velký spoiler!!!
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Press Kit screenshoty

[folder small=TRUE]/pic/wod/press_tour/kit/[/folder]

Další screenshoty ze hry

Pro zobrazení screenshotů klikněte na následují odkaz.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Astra 24.02.2014 v 14:48:24.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 23.02.2014 09:07

Na datadisk,se těším.Ale stejně i když je to alternativita..takže ono to nestačí,Gromm uteče a díky němu a Kairoozovi jsme v minulosti a ještě k tomu zemře Velen.Těším se na ty slavné orky,ale příběh no nevím.. nevím...

jurman 22.02.2014 22:43

Honza4545
Jačkoliv jsem 5 let hrál na wotlku tak mi HP příjdou víc než v pohodě.Co se mi ale nezdá je ten dmg který popisuje (mobka má 100k a on dával critem za 10k...) ale to je asi tim že hrál warriora ale stejně mi příjde že to musel mlátit týden .
Taky jde o to jakej tam dostanes na expeni gear. Pokud tam meli full zelene itemy tak ej jasne ze ten dmg nebude nic moc. Kdyz tam prejdes s epic gearem pripadne pvp gearem z MoP tak ty cisla budopu zase o necem jinem. Vsak uvidime jake to pak bude na bete pripadne na prepatchi

Honza4545 22.02.2014 22:26

Jačkoliv jsem 5 let hrál na wotlku tak mi HP příjdou víc než v pohodě.Co se mi ale nezdá je ten dmg který popisuje (mobka má 100k a on dával critem za 10k...) ale to je asi tim že hrál warriora ale stejně mi příjde že to musel mlátit týden .

22.02.2014 21:12

skapinqa1:nevim jak moc cetl o datadisku ale tohle nerfovani hp uz melo prijit v cataclismu akorat blizzard se k tomu nemohl dokopat,hp pravdepodobne zustanou stejne nebo se jeste snizi

skapinqa1 22.02.2014 21:03

som jediný komu tie čísla príšier prídu strašne malé a aj HP tanka na 91 lvl?Budú sa čísla HP ešte meniť alebo to ostane pritom ako je na alfa/bete?

Aruniel 22.02.2014 20:13

Proc ja jen cetl ten spoiler. Hlavne, ze je tam napsano s vykricniky, POZOR VELKY SPOILER Ale to je jak cerveny satek pro byka. Jsem strasne zvedavy

Deathkroman 22.02.2014 19:56

Konečně si Thrall oprášil Orgrimovo brnění, jinak je to celé opravdu epické! Opravdu se moc těším

MrPendou 22.02.2014 18:24

tak oni to určitě změní .. hlavně už potřebovali něco ukázat no ..

22.02.2014 17:57

zatim co sem cetl tak si spousta lidi stezuje ze modely sou sice novy ale orkske tvare sou vsechny stejny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet