Nové vychytávky na Mobile Armory - bluepost

/pic/uploaded/bluepost
Dobrá zpráva pro majitele iPhone a iPod touch zařízení - vyšel nový update pro Mobile Armory, který zahrnuje 3D modely, sledování herní aktivity a prohlížení profesí u postavy.
Vaneras zdroj

Právě jsme vydali free update pro World of Warcraft Mobile Armory, oficiální WoW aplikaci pro iPhone a iPod touch zařízení. http://itunes.apple.com/app/world-warcraft-mobile-armory/id321057000?mt=8 Přidané věci, které stojí za zmínku: *Každý profil postavy nyní má 3D model prohlížeč, podobný tomu na webové verzi Armory. 3D model zobrazuje postavu s věcmi, které má zrovna na sobě, a vzhled odpovídá tomu ve hře; můžete jím otáčet, sledovat animace a mnohem víc. *Aktivita postavy ve hře (včetně nabytí itemů, achievementů a killů bossů) je nyní zachycena v activity feedu. Můžete jej zobrazit použitím drop-down menu nahoře u profilu postavy. *Profese (jak primární, tak sekundární) se nyní zobrazují u profilu postavy a jsou přístupné stejným drop-down menu u profilu postavy. Pro více informací a pro tyhle i jiné vychytávky (včetně nedávno vydaného Remote Auction House) klikněte tady: http://eu.wowarmory.com/wow-remote.xml Prosím vemte na vědomí, že u této verze WoW Mobile Armory se vyskytuje nám známý problém, který brání aplikaci automatický přístup k vašemu Mobile Authenticator kódu. Oprava tohoto problému přijde s příštím update. Mezitím vás žádáme, abyste si před logováním do Mobile Armory aplikace otevřeli vaši Battle.net Mobile Authenticator aplikaci a zapsali si svůj kód. Za tyto potíže se omlouváme. iPhone a iPod touch jsou obchodní značky Apple Inc. registrované v USA a jiných zemích.



Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 20:56:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kopytnik 24.09.2010 15:38

A proč jenom iPhone a iPod? Blizzard uz spolupracuje s Apple? Nebo to bude tim, ze kazdej druhej amik ma neco od Applu... Taky jaka jina americka firma vyrabi mobily Mohlo by to byt i pro Nokie a Samsungy, protoze ty sou v Evrope a v koreji rozhodne vic pouzivany

Pazdi 24.09.2010 07:48

No aplikaci mám, a že by mě ten 3d model nějak uchvátil se říct nedá.Každopádně, nechci znít nevděčně, ale příjde mi to možná jako ztráta času překládat zrovna tohle...pro většinu lidí tady je to nic neříkající novinka...navíc ani nic moc extra závratného nepřinesla..

Accept 23.09.2010 20:40

Vypadá to, že za chvilku budeme na iPodech/iPhonech i raidovat

Radiaw 23.09.2010 20:32

Pro předražený iPod a to se vyplatí ..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet