Novinky z ofi serverů, HC nerf, Hosting...

Zdá se mi, že poslední dobou Vás nikdo neinformuje o těch nejdůležitějších novinkách -> o změnách a dění na ofi serverech. Dnes se toho ujmu já, ale až dořeším hosting, začnu se opět více zajímat, zda redaktoři plní své povinnosti. Mimochodem již mám server, na kterém web běží parádně a jeho nahození je jen otázkou Rimsyho příchodu na ICQ. Jeden z testů serveru mluví za vše: Stránka, která se na starém hostingu načítala 90 sekund, se na novém načetla za 15. professor putricideDnes byly do hry aplikovány další menší změny, které hlavně mění nové bosse v Icecrown Citadel.
  • Tear Gas Professora Putricidea už neodstraňuje hráčům jejich aury.
  • Growing Ooze Puddley v místnosti s Professorem Putricidem nebudou růst, když jsou hráči ve stunu.
Poté, co byl nerfnut (zlehčen, pozn. red.) Oculus (kratší trvání Planar Anomalies u Eregose, méně draků u Varose a zvýšení rychlosti draků ovládaných hráči) se plánují změny i u dalších Heroic dungeonů (nejspíš v dalším malém patchi): Ahn'kahet, the Old Kingdom Elder Nadox nejspíš bude mít pouze jednoho Ahn'Kahar Guardiana a Jadoga Shadowseeker použije svou schopnost Ascend pouze jednou. Navíc bude odstraněno několik mobů mezi Befouled Terrace a The Desecrated Altar. Tyto změny by prý neměly dungeon zlehčit, ale spíše ho zrychlit. Nexus Anomalus bude používat Create Rift ability méně často. The Culling of Stratholme Tento dungeon by také měl být zrychlen, hlavně "povídací" část na začátku, která by měla jít nějak přeskočit. To se ale nejspíš nepovede dokončit do příštího malého patche. Přemýšleli jste, jaké bude v Cataclysm neutrální město, jako byl Shattrath a Dalaran? Teď už známe odpověď, nejspíš žádné. V původních starých hlavních městech by mělo být opět "narváno". Update (Novom): Pokud Vás tyto a další podobné novinky zajímají a rádi byste jimi třeba chtěli přispívat na náš web, můžete se přihlásit Wrentovi na e-mail s žádostí o přijetí na zkušební dobu. Prozatím to není oficiální, ale třeba by se někdo mohl najít. Požadujeme dobrou angličtinu (skoro všechny informace by se totiž zjišťovaly z oficiálních stránek), věk alespoň 17-18 let a chuť pracovat a přidávat novinky častěji, jak jednou za 14 dní. Nabízíme docela slušné "kapesné" za časté a kvalitní novinky.

Naposledy upravil/a Jerryky 13.01.2010 v 14:11:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

light 10.03.2010 10:50

na realmu kde je naše guilda, ktera neni tak velka, aby jsme dali lidi na 25 raidy, je uz problem se k nekomu dostat, kdyz mame neco nižžšího než 232 na sobě. a to i na lehky raidy jako treba OS.

light 10.03.2010 10:41

zdravím všechny.ja si myslim, že to zlehčovaní je hlavně pro lidi, co nemužou hrat každej den několik hodin. mame v guildě lidi, ktery se k tomu dostanou 2 x za tyden a ty uz by nemeli s kym hrat, protože by je nikdo nechtěl do skupiny kuli tomu co maj na sobě :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet