Nový Cataclysm launcher

Včerejší den byl dnem velkých změn, Blizzard uvolnil nový launcher se kterým můžete hrát i při stahování obsahu. Beta testeři z EU mohou od dnešního dne stáhnout také enGB verzi klienta, která včera nebyla dostupná. Sám jsem již včera vyzkoušel US verzi klienta a postupné stahování hry přímo při hraní vypadalo super, hlavně když si tak letíte a před vámi se načte polovina oblasti. Níže najdete několik screenshotů, jak to celé vypadá.

Jak to funguje

"Zarhym" zdroj

Launcher Přepracovali jsme Launcher tak, abyste mohli sledovat průběh instalace hry. Nyní můžete vidět nový "progressový bar", který má tři barvy (červená, žlutá a zelená), každá barva zastupuje určítý stupeň dat, která již byla nainstalována. Zde jsou tři fáze instalace: - SETUP (červená): Jádro hry se připravuje. Zatím nemůžete jít do hry. - AVAILABLE (žlutá): Hlavní části světa nejsou kompletní. Můžete hrát, ale zážitek z hraní nemusí být ideální. - PLAYABLE (zelená): Hra je téměř kompletní. Nyní je již hra hratelná, ale stále se může stát, že narazíte na nějaké problémy. Updater and Downloader Updater a Downloader byly integrovány do Launcheru, takže již nebudete muset zavírat několik desítek oken při instalace nebo aktualizaci hry.

Abyste mohli pokračovat v hraní bety, musíte odinstalovat (kompletně) betu, jít na battle.net a stáhnout nového klienta a vše nainstalovat znovu.

Naposledy upravil/a Hanzik 06.08.2010 v 22:06:42.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

m4fo 06.08.2010 12:46

len rípnem ale dobrá zmena

Můžete hrát, ale Vaše zkušenosti s hraním nemusí být ideální.
Veta nedáva zmysel. Experience môžeš preložiť aj ako zážitok alebo dojem.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet