Nový mount v In-game shopu, nová PvP sezóna a hudba login…

http://media.wowfan.cz/uploaded/petwyvern

Nový mount za reálné peníze

Přímo ve hře v zabudovaném in-game shopu máte nyní možnost koupit si epického mounta, který slouží Iron Horde z datadisku Warlords of Draenor. Dvouhlavá wyverna je jen pro ty nejotrlejší jezdce!

Další PvP sezóna ještě před WoD

Podle všeho to vypadá, že ještě před příchodem nového datadisku se dočkáme další PvP sezóny, ta ponese pořadové číslo 15. Brzy bychom se měli dozvědět více informací, ať už ohledně odměn, gearu nebo času, kdy poběží. Podle všeho ale bude trvat tak 20-25 týdnů, čili asi pět až šest měsíců. Podle toho by se dalo i docela dobře odhadovat datum vydání datadisku. Co byste řekli na takové září?

Bluepost ohledně hudby hrající u přihlašovací obrazovky

Na závěr této různorodé novinky jsem pro vás jako velký fanoušek WoW soundtracku (vizte Nejkouzelnější hudební zákoutí Azerothu) přeložil jeden nový bluepost týkající se hudby, která hraje u přihlašovací obrazovky a s každým datadiskem je jiná.
Nethaera zdroj

Nedávno jsem poslouchal login hudbu z různých datadisků a přijde mi, že Blizz tuto hudbu používá jako předehru k současnému a trochu i předchozímu datadisku. Je to tak nebo jsem pouze WoW nerd, který už slyší něco, co nikde není? V různých rozhovorech v minulosti Russell Brower (skladatel hudby WoW, pozn. red.) říkal, že se mu líbí zachovávat původní koncept hudby pro login screen (tj. téma a klíčové elementy) a na tom všem pak stavět pro další datadisky. Hráči očekávají, že uslyší takový typ hudby, podle kterého jasně poznají, že se přihlašují do World of Warcraft. V mnoha lidech to vzbuzuje různé emoce, což by on nerad odstraňoval, ale místo toho vždy přidává něco z nového datadisku. Pokud si sednete a poslechnete celou skladbu, zjistíte, že jste se vlastně vydali na cestu historií celého World of Warcraft. Hudba vám v podstatě připomíná, kde jste byli a kde teď jste nebo kde brzy budete v rámci celé hry a příběhu.



Naposledy upravil/a Astra 18.01.2014 v 12:03:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 26.01.2014 02:00

Rreezznniikk
Ten mount, nebo teda spíš jeho jméno je obludnej odkaz na film Iron Sky :-)
Možná, ale nějaké nacistické znaky na tom nevidím ;D

Rreezznniikk 26.01.2014 01:28

Ten mount, nebo teda spíš jeho jméno je obludnej odkaz na film Iron Sky :-)

Deathkroman 19.01.2014 00:53

milanko
Škaredý mount možno niekoho negramotného nalákajú tym trailerom a vážne robiť si trailer na akože epickeho mounta v dobe keď mounty nemajú hodnotu?
Třeba mě se líbí a negramotní nejsem A kdo ví, třeba někoho nalákají..

Daralyn 19.01.2014 00:38

skutečně si nemyslím že by vydání trvalo až do září a to z několika důvodůjak už tady bylo naznačené, Blizz tvrdil že nechce aby se DS opakoval a řekněme si upřímně se stále klesajícím počtem hráčů by se jim to mohlo vymkout z ruky, za druhé by pro blizz bylo ideální spojit to s vydáním datadisku k Diablu 3 který už taky dávno ztratil většinu populariti, a dokonce by se jim mohla vyplatit podobná akce jako s Anual passem, právě kvůli zvýšení prodejů Ale hlavně za třetí...SKUTEČNĚ NEVĚŘÍM že by chtěli dát pětiměsíční náskok Elder Scrolls Online, protože ESO má zatracený potenciál

milanko 18.01.2014 16:26

Škaredý mount možno niekoho negramotného nalákajú tym trailerom a vážne robiť si trailer na akože epickeho mounta v dobe keď mounty nemajú hodnotu?

Daniposuk 18.01.2014 13:05

Mno jestli bude datac až v zaří, tak abych si tak od března našel novou hru jelikož, už opravdu není co dělat v těch pandach.

Esperanta 18.01.2014 09:45

Azgraloth
jak může mount stát 25 euro? sorry Blizz, ale jako wtf? Dyť za to mám 2 měsíce hraní wowka Je sice epickej, ale za ty prachy to fakt nestojí :/
Někomu jo... ale já za to mám třeba plno materiálu na výrobu šperků pro WoWfan, takže si radši koupím to Hlavně mě čeká maturitní ples a finance se pohrnou na to. Takže wywernu musím oželet. Ale Fey dragona jsem neoželela. Musela jsem ho mít.

kudr123 17.01.2014 21:21

Hlavně ty kecy od blizzardu že datadisk bude dřív než si myslíme nebo že už nechtějí aby se tak dlouhá sezona opakavala jak na DS a co tu zas máme ? SoO na rok fakt pecka blizzard to si fakt blizz myslí že jim to lidi budou platit další pul rok za nic ?

Azgraloth 17.01.2014 20:10

jak může mount stát 25 euro? sorry Blizz, ale jako wtf? Dyť za to mám 2 měsíce hraní wowka Je sice epickej, ale za ty prachy to fakt nestojí :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet