Nový WoW komiks: Blackhand

http://media.wowfan.cz/uploaded/blackhand_komiks
Mnozí z vás byli zklamáni z toho, že se série videí Lords of War nevěnovala všem draenorským náčelníkům, jejichž příběh si zcela jistě také zaslouží vyprávění. Vy, kdož jste toužili po odhalení historie Blackhanda, máte dnes šťastný den. Blizzard totiž uveřejnil po Gul'dan and the Stranger další komiks, který se věnuje samotné této ikoně brutální síly a nesmiřitelnosti, náčelníku Blackhandovi. Mistrný taktik Blackhand se bitvám nikdy nevyhýbal. Ať už musel klan Blackrock čelit jakémukoli nebezpečí, on byl vždy schopen odhalit nepřítelovu slabinu a následně jí využít a dovést tak svůj klan k vítězství. Jeho síla, houževnatost a prohnanost se mezi draenorskými válečníky staly legendou. Ale i ten nejlepší stratég se dříve nebo později ocitne tváří v tvář přesile. Na území klanu Blackrock zaútočili ogři a Blackhand i přes všechnu svou lstivost stále není schopen obrátit bitvu ve svůj prospěch. A nakonec zjistí, že musí hledat pomoc na těch nejnečekanějších místech. Bude cena za přežití klanu Blackrock příliš vysoká...? Originál tohoto skvěle nakresleného krátkého komiksu najdete ZDE. Pokud se však nepovažujete za zrovna zdatné angličtináře, během následujících dnů pro vás připravím překlad do češtiny.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jurman 11.10.2014 21:28

Muradin: Tak podle tooh komiksu to brneni dostalo esenci ohne po te co chtel vytahnout ten doomhammer. Tak jsem predpokladal ze to je proste cela jeho vystroj i s tim krunyrem

Deathkroman 11.10.2014 14:06

Kéž by zemřel.. Aspoň by byl náčelníkem Orgrimm a my, jako Horda měli společně s Bladespire fortress ještě Blacrock Foundry. Teda v případě, že by se Orgrimm spojil s Durotanem.

Muradin 11.10.2014 13:27

jurman
Ha alespon uz vim proc ma blbec kolem krku ten ohnivej krunyr
Blbec? To ale není ten důvod. Prostě si nechal vytvořit brnění do kterého Burning Blade klan vložil esenci ohně.

jurman 11.10.2014 12:36

Ha alespon uz vim proc ma blbec kolem krku ten ohnivej krunyr

Azgraloth 11.10.2014 10:31

ach jo -_- Orgrim mi ve WoD čím dál více připadá jenom jako nějáký poskok než důležitá postava

Muradin 11.10.2014 00:01

Úžasný komiks. Moc se mi líbil. O Blackhandovi toho v lore moc nebylo a jsem rád, že jsme se dozvěděli o něm něco nového a vysvětlilo se i jeho jméno. Moc hezký příběh. Kdyby měl Lords of War bylo by to možná lepší, ale tohle taky stálo za to. Na další část nejspíš o Fenrisovi se těším.

Bellatrix 10.10.2014 23:25

Smysl by to určitě dávalo větší. Koneckonců jsou to LORDS OF WAR, tak co tam má co dělat nějakej Maraad. Na druhou stranu, komiks o něm by mě nejspíš moc nezajímal. Maraad mi připadá strašně černobílej, a to i navzdory tomu, co o něm odhalilo LoW. Sice si s sebou nese nějaký to provinění, ale pořád to bylo strašně předvídatelný a jenom to dotváří ten jeho obraz tragického hrdiny.

Šéfredaktor WoWfan.cz

prehistory 10.10.2014 22:56

Bral bych už více ten Lord of War s Blackhandem a komiks o Maraadovi ..více by to taky dávalo smysl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet