Operation: Shieldwall

http://media.wowfan.cz/uploaded/shieldwall

Historie

Operation: Shieldwall začala vyloděním se Aliančních vojenských sil, společně s Varianem Wrynnem, na pobřeží Krasarang Wilds. Aby se mohli postavit proti Garroshovi, vybudovali na březích této divočiny základnu známou též jako Lion´s Landing (nezaměňovat s King´s Landing). Úkolem této frakce není jen to, aby zarazila rozrůstání Hordy v celé Pandarii, ale také zabránění Garroshovi, aby našel Divine Bell, magický artefakt vytvořen mogu, aby do celého světa vpustil disharmonii a zkázu.

Členové

Jelikož je tato frakce ryze Alianční, naleznete zde veškeré její rasy: lidi, trpaslíky, worgeny, gnomy, draeneie, noční elfy, ale i pandareny. Ti všichni bojují proti Hordě a obě strany tak bohužel přinášejí do křehké Pandarie válku a s ní i sha, zlovolné bytosti přinášející jen neštěstí a bolest.

Významní členové:

Je spousta dalších, kteří této frakci napomáhají, avšak je těžké říci, zda k ní stoprocentně náleží, jako například Anduin Wrynn, který se snaží být neutrální a pomáhat především Pandarii. Také co se týče Amber, Sullyho, Mishky a celé party, která vám dělala společnost hlavně v Jade Forest. Spíše tyto postavy budete potkávat během questů, což je důležité víc než dost.

Questy

Těžko říci, zda byly lore questy někdy tak důležité jako právě u Operation: Shieldwall a Dominance Offensive. Pokud chcete válku mezi Aliancí a Hordou zažít na vlastní kůži, není nic lepšího než vyrazit na pomoc jedné z těchto dvou frakcí. Důležité questy, které vás posunou v ději o něco dále, na vás číhají vždy, když překročíte určité procento u neutral, friendly, honored a revered. Daily questy mezi tím jsou zdlouhavé a netrénovaným jedincům by mohly lézt na nervy stejně jako questy u Klaxxi, ale čas od času tuto nudu oživí právě lore quest ve velmi zajímavé questové linii. Garrosh je (a do konce života bude) bezohledný idiot (fandové doufám prominou), který přestává hledět i na dobro svých vojáků a tak mu v té malé hlavince vůbec nedošlo, že hledáním tak nebezpečného artefaktu (natož jeho použití), jako je Divine Bell, by mohl ohrozit i jeho Hordu a celý svět, nejen Alianci, kterou chce zubynehty smést z povrchu Azerothu. A na vás a Anduinovi Wrynnovi je, abyste tomuto tupohlavovi v jeho „geniálním“ plánu zabránili. Což samosebou není vůbec lehké a vězte, že Garrosh vás na konci celé questové linie, pokud jste samosebou fandíte Alianci, tak strašlivě na...štve, že budete jen těžko hledat nadávku, kterou byste ho počastovali. Pokud jste tuto linii dávno udělali, určitě tu nadávku hledáte doteď. A po shlédnutí traileru na patch Siege of Orgrimmar tu nadávku budete hledat ještě zapáleněji.

Lore questy

Neutral: Friendly: (950/6,000) Friendly: (4,900/6,000) Honored: (2,800/12,000) Honored: (6,800/12,000) Honored: (10,750/12,000) Revered: (2,700/21,000) Revered: (6,650/21,000) Revered: (8,900/21,000) Revered: (14,500/21,000) Revered: (18,500/21,000) Exalted:
Za kompletní quest linii získáte tento Achiev: Operation: Shieldwall Campaign

Reputace

Je to zdlouhavé, bude to bolet (a to hlavně několik vašich oblíbených postav), budete na Garroshe naštváni do té doby, dokud se neotevře Siege of Orgrimmar, ale vězte, že to stojí za to. Jak z hlediska lore, tak i co se týče odměn. Od trinketů, přes boty ,až k nádherným mountům to prostě stojí za to. Anduin by s vámi asi nesouhlasil, ale vám se exalted s touto frakcí zatraceně vyplatí... nebo vyplatil v té době, kdy byl patch Landfall, a equip od této frakce byl jeden z nejlepších k dostání (nepočítaje raidy). Teď už tomu tak není, ale za toho pěkného gryfona by člověk klidně vykrvácel...

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Agent Malley Hlavní vůdce: Varian Wrynn Sídlo: Lion´s Landing, Krasarang Wilds Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 23.08.2013 v 20:06:21.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 25.08.2013 10:31

Mondel, já nereagoval na to oslovení Ježíše, to normálně používám taky, jen se mi nechtělo v citaci nechávat celý prehistoryho text, aby potom nebyl příspěvek tak dlouhý. Omlouvám se jestli to vyznělo nějak jinak, opravdu jsem se bavil jen o chování Garroshe

Mondel 25.08.2013 00:12

seager
Jestli se narodil ve špatný době nebo ne, je jen jeho problém. Jednou je morálka nějak nastavená, tak nevím proč by měl najednou vylézt někdo jako on a začít si dělat vše po svém a takhle strašně se snažit vyniknout právě v téhle době absolutně nenormálním chováním.
Dohadovať sa o náboženstve môžeš koľko chceš ale nikdy nevyhráš. Takže neviem ale brať osobne to že tam napísal Ježiši čo je už dosť často aj zaužívaný výraz a začať tu riešiť Kresťanstvo je trošku od veci. Môžno si ateista alebo satanista alebo žid mne je to jedno ale toto je demencia... Nepoviem keby to niekto nejako dával na javo ako v niektorých štátoch kde ta pokojne popriavia za to že vyslovíš na ulici meno Alah ale toto netreba brať vážne.

Metiu 24.08.2013 23:27

Tak zaujatost ze nadava na rozhodnutia postavy je dost neobiektvine zvlast ked tymi rozhodnutiami to dotiahol az na hlavneho zaporaka datadisku a nazvat ho idiotom je uplne namieste ked je ochotny vdaka svojej zaujatosti obetovat aj vlastnych bojovnikov. I ked teraz je otazka ze ci je garosh sam sebou alebo ho nieco (niekto) posadlo, najpravdepodobnejsie sha ktoreho v poslednom raide po boji z neho vypudime alebo nieco na ten sposob - v tom pripade by dana veta mala byt formulovana uplne inak. No ale clanok je dobry - je o frakcii ako kazdy iny a danu zaujatost som zacal vnimat az pri citani komentov

seager 24.08.2013 18:04

prehistory
Ježiši ...
Jestli se narodil ve špatný době nebo ne, je jen jeho problém. Jednou je morálka nějak nastavená, tak nevím proč by měl najednou vylézt někdo jako on a začít si dělat vše po svém a takhle strašně se snažit vyniknout právě v téhle době absolutně nenormálním chováním.

seager 24.08.2013 17:57

Mě náhodou Esperanta s tou svou zaujatostí proti Garroshovi baví a tím mě baví číst i její články. Možná je to tím, že mám pocit, že mi Garrosh taky vlezl pod plombu v zubu a dokud nebude po všem, tak mě ten nerv tam bude poškubávat.

Murys 24.08.2013 13:41

Mazaný Článek Více takových

Mondel 24.08.2013 11:13

_Vidlicka_
Problém bude asi vtom, že článek není o Garroshovi, ale o alianční frakci.Co se zaujetí týče, je to jen věc autora, jakým článek podá a dle mého názoru by zde nestrannost ani nebyla na místě. Tímto způsobem se mi text lehce oživil a lépe četl.
Ha že lepšie čítal maximálne tak z vyrezanými očami.

prehistory 24.08.2013 11:03

Ježiši .. nechápu co furt proti tomu Garroshovi máte řeknu vám.. je jenom ve špatné době.. je to ork jak má být ale tak trochu pozdě narozený.. ve WC1 nebo 2 by to byl jeden z nejlepších náčelníku..jenom kvuli tomu že je to mag'har ork tak ho nevzali ani jako vojáka...

Gustafa 24.08.2013 10:58

Mohla si alespoň v článku zmínit, že ve questech není ten špatný jen Garrosh, ale třeba i genocida dalaranu pod vedením Jainy....

Darkdjinn 24.08.2013 08:17

Zajímavé, jak tu není článek for the horde,tak má hned někdo blbé kecy...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet