Order of the Cloud Serpent

http://media.wowfan.cz/uploaded/orderotcloudserpent

Questy

Proč jsem přeskočila Historii a Členy? Inu... řád totiž žádnou pořádnou historii ani nemá, až na skutečnost o pár řádků výše a členy jsou prostě Pandareni a Cloud serpenti. K tomu není co dodat a řád prakticky ani žádné důležité osobnosti nemá. Vy za tímto řádem jdete proto, že chcete svého cloud serpenta. Co si budeme povídat, serpenti jsou opravdu nádherní. Jak si však můžete takového vlastního serpenta získat, aby z něj byl loajální mount? Nejdříve musíte být level 90 a poté se vydat do The Arboretum v Jade Forestu. Tam na vás čeká začáteční questová linie, na jejímž konci si vyberete jedno z vajíček: zlaté, nefritové nebo modré. Toto vejce pak odnesete zpět do The Arboretum, kde se z něj vyklube maličký neposedný Cloud Serpent. Avšak vychovat takového draka je pěkná dřina, chce to trpělivost a čas... a taky spoustu ryb... a taky vám občas přijde na mysl film How To Train Your Dragon (podobně pojmenovaný achievement je za získání prvního místa v závodě). Není to však jen o tom. I když se o svého serpenta staráte a hledíte, jak roste, přeci jen jezdci potřebují vaši pomoc. Buďto abyste sehnali jídlo pro další cloud serpenty, či abyste jim zkrátka jen přinesli několik párů ukradených bot... Když dosáhnete revered, je vám přístupný quest, ve kterém vás konečně naučí létat na vašem serpentovi. Ano... když si na exalted dokoupíte další zbylé serpenty, máte přeci account-wide, říkáte si... ale každá vaše postava se stejně musí naučit na serpentovi létat.

Non-daily

Daily

Profese Arboretum Saurok/turtles Sprites Tigers Widow´s Wail Oona Kagu

Reputace

Ze všech reputací na Pandarii je tato, naštěstí, snad nejjednodušší. Dosáhnutí na exalted vám zabere sotva tři týdny a to se ještě musíte flákat a na daily si občas nevzpomenout... Já osobně jsem nepotřebovala číhat na dračí vejce schované na vrcholcích kolem ostrova, ale šla jsem obyčejně po questech a dosáhla jsem exalted velmi rychle. Ty, kdož dělali reputaci s Netherwing, již nic nepřekvapí a možná si i řeknou, že je tato o něco jednodušší. A ona možná je... anebo si už přesně nepamatuji, kolik času mi zabrali Netherwing. Každopádně u Netherwing bylo nutno, abyste alespoň pětkrát denně obletěli Netherwing Ledge a její doly a sebrali pár vajec, nebo jste byli odsouzeni k mnohem delšímu budování reputace. U Cloud Serpentů toto naštěstí není zapotřebí a bez vajec se klidně obejdete. I když má Cloud Serpenta každý a vy zřejmě již také, získání prvního mounta tohoto druhu vám doopravdy přidá na náladě. A i když si vyberete třeba modrého serpenta, kterého dostanete také jako odměnu na exalted, můžete si dokoupit zbylé dva a pro jewelcraftery jsou zde patterny v podobě jeweled pantherů.

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: San Redscale Hlavní vůdce: není Sídlo: The Arboretum, Jade Forest Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 09.03.2013 11:51

Já osobně už mám Onyx serpenta z posledního q od Shado-Pan a také Bloodbashed Vanquishera, takže lítám na těchto dvou Jwc mám, i všechny recepty ale zatím je sama nemám

cerberos 09.03.2013 10:10

no ty serpenty jsou nádherné,ale nepoužívám je nebot mám při jejich jízdě takový divný pocit,že jsou pomalí a ještě k tomo letí ve spirále,naštěstí,jedna z mých altů šamanka je jewelcraft,tak mám všechny pantery vyrobené i s černým,a do ted je používám,opravdu jsou lepší než ty serpenty....

milanko 08.03.2013 21:43

tie panthery sa viac oplatia ako po*** serpenty ja si robim repku a zistim že je mi to nanič len na jeden učet skoro som sa po*** ale naštastie mam jwc tak som si aspoň tie porobil tie su fajne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet