Pár blue postů pro Shadow Priesty

//pic/uploaded/bluepost
Objevilo se pár dalších střípků z mozaiky zvané Cataclysm, tentokrát se týkají shadowpriestů. Tady jsou.
Ghostcrawler zdroj

Mind Flay - toto je technické vysvětlení, ale v zásadě jsme ho museli pro WotLK přestavět tak, aby správně profitovalo z haste. Nyní, kdy již máme technické postupy na to, aby všechny periodické spelly tikaly správně v souladu s haste, můžeme změnit Mind Flay zpátky tak, jak pracovalo dřív. Problémy s latencí, které pociťujete dnes, by měly zmizet. Prostě zmáčknete Mind Flay tlačítko a o poslední tiknutí nepřijdete. Mind Blast - s nějakým navýšením podle ranku a Shadow mastery, Mind Blast by vždycky měl být váš spell s největším dmg (vedle SW:Death). Možnosti dle specializace - máme nějaké plány, jak udělat začátek Discipliny více atraktivní pro Shadow. Ale pravděpodobně je nás méně, než si představujete, a prostě nemůžeme pracovat na všech povoláních zároveň.

Ghostcrawler zdroj

Archangel a Evangelism se nestackují. Záměr je, aby se Dark Archangel používal tehdy, když intenzivní dmg způsobené je důležitější, než dmg podstoupené (Dark Evangelism = podstoupené, Dark Archangel = způsobené), a ne jako něco, co byste zařadili do rotace. V PvE to můžete udělat, jestliže cíl bude brzy mrtev (když podstoupené dmg nehraje roli), při změnách cílů, těsně před Bloodlustem ap. Na řadě jsou i nějaké další změny v Shadow, včetně menšího re-designu Mind Spike. Účelem Mind Spike je pořád být něčím, co uděláte, když není příležitost plně využít své rotace, ale zároveň nechceme, abyste se cítili být nuceni ho zařadit do své normální rotace. Mind Flay se vrací zpět na 3 vteřinový cast. Jak se občas v beta verzi stává, data byly staženy zrovna v době, kdy jsme toto kouzlo měnili, takže bylo buglé. Omlouváme se :-)

Ghostcrawler zdroj

Shadow Power se nyní nazývá Blackout a je to pasivní talentový bonus po vybrání stromu. Poskytuje 200% crity Shadow kouzlům.



Naposledy upravil/a Ellendway 26.11.2010 v 17:02:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Suriencz 10.08.2010 22:05

200 crit strike dmg má k dispozici z talentů každý caster.Dále, MUHEHE, konečně vám nerfnou ten váš s prominutím KOKOTSKÝ mind flay....Ty IK v arénách na silence konečně skončí.

k3rb3r0s 10.08.2010 22:00

no pokud budou mít všichni 200% crit dmg tak mám s wlockem přes 100% :-D

Jerryky 10.08.2010 20:45

Ne, všichni casteři by měli mít 200% crit dmg, alespoň tak to bylo psáno nedávno, možná se to změnilo

Throvan 10.08.2010 20:39

Pochopil jsem správně že shadow priest bude mít díky mastery STÁLE 200% crit rating? Zdá se mi to trochu moc to jako bude priest neustále critovat i v pvp? Myslím že už teď jsou do pvp celkem slušně op ale pokud to je tak jak si myslím chci vidět jak vyrovnají ostatní classy aby vůbec měli šanci.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet