Pár faktů z novinářských Q&A

//pic/blizzcon/11/blizzcon2011
Dnes jsem byl na 2 panelech novinářských otázek a odpovědí ohledně WoW a Diabla 3. V této novince přináším shrnutí zajímavých faktů, které vyšly při diskuzi najevo. Ne u všech faktů jsem pochytil otázku, nebo byla zajímavá jenom část odpovědi, proto prosím omluvte formu - někde s otázkou, někde bez ní.

WoW

Press Q&A zdroj

Jak to bude s bojovými abilitami companion petů? Vzniknou kategorie petů se společnými abilitami, jako je tomu nyní u hunter petů (např. pavouci, raptoři, vlci, ...)? A co exkluzivní peti, jako jsou peti ze sběratelských edicí nebo různých eventů (Mini Tyrael atd.)? Blizzard nechce zvýhodňovat některé hráče jen na základě toho, že investovali tolik a tolik peněz do sběratelské edice nebo že se mohli zůčastnit nějakého speciálního eventu. Tito exkluzivní peti asi budou mít nějaké speciální ability, ale lepší slovo než "speciální" by asi bylo "jiné". Fakt, že bude jejich abilita pracovat trošku jinak, neznamená, že bude silnější, než abilita běžného peta. Bude možné dostat se ze startovní lokace Pandarenů (ze želvy) bez zvolení frakce? Ne, žádná lvl 10 panda bez frakce se ze želvy nedostane. Budeme se moci vrátit do startovní lokace Pandarenů po jejím opuštění? Pravděpodobně ne. Jak to, že se o Pandarii dozvídáme až nyní? Shattering poškodil kouzlo, které do té doby Pandarii halilo v mlze. Horda i Aliance se tedy vlastně poprvé od jejího vzniku o Pandarii vůbec dozvídá. Budou na Pandarii poštovní schránky? Ještě nevíme.

Diablo 3

Press Q&A zdroj

- Pravděpodobně bude možné mít pouze 1 licenci Diabla 3 na každém Battle.net účtu (Prý omezení proti multiboxerům). - Narozdíl třeba od Starcraft 2 nebo WoW nebude mít licence Diabla region lock (Nebude to tedy třeba Diablo 3 US nebo Diablo 3 EU, bude to vždy pouze Diablo 3). - Diablo 3 budete moci hrát na všech regionech (postavy jsou mezi regiony oddělené a nepřenosné) z jedné licence, ale real money AH budete moci využívat pouze ve vašem domovském regionu s vaší domovskou měnou. - Jeden Diablo klient pro všechny regiony. Budou k dispozici language packy, ale ty nebudou vyžadovány. S jedním klientem se tedy připojíte na všechny regiony Diabla 3. - Do budoucna mají plány na vytvoření AH aplikací pro iOS a Android stejně jako je tomu nyní u WoW.

Ostatní

Press Q&A zdroj

- team WoW vývojářů má 145 lidí - team Diablo 3 vývojářů má 80-100 lidí - dokončují přípravy na zavedení sms authentifikace jako alternativy k authentificatoru (Hlavní motivací bylo další zvýšení bezpečnosti účtů s příchodem real money AH v Diablu 3. Pravděpodobně se to ale nevyhne ani WoW.) - chtějí přinést staré Blizzard hry na Battle.net 2.0 - právě pracují na úpravě Warcraftu 3



Naposledy upravil/a Astra 23.10.2011 v 09:24:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jan Souček 24.10.2011 02:15

Lio
A niečo ohľadom filmu nepadlo?
Nic.

Gustafa 23.10.2011 13:03

hmm war3 na bnet 2 asi si to koupím

Lio 23.10.2011 10:15

A niečo ohľadom filmu nepadlo?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet