Paragon a Lady Sinestra World First

/pic/uploaded/paragonlady
Paragon jako první guilda na světě dokázal porazit speciálního bosse v The Bastion of Twilight - Lady Sinestru. Podařilo se jim to ve verzi pro 25 hráčů. Tento boss, který existuje pouze v Heroic obtížnosti, se otevřel až poté, co guilda zabila Cho'galla v Heroic módu a Paragon se tak k Sinestře dostal jako druhý na světě. Po pěti dnech zkoušení, bojování a umírání však skórovali... Dle slov guildy byl boj očividně nedodělaný a pořádně neotestovaný a to hlavně v prvních dnech, kdy bláznivé Shadow Orby poletovaly celou místností a zabíjely vše, co jim přišlo do cestu. Nešlo však pouze o bugy negativní, některé chyby velice zjednodušovaly celý boj (např. reflekt kouzla skoro za miliardu zranění) a Paragon je rychle reportnul... Během asi dvou hodin byly většinou opraveny. Časté hotfixy ale občas způsobovaly, že taktika, která fungovala před chvílí byla najednou nepoužitelná. Celý boj tak dostal trochu zvláštní nádech, ale prý byl i tak zajímavý. Podle Paragonu je dosavadní Cataclysm sestava raidů (v Heroic módu) zatím asi úplně nejtěžší, s jakou se ve WoW kdy setkali.
paragon vs lady sinestra world first screenshot
Jaké máte s Cataclysm raidy zkušenosti Vy?

Naposledy upravil/a Wrent 22.01.2011 v 15:07:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

MasterMajkl 22.01.2011 22:11

Enrage
Nechcete poskladat Ellendwayove komentare a odkuri do jedneho clanku? myslim ze by to malo celkom uspech. Teda aspon ja ked vidim jeho meno na zaciatku nejakej haldy mordeho textu, tak si pripravim branicu na velky tlak a pluca na znizeny prijem kysliku :-)
Taky me sem tam pobavil.Je to komik.Ne ze by to chtel. To on bude od narozeni. (citat V.Mensika)

Enrage 22.01.2011 18:52

Nechcete poskladat Ellendwayove komentare a odkuri do jedneho clanku? myslim ze by to malo celkom uspech. Teda aspon ja ked vidim jeho meno na zaciatku nejakej haldy mordeho textu, tak si pripravim branicu na velky tlak a pluca na znizeny prijem kysliku :-)

blade-22 21.01.2011 22:30

Anstriber
MasterMajkl až si uděláš guildu která dá první first kill třeba dw tak pak mužeš něco říkat o paragonu
nechci nikoho urazit ale nez se to stane bude to min treti datadisk od tet cata se nepocita

Michelin 21.01.2011 21:37

Ehm, ehm.. shadow orby poletovaly a *zabíjely :-)

Anstriber 21.01.2011 17:07

MasterMajkl až si uděláš guildu která dá první first kill třeba dw tak pak mužeš něco říkat o paragonu

Ellendway 21.01.2011 13:12

MasterMajkl
Docela jsi mě pobavil. Ty skillere. :-)A nebuď vulgární.Nehodí se to tady.
To je jediné co na to napíšeš? Asi jsi jeden z lidí co hrál Vanillu na freečku nebo jí viděl na patchi 1.12.1.

Bronh 21.01.2011 10:46

MasterMajkl
Docela jsi mě pobavil. Ty skillere. :-)A nebuď vulgární.Nehodí se to tady.
Heh to je jediné co tě napadlo jako odpověd ..? asi ti vážně vyrazil dech, coo ..? Mohl by jsi tu ukázat svoje logy jak jsi na tom byl ve Vanille ..? Ty skillere. =))

Aruniel 21.01.2011 10:39

Me se libi, jak vzdycky o vanille kecaji nejvic ti, kteri se v ni leda tak placali....ellendway jim to pekne okomentoval, +1.Co se tyce paragornu, musim jim pogratulovat....pral jsem to sice vice Ensidii, chtel jsem at vsichni z te BIG skupiny maji nejake firstyJo holt, kdyz nekdo umi, tak umi.

MasterMajkl 21.01.2011 08:50

Ellendway
A je to způsobeno přesně tím, co jsem říkal o pár řádků níž. Ty jsi Vanillu pamatuješ? Hrál jsi v top world guildě? Ano? Tak bys mohl vědět, že top world guildy se zabíjením od ZG neměli problém, protože to bylo neustále to samé. Nestůj v ohni, healujte, dávejte dmg do addů, teď do bosse, teď do addů, teď Mind Control, takže feary, nasadit resist gear (ano, díky, měsíc farmení jako kretén), healujte, zabte addy, bosse na 99,9%, opět addy. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM třem lidem vybuchl počítač, protože dostali 0 FPS v náporu dalších 39 lidí, kteří používali všechny možné spelly. Boooooooooooooooooooooooom, dalších pět lidí dole. Raid leader řve WIPE RETARDS, FIX YOUR FUCKING COMPUTERS. Pull dva... -||- Na pátý pull to spadne jen třem lidem a to ještě dps lidem, kteří jsou do počtu. Víš co je skill? Víš co to je? Skill je dát Alone in the Darkness za měsíc progressu Ulduaru nebo Mimirona HC ten večer kdy jsi začal progressovat nebo Lich Kinga na HC bez zone buffu a měsíc po vydání. To, že tady napíšeš jak byla Vanilla skill a evidentně si se v hard-core hraní vůbec nepohyboval (pokud myslíš, že jsi byl v guildě co wipovala na jednoduchých věcech a u bosse jste byli týden, tak to gratuluji, ale víš úplné hovno). V dnešní době NEJDE vymyslet skoro nic. Hra je na světe 6 let, ANO 6 LET. Zkus sám vymyslet sto bossů o jiných taktikách. a btw. Paragon Vanillu hráli, ale v trochu jiném seskupení a pohybovali se na ~50 world place.
Docela jsi mě pobavil. Ty skillere. :-)A nebuď vulgární.Nehodí se to tady.

jurman 21.01.2011 07:48

MasterMajkl
Paragon zrejme nehral vanilu.Jinak by takhle nemohl kecat a progressovat.Pamatuji kdy se stalo na bossu i tyden.oni to defakto prochazi v pohode.Co bylo uz nikdy nebude. A cata to neni nej datadisk. To je zacatek nudneho konce.Uz to pvp je i zbabrane.
Dival ses nekdy na jejich logy ? Ze to prochazi v pohode ti magori maji za ted 80-100 pullu na tom bossovi a pauzy v rozmezi 10ti hodin. Normal guildy dat jak v normal raid timu 30 wipu tak je pak jasne ze jim to jde pomaleji.Pokud i tedy vemes ze za 5 dni tam dali tolik wipu co dali na LK HC tak nevim jestli je to tak easy. Vetsinou je boss easy kdyz uz vis co cekat a mas na nej taktiku. A hlavne potrebujes 25 co vi svoji ulohu a plni ju na 110% a neumrou na prvni windblass na councilu nebo na podobne kokotiny. Ktere jsou za elementarni chyby a vetsinou znamenaji wipe.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet