Patch 4.2 - Tier, Itemy, Mounti

Velky update patche 4.2


Delší dobu tady nebylo moc obrázků nových věcí, které na vás čekají v novém patchi s číslem 4.2. Dnes přináším trochu větší novinku, která obsahuje mnoho informací, tedy hlavně obrázků, které jsme ve spolupráci se srbskou fan stránkou (WoW-Serbia.com) vytěžili ze souborů patche. Jedná se o klasický datamining, který byl teď Blizzardem povolen. Tedy pokud se jedná o veřejně známé informace. Hned na úvod upozorňuji, že některé informace mohou být považovány jako spoilerové. Pokud tedy nechcete vědět, co na vás čeká za pár týdnů, můžete tuto novinku zcela minout.

Tier 12 pro Druida


Poslední set, který na našich stránkách chyběl byl právě tento. Delší dobu jsem ho nemohl najít, protože nebylo určeno ID předmětů nebo jejich názvy, včera jsem to přece jen zkusil a hle, máme ho tady. Jako model posloužila Noční Elfka a Tauren. Na obou jde vidět verze z normálu, tak heroická verze.





Firelands Itemy


Pokud netrpělivě čekáte na to, jak budou vypadat všechny itemy, mám pro vás vysvobození. Přináším 27 obrázků itemů, které budou padat z bossů, trashe a možná i z nebe, pokud budete pěkně prosit. Některé z itemů mají stejný vzhled, názvy jsem k nim nedal úmyslně. Pro ty, kteří by se o ně zajímali, mohou zkusit Wowhead, podle kterého jsem to postupně řadil.












Nové účesy


Když s příchodem Wrath of the Lich King přišel do hry holič, všem bylo jasné, že těch pár nových účesů ke každé rase nebude stačit. Bylo jen otázkou času, kdy přijdou nové. V patchi 4.2 se stal tento sen skutečností. Bohužel se mi nepodařilo najít úplně všechny účesy, ale věřím, že Blizzard dodává účesy i dalším rasám. Tady máte alespoň malou ukázku toho, co na Vás čeká.







Nováčci mezi mounty


Tak nějak jsme si zvykli, že skoro každý patch přichází nový mount, ale tentokrát jich hra dostane hned několik. Bohužel se mi nepodařilo získat slušnou podobu ohnivého hippogrypha nebo ohnivou verzi mounta Anzu, ale našel jsem nové PvP mounty. Pozemní vlci a koně budou nejspíše za mnoho HK (nebo za vyhrané rated BG) a jeden z draků (fialový) bude za PvP season, která brzy končí. Další dva draci nejsou zatím nikam přiřazeni, ale určitě si své místo najdou.





Nafukovací balonky


Chybělo Vám helium? Už nebude... hned v příštím patchi se objeví pár nových non-combat petů.




Naposledy upravil/a Wrent 12.06.2011 v 22:01:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ramses 17.06.2011 13:56

Ten druid TSet vipadá spíš jako S set

tommygun 13.06.2011 21:45

t12 druida vypada podle meho hrozne...vzdyt je to parez!!!!

Gustafa 13.06.2011 18:47

Vždyť to vůbec do art stylu wowka nepasuje. Stare dobre TBC...
Pokud sis nevšiml tak wotlkem a hlavně cataclysmem se změnila grafika wowka . Prostě hra nemůže jet na te stejné grafice tolik roků

morver 13.06.2011 13:56

hej nevite de ve wow i ten uces co ma Grom Hellscream

kuliskovec 13.06.2011 13:51

mě to kladivo co bude padat z bosu připada jak od ragnarose !! waaaaaaaaau

Andros 13.06.2011 10:09

Každý má jiný chutě, ale mně se líbí víc ten alianční, hlavně kvůli těm hlavám, co má pověšený v zádu u sedadla a ta vlajka taky není špatná.

Marec666 13.06.2011 08:19

Ti PvP mounti jsou epičtí, jen horda je má zas ale lepší

czlukas 12.06.2011 22:54

To máte marný no... Cataclysm se mi líbí obsahem, ale gameplayem se mi stejně nejvíce libí TBC... a ty věci ? Vždyť to vůbec do art stylu wowka nepasuje. Stare dobre TBC...

Andros 12.06.2011 18:32

Já ho teda už na někom viděl, navíc ho mám v model vieweru. To je jedno. Každopádně ze zbraní se mi líbí Sulfuras, stará dobrá zbraň, udělaná v době, kdy byl ještě blizzard kreativní. Proč to říkám? Se koukněte na pvp věci, hlavně na luk, kuši.. od wotlku to samý.

Coxx 12.06.2011 18:28

Te

Ondrec
Bůů Jinak ten draeneiskej účes, ta emo patka není novej ne?
Majího BE ;D ale chobotničky ne :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet