Patch 4.3 - Dragon Soul videa & Raid Finder

http://media.wowfan.cz/cataclysm/patch43/patch43
Zda-li se do Dragon Soul nedostanete, budete připraveni o tři krátká videa před boji. Obzvlášť jedno je takové hodně otravné. Ale nebudu napínat a můžete se podívat sami. Upozorňuji, že všechna videa jsou spoiler. Pokud nechcete, tak se nedívejte! Ten, kdo včera zabil Deathwinga (stejně jako já) a byl udiven, že není po konci boje žádné video jako u Lich Kinga, má nyní možnost se podívat. Blizzard nějakou tu hodinu po půlnoci poslal na servery opravný patch. Opět se jedná o spoiler... a teď docela velký... takže kdo nechce, tak se nemusí dívat. No a ještě tu mám poselství od Blizzardu ohledně Raid Finderu, který momentálně obsahuje pouze první část Dragon Soul. Blizzard se obhajuje tím, že chce dát lidem více času na prostudování taktik. My samozřejmě neleníme a taktiky připravujeme.
Blizzard zdroj

Rádi bychom upozornili, že Fall of Deathwing není nyní otevřen pro Raid Finder nebo Heroic obtížnost. Máme v plánu otevřít tuto číst souboje přibližně za týden. Měli jsme pocit, že je důležité dát hráčům více času na vyzkoušení bojů před Deathwingem, udělat videa, napsat taktiky nebo aktualizovat své addony, než je pustíme na Deathwinga. Budeme vás informovat o tom, kdy se tato část raidu otevře pro Raid Finder. Mějte na paměti, že je potřebné dokončit první část raidu před tím, než se budete moci přihlásit do fronty na Fall of Deathwing, takže se nemusíte držet zpátky.



Naposledy upravil/a Wrent 01.12.2011 v 19:19:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Damsel 12.12.2011 13:36

Gustafa: Honza4545: ty jsi asi nečetl válku prastarých, kde deathwing nechal pomocí duše zmizet polovinu armády legie a polovinu armády nelfů jako by to nic nebylo . A taky ti draci nepřišli o svou moc, jen aspecti se vzdali moci kterou jim dali titáni. ož znamená bronzovi draci(takže i nozdormu) mužou pořád cestovat časem.
Protiřečíš si. Tu schopnost cestovat v čase mají bronzoví draci právě od Titánů. Draci už zkrátka budou jen epicky fyzicky silná stvoření, laicky řečeno: už to nebudou magiči...

cerberos 08.12.2011 10:29

jojo dw měl respekt Medivha,nějak jsemto blbě napsal,psal jsem to ve spěchu

Renus 07.12.2011 15:09

DaveL
Dobrý no, jenže Deathwing a Med´an se nikdy potkat nemohli..
Z Medhiva měl respekt né Med'ana... http://www.wowwiki.com/Deathwing

DaveL 07.12.2011 14:26

cerberos
Takže,ode dneška,co se týče ochrany světa wow,už záleží na smrtelníky,zapomněli jste na potomka samotného Medivha,z kterého měl respekt samotný Deathwing,na Medana
Dobrý no, jenže Deathwing a Med´an se nikdy potkat nemohli..

Mordecay 07.12.2011 14:04

cerberos
zapomněli jste na potomka samotného Medivha,z kterého měl respekt samotný Deathwing,na Medana,
Pri akej príležitosti mal mať Deathwing z Med'ana rešpekt?

cerberos 07.12.2011 13:32

Takže,ode dneška,co se týče ochrany světa wow,už záleží na smrtelníky,zapomněli jste na potomka samotného Medivha,z kterého měl respekt samotný Deathwing,na Medana,mám pocit že se s ním setkáme,takže to nebude jenom na Thralllovi,aby ochránil svět wow,určitě se objeví mnoho silných záporáků,kteří budou tento svět,narušovat či ničit,ale nedej bože,aby to byl samotný Sargeras,to by s wowkem definitivně seklo,určitě se sejdem s Kiljaedenem,který v Sunwell plateau nebyl zabit,ale jen vypuzen.Takže vlastně elementární rovina,v které vladli Aspektové,je všechna v Thrallovi,ted je on ještě mocnější než byl,proto Aspektové skončili,protože svět je díky smrti DW,zatím nepotřebuje.....

Adamal 03.12.2011 21:55

Bakda
Ano já také souhlasím s tím že nižší rasy azerothu se nedokažou bránit samy, například proti takové Plamené legii ustálý ale to nebyla z daleka její plná síla natož pokud má zautočit sám Sargeras... proti tomu by ani všichni draci neměly šanci jestli zautočí svou plnou silou, ale tohle všechnou jsou jen dohady...
Náš milovaný blizz si stejně najde něco, jak jí porazit i kdyby to byla sebevětší hovadina...

Havekar 03.12.2011 21:39

Tak ted me blizzard pekne naštval.Aspekti a jejich moc byli moje nejoblíbenější postavy ve svete WOW a nejaky keci o jejich smrtelnosti no to nemuzou myslet vážne fakt!!!

Mordecay 03.12.2011 21:14

Až teraz ma napadlo, že akú farbu bude mať to decko... no už máme červených, hnedých, zelených a sivých orkov... možno žltý!

Frisco 03.12.2011 19:57

Pěkná diskuze, mě se líbí nápad se Sargerasem jakožto last bossem WoWka(pokud to bude mít konec).Pak bych to viděl, po odpadnutí sil Aspectů, na spojení sil smrtelníků Malfuriona,Bolvara a hlavně Velena (na kterého se dost lidí dotazovalo na Blizzconu)+samozřejmě vedlejší role vůdci Alliance a Hordy(pokud přežijou MoP atd).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet