Patch 4.3 - Tier 13 sety

http://media.wowfan.cz/patch43/tier13/logo

Blizzard tentokrát vyslyšel mnohé stížnosti hráčů na příliš unifikované sety a pokusil se udělat menší revoluci. Modely samozřejmě nebyly přijaty celou komunitou, ale ohlasy jsou povětšinou lepší, než je tomu poslední dobou zvykem.

U každého modely se designeři inspirovali některou součástí hry, která má k danému povolání nějak blízko. Na setům to snad přidalo na zajímavosti. Zvláštní na těchto zbrojích je také jiná věc - jsou to první sety, jejichž vzhled budou hráči ve velkém měnit pomocí nové funkce Transmogrifikace.

U všech setů bohužel ještě neznáme modely. Setové bonusy se ještě mohou měnit.

Tier 13 nebude dostupný za Valor pointy!

[odstavec]

Death Knight Tier 13

Death Knight Tier 13 official

Seznam setů, které se budou moci využít pro Transmogrifikaci je sice kratší, ale to vůbec nevadí.

Death Knight Transmogrifikace Death Knight Transmogrifikace Death Knight Transmogrifikace
Zarhym zdroj

Death Knight

Blood, 2 kusy - Pokud nějaký útok sníží vaše životy pod hranici 35%, jedna z vašich Blood Run se okamžitě aktivuje a převede na Death Runu na dalších 20 vteřin. Tento efekt se nemůže objevit častěji, než každých 45 sekund.
Blood, 4 kusy - Vaše schopnost Vampiric Blood nyní působí i na všechny členy party nebo raidu a to s 50% efektem.

DPS, 2 kusy - Sudden Doom má 30% šanci a Rime 60% šanci, že při zapnutí přidají 2 charge místo jednoho.
DPS, 4 kusy - Runic Empowerment má 25% šanci a Runic Corruption 40% šanci, že při aktivaci také na 12 vteřin přidají 710 mastery rating.

[odstavec]

Druid Tier 13

popis obrazku
Deep Earth Vestments

Dizajn volal po „fosforeskujúcich hubách, pripomínajúcich Zangarmarsh,“ takže našou najväčšou starosťou bolo vyhnúť sa dizajnu, kde by helma vyzerala ako obrovské muchotrávkové sombréro. Vždy sa snažíme zabudovať do raid setu zaujímavé zdroje svetla a bioluminiscentné rastliny toto zaručene poskytujú. Skrútené, organické tvary sú často kľúčovými elementmi druidovského setu, a v tomto tiere nerobíme výnimku, spolu so zvíjajúcimi sa koreňmi rastlín, ktoré sa postarajú o ohraničenie žiariacich zhlukov húb.
Pre účely Transmogrifikácie si môžete prezrieť aj predošlé Druidove sety. Sú to v podstate všetky sety s výnimkou Tier 3, ktorý už nie je dostupný.

popis obrazku popis obrazku popis obrazku popis obrazku

Zarhym zdroj

Druid

Balance, 2 kusy - Insect Swarm zvýší zranění vašeho Starfire, Starsurge a Wrath o 3%.
Balance, 4 kusy - Starsurge vytvoří o 100% více Lunární nebo Solární energie, pokud není Eclipse aktivní.

Feral, 2 kusy - Pokud je Berserk aktivní, Savage Defense absorbuje o 100% více a Blood in the Water talent nyní způsobí, že Fercious Bite obnoví trvání vašeho Rip na cílech, které mají 60% a méně životů.
Feral, 4 kusy - F0renzied Regeneration působí také na ostatní členy party nebo raidu a váš Stampede talent nyní dává dva charge po použití Feral Charge (Cat).

Restoration, 2 kusy - Po použítí Innervate se na 15 vteřin sníží o 25% cena všech léčících kouzel.
Restoration, 4 kusy - vaše Rejuvenation a Regrowth kouzla mají 10% šanci na Timslip a mají zdvojnásobené trvání.

[odstavec]

Hunter Tier 13

Hunter Tier 13 official preview


Blizzard Entertainment zdroj

Radi previažeme Hunterove Tiery s nejakým vhodným darcovským tvorom – vytvára to dojem, že Hunter skutočne kvôli tomu setu lovil! Keďže v tomto patchi je hrozné množstvo drakov, dračia téma bola jasnou voľbou. Chceli sme odkazovať, ale nie ho jednoducho reprodukovať, na klasický Dragonstalker set. Pre tento účel sme obmedzili používanie dračích hláv iba na helmu a spútali reťazou kožené krídla okolo ramien, takže máte pocit, akoby sa kostený drak hrbil nad Hunterovou hornou časťou tela.



Tier sety dostupné pro Transmogrifikaci



Hunter sety pro Transmogrifikaci Hunter sety pro Transmogrifikaci Hunter sety pro Transmogrifikaci Hunter sety pro Transmogrifikaci


Zarhym zdroj

Hunter

2 kusy - Steady Shot a Cobra Shot vytvoří dvojnásobné množství focus.
4 kusy -- Arcane Shot má šanci, že vám a vašemu petovi zvýší haste o 25% na 10 vteřin.

[odstavec]

Mage Tier 13

popis obrazku
Mage - Timelord Regalia

Blizzard Entertainment zdroj

Je zábavné spraviť u niektorej class nečakaný zvrat, ktorý sa vzdiali od typického čarodejníckeho archetypu, a tento set nám ponúkol skvelú príležitosť. Gnómia hodinková technológia je uznávanou súčasťou sveta Warcraftu, ale niečo také sme do tieru hráčov doposiaľ nezabudovali. Kombinácia pohybujúcich sa ozubených koliesok, prešívanej tkaniny a množstva pripnutých popruhov dávajú setu nádych intrigánskeho Techno Mága.

Další věcí, kterou Blizzard uveřejnil, je seznam Tier setů, které budete moci za Mága využít k Transmogrifikaci. V podstatě jsou to všechny sety kromě Tier 3, který již není dostupný.

popis obrazku popis obrazku popis obrazku popis obrazku

Zarhym zdroj

Mage

2 kusy - Vaše útočná kouzla mají 30% šanci, že vám dají Stolen Time, což zvýší vaše haste rating o 50 na 30 vteřin, což se stakuje až 10krát. Jakmile Arcane Power, Combustion nebo Icy Veins vyprší, ztratíte všechny stacky.
4 kusy - Každý stack Stolen Time také snižuje cooldown Arcane Power o 3 sekundy, Combustion o 4 sekundy a Icy Veins o 6 sekund.

[odstavec]

Paladin Tier 13

Paladin – Battleplate of Radiant Glory
Dizajn požadoval set ladený podľa privolaného Guardian of Ancient Kings a mne napadol koncept „opereného“ plate brnenia, omietnutého striebornou a zlatou farbou, čo by vytvorilo agresívnu, ale zároveň aj jasnú a mocnú siluetu. Predošlý set paladina mal na sebe veľa látky, ale pri tomto sete sme chceli, aby bol výlučne plate. Kľúčom k silnému paladin tieru je trafiť sa do správnej rovnováhy medzi bojovou zdatnosťou a elegantným pôvabom – využívajúc klasický archetyp arturiánskeho rytiera.


Tier sety dostupné pro Transmogrifikaci.


Zarhym zdroj

Paladin

Holy, 2 kusy - Po použití Divine Favor se na 15 vteřin sníží cena vašich léčících kouzel o 25%.
Holy, 4 kusy - Zvyšuje healing done u Holy Radiance o 20%.

Protection, 2 kusy - Schopnost Judgement nyní také dává štít absorbující fyzické zranění rovné 30% zranění, které způsobila.
Protection, 4 kusy - Snižuje cooldown Divine Guardian o 60 vteřin a zvyšuje rádius pro jeho efekt o 70 yardů.

Retribution, 2 kusy - Schopnost Judgement má 50% šanci na vytvoření 1 Holy Power.
Retribution, 4 kusy - Dokud je Zealotry aktivní, způsobují vaše schopnosti o 12% více zranění.

[odstavec]

Priest Tier 13

Priest - Vestments of Dying Light

Priesti a paladini představují velkou výzvu, co se tedy týče designu "drsňáckých" setů. Narozdíl od Death knightů nebo Warlocků, jejichž samotnou podstatou je temnota a destrukce, vyžadují tyto sety komplikovanější koncept.

V tomto případě design volal po výrazném, dvou barevném obleku ve stylu benátského karnevalu s děsivým, bezduchým výrazem v očích, což nám dalo celkem jasnou představu o tom, co chceme vytvořit. 'Dying Light', tedy Zmírající světlo, jsme zvizualizovali špičatými hroty zbarvenými do barvy zapadajícího slunce.

Tier sety dostupné pro Transmogrifikaci

Zarhym zdroj

Priest

Healer, 2 kusy - Po použití Power Infusion nebo Lightwell se cena many všech léčících kouzel sníží o 25% na 10 nebo 15 sekund. (10 sekund u Discipline, 15 pro ostatní)
Healer, 4 kusy - Váš Power Word: Shield má 10% šanci na absorbci dalších 100% zranění a cooldown schopnosti Holy Word se sníží o 20%.

Shadow, 2 kusy - Shadow Word: Death dává dalších 55% zranění a pokud po použití kouzla cíl nezemře, nedostanete žádné zpětné zranění.
Shadow, 4 kusy - Vaši Shadowfiend a Shadowy Apparitions mají 100% šanci, že vám dají 3 Shadow Orby, pokaždé, když způsobí zranění.

[odstavec]

Rogue Tier 13

Rogue – Blackfang Battleweave
Set s témou netopiera sa pre rogue zdá ako samozrejmosť, ale boli sme opatrní, aby sme sa vyhli očividnejším inšpiráciám. World of Warcraft robí často hravé odkazy na popkultúru , ale čo je dôležitejšie – obzvlášť v oblečení hráčov – aby to, čo vytvoríme, sedelo do nášho univerza. Rogue vyzerá dobre v tesne priliehajúcich maskách, golieroch a kapucniach skôr než vo vypracovaných obrnených helmách. Tiež pomáha posilniť dojem z jeho zakrádajúcej sa siluety, ak majú ramená zaoblený tvar... dokonca aj ak ten tvar má ostré detaily.
Tier sety dostupné pro Transmogrifikaci:


Zarhym zdroj

Rogue

2 kusy - Po spuštění Tricks of the Trade budou 6 vteřin stát vaše schopnosti o 20% méně energie.
4 kusy - Zvyšuje trvání Shadow Dance o 2, Adrenaline Rush o 3 a Vendetta o 9 vteřin.

[odstavec]

Shaman Tier 13

popis obrazku
Shaman – Spiritwalker’s Vestments

Blizzard Entertainment zdroj

Najlepšie sety shamanov sú zmesou zvieracieho a elementálneho. Tento tier kombinuje obrovské ramená z lebky vlka, ozdoby z kostí a kožušinu so žiariacimi úlomkami amber crystalu. Celý set je zviazaný lanami a nahrubo zošitou kožou, ktorá setu prepožičiava divoký výzor.

Další věcí, kterou Blizzard uveřejnil, je seznam Tier setů, které budete moci za Shamana využít k Transmogrifikaci. V podstatě jsou to všechny sety kromě Tier 3, který již není dostupný.

popis obrazku popis obrazku popis obrazku popis obrazku

Zarhym zdroj

Shaman

Elemental, 2 kusy - Elemental Mastery také dává 400 mastery rating na 15 vteřin.
Elemental, 4 kusy - Vždy, když se Elemental Overload spustí, získáte na 4 vteřiny 200 haste rating, což se stakuje až třikrát.

Enhancement, 2 kusy - Dokud máte nějaké stacky Maelstrom Weapon, dávají kouzla Lightning Bolt, Chain Lightning a všechna léčící kouzla o 20% více damage/healing.
Enhancement, 4 kusy - Kouzlo Feral Spirits má 45% šanci, že vám dá Maelstrom Weapon pokaždé, když způsobí zranění.

Restoration, 2 kusy - Po použití Mana Tide Totemu se na 15 vteřin sníží cena všech léčících kouzel o 25%.
Restoration, 4 kusy - Zvyšuje trvání Spiritwalker's Grace o 5 vteřin, a ve chvíli, kdy je Spiritwalker's Grace aktivní dostanete 30% haste.

[odstavec]

Warlock Tier 13

popis obrazku
Warlock – Faceless Shroud
Set s nádychom Starých bohov – záchytným bodom bol General Vezax z raidu Ulduar. Každý Tier Warlocka je skvelou príležitosťou priviesť temnú a deformovanú estetiku na gear hráčov, a obzvlášť tento set bol zrelý na spracovanie. Nahradenie casterovej tváre zvíjajúcimi sa chápadlami bolo základom, od ktorého som začal odvíjať koncept. Vždy sa snažíme vložiť do tier setu množstvo bodov osvetlenia, keďže to pomáha plynule prepojiť rôzne časti zbroje – či už sú to žiariace drahokamy, ohnivé runy alebo, ako v tomto prípade, vyduté oči z iného sveta!


Další věcí, kterou Blizzard uveřejnil, je seznam Tier setů, které budete moci za Warlocka využít k Transmogrifikaci. V podstatě jsou to všechny sety kromě Tier 3, který již není dostupný.

popis obrazku popis obrazku popis obrazku popis obrazku

Zarhym zdroj

Warlock

2 kusy - Trvání summonů Doomguarda a Infernala se zvýší o 15 nebo 45 sekund a cooldown těchto kouzel se sníží o 4 minuty. (45 sekund pro Demonology, 15 sekund pro ostatní).
4 kusy - Soulburn na 10 vteřin zvýší o 10% váš spellpower.

[odstavec]

Warrior Tier 13

popis obrazku
Warrior – Colossal Dragonplate
Jednoduchý koncept – spravme Tier Warriora tak, aby vyzeral ako Deathwing! Sukovitý dračí roh a hranaté elementiové pláty, pod ktorými je žeravý oheň, boli kľúčovými zložkami. Ramená a helmy sú modelované unikátne pre každý set a to nám dáva skvelé príležitosti na vytvorenie siluet, ktoré udrú do očí. Tvary skrúteného rohu v tomto prípade zaručujú naozaj brutálne vyzerajúci set pre warriorov.
Další věcí, kterou Blizzard uveřejnil, je seznam Tier setů, které budete moci za Warriora využít k Transmogrifikaci. V podstatě jsou to všechny sety kromě Tier 3, který již není dostupný.

popis obrazku popis obrazku popis obrazku popis obrazku

Zarhym zdroj

Warrior

Protection, 2 kusy - Schopnost Revenge nyní také vytvoří štít absorbující fyzická zranění rovná 20% zranění, které schopnost způsobila.
Protection, 4 kusy - Schopnost Shield Wall nyní dává 50% svého efektu i ostatním členům party nebo raidu.

DPS, 2 kusy - Heroic Strike stojí o 10 rage méně, pokud je Inner Rage aktivní.
DPS, 4 kusy - Criticaly u Execute mají 20% šanci zvýšit trvání Colossus Smash.



Naposledy upravil/a Wrent 11.11.2011 v 14:11:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Oveckoun 04.06.2012 20:47

Ramses
Řekl by mi někdo, kde se dá sehnat pásek a boty k druid setu T8,5 ?
http://www.wowhead.com/transmog-sets

Ramses 04.06.2012 20:11

Řekl by mi někdo, kde se dá sehnat pásek a boty k druid setu T8,5 ?

bloodhero22 04.10.2011 16:21

busou je dropovat bossove jak jinak asi chces dostat raidset kdyz ne dropem z bosse(neni li za valory)

Andros 04.10.2011 14:06

Že by za tokeny?

Havekar 04.10.2011 13:52

Za co se budou ty sety dostávat když ne za Valory?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet