Patch 4.3 - Transmogrification

Etherealové se navrátili z nekonečného Netheru, aby vám představili svoji novou technologii zvanou Transmogrifikace. Svůj nový objev chtějí představit ve všech velkých městech na Azerothu. V nově otevřených obchodech budou nabízet všem dobrodruhům jedinečnou službu - zkopírování vzhledu jednoho magického předmětu na předmět jiný. A to by to nebyli Etherealové, kdyby si naoplátku za tuto službu neřekli o nějaký ten zlaťák, aby mohli pokrýt náklady na zprostředkování této služby.
Navštíví-li hráč místního Transmogrifikátora, zpřístupní se mu nové menu, kde si bude moci vybrat vzhled jeho stávající zbroje, aniž by se změnily staty transmogrifikovaného předmětu. To znamená, že paladini mohou řádit v nových raidech se svým nadupaným tier 12 Immolation setem i přesto, že bude vypadat jako starý dobrý set Lightbringer. Stejně tak priesti budou moci oprášit symbol jejich legendární moci - Benediction, i když se stále bude jednat jen o vzhled zbraně. Hunteři se mohou opět prohánět džunglí ve Stranglethornu ve svém tier 2 Dragonstalker setu. Dokonce se můžete znova obléci do mistrně ušitého Black Mageweave setu, když se to tak vezme. Nadkolenky, malinké rukavice a taky ta těsná... ehm, však to znáte.
Vložením předmětu do Transmogrifikátoru se vám zpřístupní náhled na to, jak by onen předmět vypadal po proměně. I tento proces má ovšem jistá pravidla. Jednoduše řečeno, pokud daný předmět nemá žádné staty, nemůže projít procesem transmogrifikace. Stejně tak musí být hráč schopen nosit obě věci. Etherealové nemají žádný velký smysl pro etiku, ale abyste navenek vypadali, jako když nosíte brnění určené pro úplně někoho jiného, to už překračuje všechny hranice. S tím souvisí pravidlo, že nesmíte měnit typ brnění nebo zbraně. Proto ani ti nejvychytralejší death knighti neudělají z támhle toho plátěného kyrysu slušivou róbu, kterou běžně nosí mágové. Z jednoruční sekery neuděláte sekeru dvouruční a stejně tak neuděláte z meče palcát. Pušky, luky a kuše jsou ale výjimkou. Konečně budete moci využít vašeho dwarfského bonusu pro pušky i za střílení z elegantního luku. Pokud to není vzhled, který na lucích budete hledat, pak to může být i ten tichý zvuk výstřelu, který neslyšíte.
Vložením předmětu do menu Transmogrifikátoru navýšíte cenu procesu a po zmáčknutí příslušného tlačítka dosáhnete během vteřiny požadovaného vzhledu (pokud na to tedy ovšem máte dostatek zlaťáků). Pokud vás omrzí vzhled nějakého předmětu, můžete zpětným procesem vrátit vzhled dané věci do původního stavu a třeba později zvolit nějaký jiný design. Jakýkoliv předmět, který bude pozměněn tímto procesem bude mít ve svém popisku napsáno, že prošel Transmogrifikací.
Transmogrifikace nabádá hráče, aby nevyhazovali staré předměty, které mají dnes už jen estetickou hodnotu. Etherealové předvídají, že banky teď budou mít plné ruce práce, jak se hráči budou vracet pro staré a už dávno zapomenuté předměty. Aby je ale měli kam uložit, zprostředkují nám tito obchodníci z dálných krajů i další službu - Void Storage. Asi se určitě ptáte, co to Void Storage je. Na to vám už brzy odpovíme! [odstavec]

Pravidla Transmogrifikace

Kaivax zdroj

Níže uvedená pravidla se ještě s největší pravděpodobností změní a proto je neberte za 100% platná.

  • Postava musí být schopná nosit obě věci.
  • Pouze předměty zelené, modré a epické kvality se mohou účastnit procesu.
  • Předměty musejí být stejného typu (výjimky: pušky, kuše a luky).
  • Brnění musí být stejného typu (tzn. cloth za cloth nebo plate za plate).
  • Pušky, kuše a luky se mohou transmogrifikovat na pušky, kuše nebo i luky.
  • Main hand zbraně mohou proměnit pouze jinou main hand zbraň. Stejné platí i pro off-hand zbraně.
  • One handed zbraně mohou proměnit jak main hand zbraň, tak i off-hand zbraň.
  • Použitím předmětu při Transmogrifikaci se předmět stává soulbound, nedá se vrátit a nedá se prodat jinému hráči.
  • Heirloomy a Account bound předměty se mohou účastnit Transmogrifikace.
  • Legendární předměty se nemohou účastnit Transmogrifikace.
  • Rybářské pruty se nemohou účastnit Transmogrifikace.
  • Posláním předmětu skrz poštu smažete veškeré efekty Transmogrifikace.
  • Uložením předmětu do Void Storage smažete veškeré efekty Transmogrifikace.
  • Prodáním předmětu smažete veškeré efekty Transmogrifikace.
  • Zobrazený enchant na předmětu bude právě ten, který ta daná věc má na sobě.
  • Určité absurdní předměty, které byly do hry přidány spíše pro srandu, se nebudou moci využít při Transmogrifikaci (např. zbraň vypadající jako ryba).

[odstavec] Už jsme zvědaví, jaký vzhled si hráči zvolí. Na výběr toho je neuvěřitelně mnoho, a proto doufáme, že se na patch 4.3 těšíte. Plánujete už oprášit nějaký konkrétní set, který máte obzvlášť v oblibě?

Naposledy upravil/a Wrent 27.09.2011 v 16:19:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DeadMan 02.12.2011 16:41

Průšvih je, že fakt musíš mít fyzicky u sebe věc jejíž vzhled chceš okopírovat. Takže tak trochu bouda na hráče. Těšil jsem se, jak si změním vzhled na nějakej pěknej starší TIER, ale smůla, protože nemám čas jít starý RAIDy.. :-(

R2 02.12.2011 15:36

ještě škoda, že nejdou měnit sekery za meče a palice = to bych sekerku u huntera hned měnil za Runeblade of Baron Rivendare - podle mě nej dvouručák ve hře - jednoduchý design, ale krásný na postavě

R2 02.12.2011 15:30

No po pravdě se těším, jak si vyberu starý hadry a obleču do nich svého priesta, přijde mi, že staré obyčejné věci byli pro tuto kategorii příznivější, než nové moc zdobné, ale to je každého věc. U huntera se zas těším na luk = na pušku sem si za roky nezvykl. Jen nevím zda na fialovou věc, můžu dát třeba zelenou, nebo se to kvalitou musí dodržet a zda staty musí být stejné (nemyslím hodnotou, ale např. agility = agility). Protože např u mail věcí je výběr docela pěkný, ale staty jiné. Jinak i to, že bude více oblečků ve hře, bude na oko hezčí a i do starých raidů, si pro pár kousků dojdu.

Tenpenny 10.10.2011 20:05

Oveckoun
Tož to je potom v háji
takovejhlech socka-věcí je...

Oveckoun 10.10.2011 16:37

Andros
No věci s šedou a bílou kvalitou nepůjdou transmogrifikovat. Potřebují mít nějaký staty.
Tož to je potom v háji

Andros 09.10.2011 19:02

No věci s šedou a bílou kvalitou nepůjdou transmogrifikovat. Potřebují mít nějaký staty.

Oveckoun 09.10.2011 18:55

sry ze to taham zrovna sem ale mozna by to pak chtelo udelat par screenu s normalne vypadajicima postavama Ja hned po patchi transformuju do tech starych hadru z levelu 10 ale treba i http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Donkeyxote/simple nevypada spatne

Hanzik 09.10.2011 18:01

Vše, co bude splňovat pravidla transmogrifikace. PvP sety se tam ještě vejdou.

Havekar 09.10.2011 15:46

Bude tohle fungovat i na PVP sety?

Garen 11.09.2011 13:25

Tak mi to vrátili... :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet