Patch 5.2 - Vývojářské interview #1

//pic/MoP/patch_52/Devs_interview

Ve dvou interview, které poskytl Dave Kosak webům GameBreaker a Vanion, se dozvíte, co se plánuje v budoucnu, ale také kde se vzali dinosauři na Pandarii. Rozhovorů s vývojáři je opravdu mnoho, takže o zábavu rozhodně postaráno bude.

Budoucnost

  • Nová, zatím neohlášená funkce bude dostupná v posledním patchi expanze a dá lidem mnohem více obsahu k hraní.
  • Proving Grounds jsou stále ve vývoji a budou přidány, až budou připraveny.
  • Nejspíše uvidíme patche co dva, možná tři měsíce. I nadále se budou střídat příběhové a obsahové patche.
  • V Mists of Pandaria mělo mít každé povolání svůj vlastní příběh v úkolech, avšak zabralo by to hodně času. Na výběr bylo vytvoření Townlong Steppes nebo úkolů pro povolání. Obsah, který uvidí všichni, vyhrál. V budoucnu se avšak můžeme těšit na více úkolů pro jednotlivá povolání.
  • Zatím neexistuje žádný Heroic mód pro Ragefire Chasm, avšak experimenty, které tam nyní probíhají, budou mít budoucnu svou roli.
  • Cestováním do Northrendu cestujete do minulosti, stejně jako v Outlandu. Na Northrendu vše řídí mágové v Dalaranu.
  • Tým je organizován tak, aby se vyvaroval dlouhému patchi před další expanzí.

Scenarios

  • Kratší a otevřenější scenarios jsou lepší než delší a uzavřenější.
  • Patch 5.2 přidává lepší odměny a v Patchi 5.3 se můžete těšit na různé výzvy, které budou odměněny bonusem. Bude se jednat o časově omezené pokusy, atd.
  • Nové scenarios v Patchi 5.2 se nebudou moci opakovat, takže v nich zůstaňte dostatečně dlouho.

Různé

  • Dinosauři se na Pandarii dostali ze South Seas.
  • Patch 5.3 se bude soustředit na změny ve frakcích na Azerothu. Poté se můžete těšit na Patch 5.4, který přinese Siege of Orgrimmar.
  • Objeví se sedmý Sha.
  • Titáni jsou mnohem zajímavější, když jsou zahaleni do tajemství.
  • V Cataclysmu jste si mohli užívat mnoho krátkých filmů. Ty jsou nyní pouze pro důležitější události.
  • Lor'themar Theron je jedním z možných vůdců Hordy.
  • Tradice a příběh Draenei bude v budoucnu snad rozšířen a vylepšen.


Naposledy upravil/a Astra 20.03.2013 v 17:34:42.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 18.03.2013 21:19

Leneira
Čo je fail na otrockých daily questoch? Núti ťa tie DQ niekto robiť? Pokiaľ raiduješ a tým pádom nepotrebuješ gear za reputácie, nikto ti neprikazuje robiť ich. Pre mňa je robiť questy určite zábavnejšie než hodiť na seba tabard a dookola behať rovnaké dungeony. Čo každému na Pandarii vadí? Pandy sú len zámienka na to, aby sa mohol konečne riešiť konflikt medzi Alianciou a Hordou, ktorý by sa asi ťažko rozvinul, keby celý svet ničil Sargeras. Pandaria je nekompromisne najkrajšia oblasť celej hry,
Cata bola super tak vyvážene a dobre spravené raidy som mohol ísť 10 razy a neomrzelo teraz idem niečo 3 raz a je to o ničom a určite je väčšia sranda zabíjať hc potvory v dungu a mať za to justice gear a repku ako zabíjať rarečka hladať po celéj zóne opakovať tie iste Q denne bez ničoho nového ...

ebolus 18.03.2013 20:17

Taky bych bral questy pro povolání. Ať je SWTOR jaké chce, ty class questy v něm jsou výborné. Kdyby něco takového bylo ve WOW, tak mám 11 altů na více serverech, už proto abych si je mohl udělat znovu

Ellendway 18.03.2013 19:53

Entreri
Omrzel bych Townlong Steppes, když by tam byli questy pro povolání, jako má lock.
Nad tímto jsem taky uvažoval a souhlasím, raději bych vzal zóny pro povolání.

Leneira 18.03.2013 19:48

barrny
Nicmene uznavam, ze po Cata jsou pandy o tridu lepsi i kdyz spousta veci jako delani otrockych DQ je opravdu fail.
Čo je fail na otrockých daily questoch? Núti ťa tie DQ niekto robiť? Pokiaľ raiduješ a tým pádom nepotrebuješ gear za reputácie, nikto ti neprikazuje robiť ich. Pre mňa je robiť questy určite zábavnejšie než hodiť na seba tabard a dookola behať rovnaké dungeony. Čo každému na Pandarii vadí? Pandy sú len zámienka na to, aby sa mohol konečne riešiť konflikt medzi Alianciou a Hordou, ktorý by sa asi ťažko rozvinul, keby celý svet ničil Sargeras. Pandaria je nekompromisne najkrajšia oblasť celej hry,

Entreri 18.03.2013 16:18

Omrzel bych Townlong Steppes, když by tam byli questy pro povolání, jako má lock.

seanito 18.03.2013 15:18

cerberos
kdyby dali už ted Sargerase,pro mě by to znamenalo,bud že už s wow-kem chtějí praštit a užívat si co si za ta léta vydělali,a nebo by po Sargerasovi následovalo něco co bych já a naprosto i většina nesouhlasila...
Žádný Sargeras hned určitě nebude. Chybí Azshara, je tu nový lich king, a s ním i kletba Kiljaedena a zakletý Nerzhul, jsou tu Old Gods atd..

cerberos 18.03.2013 15:08

jsem a jen pro lore a příběh toho nádherného světa,který se jmenuje WORLD of WARCRAFT,samozřejmě pandarie se..jaksi pro mě nehodí do lore,ALE..zachránilo jedno kouzelné slovo a to slovo je MISTS /mlha/,to znamená že díky ní jsme o nich /pandách/,skoro nevěděli,ale jen mlhavě věděli,že existují a to díky CHENU STOMSTOUVI,jinak ruku na srdce,Pandarie je krásná země, a o HODNĚ bohatší co se týče obsahu oproto Lich kinga a cata,Lore tam je a začíná právě spojena s kultůrou té země /mogu,mantid,pandaren..atd/Blizzard moc dobře věděl a ví co dělá...kdyby dali už ted Sargerase,pro mě by to znamenalo,bud že už s wow-kem chtějí praštit a užívat si co si za ta léta vydělali,a nebo by po Sargerasovi následovalo něco co bych já a naprosto i většina nesouhlasila...

seager 18.03.2013 14:48

Ok, beru. Já v podstatě lore i jen těch pár věcí o tomto datadisku vím z toho, co si přečtu tady na webu a fóru, takže mám chabé argumenty Pandarii ale snad ještě stihnu vyzkoušet dřív než výjde další datadisk.

barrny 18.03.2013 13:56

seager
Myslím, že jsi Muradina nepochopil. Když představí nějaká obří automobilka nový model auta a koupí si ho 100 lidí a jen 10ti z nich se nebude líbit, neznamená to, že je ten nový model hnusný. Je to jen jejich názor, že se jim nelíbí. Ok auto prodají a už do něj nesednou. Zbylých 90 lidí se nějakým způsobem s autem sžilo a spokojilo se, tedy v něm jezdí dál. Vysvětli nám, proč tedy ta většina nespokojených hráčů, jak ty píšeš, pořád hraje?
Vzdyt jsem jiz neco naznacil nize, lore to jiste neni co drzi hrace u hrani, tak proc porad lidi hraji wowko ??? Tohle je tema na dlouhou slohovou praci, ale ve zkratce se da rici - hra ma socialni vazby mezi hraci ktere se za leta hrani vytvorila a proto hraje spousta lidi hru kvuli kamaradum znamym, dale zavislost na hre co se u spoustu lidi behem let vytvorila (osobne znam dost techto hracu), dale pak nekteri hraji jen pvp/areny pro rating jini zase relaxuji u pvp, pak zde mame pve hrace (kde se da rici, ze mechaniky hc bossu jsou opravdu to nejlepsi co dnesni MMO svet nabizi. atd atd atd. Jak jsem jiz psal je toho hodne proc se WoW hraje. A budu se opakovat lore to jiste nebude, protoze lore v WoW je jiz poradny gulas a je pretvaren vyvojari tak, aby z toho bylo vytriskano maximum viz pandocina. Mimochodem tve prirovnani k automobilce je zavadejici, protoze hra je celek, nikoli rozdelena etapa na vychazejici auta a jako celek se v oblasti lore vydala smerem, ktery se nejenom mi nelibi. Tzv. (datadisk) v tvem pripade facelift auta se musi zmenit a doufejme, ze k lepsimu, ale aby princip (motor,karoserie) hry zustal porad stejny.Nicmene uznavam, ze po Cata jsou pandy o tridu lepsi i kdyz spousta veci jako delani otrockych DQ je opravdu fail.

seanito 18.03.2013 13:03

Co mě snad nejvíc zaujalo je tuto Patch 5.3 se bude soustředit na změny ve frakcích na Azerothu. On má blizzard dost svázané ruce v tom čachrovat s frakcema, takže spíš to bude asi o grafické úpravě ras. Jinak co se týče Pandarie, je to dle mého názoru asi nejvyprázdněnější datadisk, co jsem kdy hrál. Otrocké daily, nezáživné raidy, všechno čínské, že už ani čínštější být nemůže, a lore je ta tam. Těším se na co nejrychlejší příchod nového datáče.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet