Patch 5.4: Proving Grounds Preview

http://media.wowfan.cz/patch54/Proving_Grounds/Preview/Proving_Ground_Preview_logo
Nethaera zdroj

Přijde doba, kdy chce každý tank, healer nebo damage dealer alespoň trochu změnit svůj život a zkusit posunout své zkušenosti dále. V těchto dobách bude na tyto hráče čekat Proving Grounds. Opakovatelné scenario pro jednoho hráče se bude nacházet v Temple of the White Tiger a bude testovat hráče na 90. úrovni. V tomto scenariu si hráči vyzkouší bezpečnou cestou své různé role.

Začínáme

Chcete-li začít, musíte si promluvit s NPC postavou v Temple of the White Tiger, který se nachází v Kun-Lai Summitu. Také můžete navštívit Class trainera, který bude poskytovat vstup do instance. Po vstupu do Proving Grounds bude hráčům snížen item level stejně jako v Challenge Módech. V některých rolích nebudete muset jít samotní (ale měli byste… nebo nejste stateční?).
popis obrazku

Zvolte si roli

V průběhu Proving Grounds si bude moc hráč vybrat roli. Stejně jako v dungeonech si budete moci vybrat mezi healerem, tankem nebo DPSkem. Jakmile si zvolíte, budou na vás čekat výzvy pro danou roli.
  • Tank: Budete požádání o ochranu několika NPC proti mobům, kteří budou chodit proti vám ve vlnách. Každá vlna nepřátel otestuje vaše schopnosti. V boji avšak nebudete sami. NPC vás budou healovat a pomáhat se zabíjením.
  • Damage: Někdy budete muset jít sami a zabíjet, co to půjde. V průběhu zabíjení budete muset reagovat na různé mechaniky, včetně přerušování healů, Crowd Controlu, časování cooldownů a mnoho dalšího.
  • Healer: Do vaší skupiny se připojí čtyři NPC, která budou vyžadovat speciální léčení, abyste vše zvládli v pořádku a bez ztrát na životech.
popis obrazku

Vyberte si vlastní dobrodružství

Proving Grounds budou dostupné ve čtyřech obtížnostech: Bronze, Silver, Gold a Endless. Každá obtížnost bude umožňovat hráčům učit se více a více možností svého povolání a role. Budete muset začít zcela od začátků u obtížnosti Bronze, abyste mohli postupovat dále. Jakmile dokážete, že máte dostatečné zkušenosti k poražení Gold obtížnosti, bude na vás čekat Endless, kde budete muset být připraveni. V Endless obtížnosti budete muset své možnosti více používat a snažit se přežít co nejvíce vln. Čím déle přežijete, tím lepší budete mít skóre. Skóre bude zaznamenávat systém a budete si moci své výsledky porovnat s přáteli, guildou či serverem.

Vytrvejte

Budete moci do dění v Proving Grounds naskočit kolikrát jen budete chtít. Vylepšováním svých zkušeností získáte odměny v podobě achievementů, které můžete použít pro vychloubání se před přáteli. Pro znovu zapojení se do akce si stačí rychle promluvit s NPC a jste zpět v akci. Nemusíte se starat o smrti nebo poškození vašich předmětů. Jídlo a flasky vydrží celou jejich délku, ale potiony můžete nechat doma – nepůjdou v Proving Grounds použít. Také budete mít přístup k různým prodavačům, opravářům a reforgerům. Nyní víte, co je vše se skrývá v Proving Grounds, tak rychle naostřete nože, enchantujte své itemy a buďte připraveni.



Naposledy upravil/a Astra 17.07.2013 v 20:35:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Don Tettino 17.07.2013 14:03

mne osobne by viac vyhovovalo, keby pre healera bolo viac mobov k healovaniu aby to lepsie simulovalo raid...

Demetrian 16.07.2013 01:05

Toto vyzerá parádne :P

Ellendway 15.07.2013 23:32

Metiu
Ako hunter sa asi moc nenatankujem ani nenahealujem
First Aid a tankovací pet!

Metiu 15.07.2013 23:27

Ako hunter sa asi moc nenatankujem ani nenahealujem

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet