Patch 6.2 s sebou přinese Tanaan Jungle a loděnice!

Nadcházející patch 6.2 s konečnou platností běží na PTR serverech. Poslední update přinese novou zónu (ano, tušíte správně, bude to Tanaan Jungle), nový raid, novou obtížnost dungeonů na Mythic levelu a lodě! Hráči, kteří vlastní Garrison na levelu tři, budou moci od tohoto patche postavit loděnici a v ní vyrábět lodě, které se budou využívat při námořních misích (tzv. „naval missions“). Ty jsou však podle prohlášení Blizzardu stále ve vývoji, tak jak je zmíněno v patchnotes, které se co nevidět objeví i na našem webu. S největší pravděpodobností si nebudete moci zrekonstruovat bitvu u Trafalgaru, ale vše je opravdu v samých začátcích. Jak jsme již řekli na začátku novinky, otevře se i nová zóna, Invaze do Tanaan Jungle, která s sebou přinese open-world questy s rare příšerami a schovanými poklady (něco jako Isle of Thunder), které budou zpřístupněny po zkonstruování loděnice (chcete-li „shipyard“). Společně s novou zónou se zpřístupní i Hellfire Citadel raid, pevnost Železné Hordy operující v Tanaan Jungle, kde na vás bude čekat 13 bossů. Pro nejvíce protřelé hráče, kterým se už Heroic obtížnost dungeonů zdá málo, bude zaveden Mythic difficulty level. Po překonání instance na ně bude čekat náležitá odměna. V neposlední řadě bude představena tzv. Adventure Guide, odnož Dungeon Journalu, která bude obsahovat nepřeberné množství užitečných informací pro váš herní charakter. Patch 6.2 též přinese množství menších oprav, vychytávek a přídavků. Jak změny vypadají, se můžete na vlastní oči přesvědčit právě vytvořením PTR accountu. Vydání patche 6.2 ještě nebylo oznámeno. Do konce týdne můžete očekávat překlad patchnotes.

Naposledy upravil/a Bellatrix 17.04.2015 v 19:05:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 23.04.2015 17:09

Deathkroman
To je blbost aby měl datadisk, zvláště Warlords of Draenor jen dva patche, zvláště když ten první stál za houby.. Stoprocentně Archimonde v Hellfire citadel nepadne a zdrhne.
Kéž by! Je to dost škoda takhle Draenor nevyužít. Zvlášt když v MoP se objevilo hodně druhů nového kontentu na který jsem se tak těšil... chybí mi tu Q line z patche 5.1, scenaria, nebo něco jako Battlefield Barrens a další. Jako zákládní verze WoD za mě super, ale pokud jde o patche MoP u mě vede.
Mordecay
Tých úmrtí bolo už až až... hlavne v Alianci... :-/
Ať klidně i víc! A to né proto, že hraji za Hordu Protože když se koukneš kdo za celé MoP zemřel z kladných postav? Napadá mě snad jen Rhonin a to zemřel pouze v hodně brzkém úvodu kdy to skoro MoP ani není.

Deathkroman 22.04.2015 21:14

Mordecay
Tých úmrtí bolo už až až... hlavne v Alianci... :-/
Já mám pořád pocit, že zemře Durotan.. Přece jen jak říkáš Horda těch postav ztratila méně, než Aliance.. Doufám že to tak nebude :/

Mordecay 22.04.2015 14:19

Deathkroman
Zemřou nějaký klíčový postavy...
Tých úmrtí bolo už až až... hlavne v Alianci... :-/

Deathkroman 22.04.2015 10:00

To je blbost aby měl datadisk, zvláště Warlords of Draenor jen dva patche, zvláště když ten první stál za houby.. Stoprocentně Archimonde v Hellfire citadel nepadne a zdrhne. Grommas se stale nějakým tím legendárním followerem možná. A Archimonde se v patchy 6.3 vrátí na Draenor společně s Plamennou legií v plné síle, my si zahrajeme na obránce Karaboru, Frostwallu, Lunarfalu a Bladespiru. Zemřou nějaký klíčový postavy a celý patch bude o boji s PL ve všech oblastech.. v Patchy 6.4 zabijeme Archimonda nebo Guldana a odvrátíme hrozbu Plamenné legie.

Muradin 21.04.2015 20:20

DaremoNai
Chudák Grom, už mi nikdo nezbyl
Jo, je to chudák Docela mě štve jak všichni zemřeli tak brzo hodně nevyužití.
DaremoNai
Mě celkově Garrisony nechytli, radši bych housing jako v swtor nebo wildstaru, kde je snad 100% svoboda, ten garrison je spíš jen náhradou za daily než nějaký plnohodnotný housing.
Zase tak černě to nevidím. Mě docela bavily i když jsem od nich čekal trochu víc a když se mluvilo v patchi 6.1 o garrison updatech myslel jsem, že to bude něco jako bránění karavan a doprovázení s nějakými followery a podobně a né to co se objevilo, ale aspoň se Blizz poučil a jsme blíž lepší podobě.

Akari 21.04.2015 19:22

Muradin
Loděnice by mohli být zajímavé, ale vypadá to na stejném principu jako followeři. Doufám že v nějakém datadisku bude možné mít loď a moci s ní i plout.
Mě celkově Garrisony nechytli, radši bych housing jako v swtor nebo wildstaru, kde je snad 100% svoboda, ten garrison je spíš jen náhradou za daily než nějaký plnohodnotný housing.

Akari 21.04.2015 17:40

Chudák Grom, už mi nikdo nezbyl Nerzhul, mrtvejBlackhand, mrtvejKargath, mrtvejGuldan, plamenná legieKilrogg, plamenná legie a bude taky mrtvej Ale vypadá to zajímavě nacpat tolik známých tváří do jednoho raidu. Archomnde, Mannoroth, Kilrogg, Gorefiend.

Muradin 19.04.2015 21:39

Docela mě mrzí, že WoD bude mít s největší pravděpodobností jen dva patche. Zvlášť potom jak dopadl patch 6.1. Loděnice by mohli být zajímavé, ale vypadá to na stejném principu jako followeři. Doufám že v nějakém datadisku bude možné mít loď a moci s ní i plout.Ale jinak se moc těším. Archimonde je jedna z mých nejoblíbenějších postav jen by mě zajímalo co se stalo s Gromem jako posledním bossem.

Draculla 18.04.2015 14:48

cerberos
takže Tanaan junle,je vlastně v reálu Hellfire Peninsula,jen by mě zajímalo co se stalo s Grommem Hellscreamem,když ho Guldan tak krásně přišpendlil,když se dozvěděl že Garrosh byl jeho syn a pak odmítl se napít z poháru Sjednocení.....
Jeden fel lord boss v Hellfire Citadel ho drží a mučí ho. Proste je to taký Bolvar v 6.2. Po zabití bossa ho zachránime a potom pojde sám vyhľadať Gul´dana - plánuje si z jeho lebky spraviť helmu

cerberos 17.04.2015 23:25

takže Tanaan junle,je vlastně v reálu Hellfire Peninsula,jen by mě zajímalo co se stalo s Grommem Hellscreamem,když ho Guldan tak krásně přišpendlil,když se dozvěděl že Garrosh byl jeho syn a pak odmítl se napít z poháru Sjednocení.....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet