Patch 7.2.5 - Build 23993

  Patch 7.2.5    Tomb of Sargeras    Public Test Realm   

 

Nová aktualizace 7.2.5 je stále ve fázi testování a Blizzard pomalu, ale jistě přidává všechny dříve zmiňované novinky a změny. Tento týden byl na testovací server nahrán nový build patch, který je označen číslem 23993 a který přináší mnoho zajímavého.

 

A na co se můžete tento týden těšit? Prvním testováním proběhne nová malá herní událost Moonkin Festival, která bude oslavovat koho jiného, než moonkiny! Pokud vás tedy zajímá, jak tato událost vypadá, můžete se vydat do Moonglade, případně se podívat na video, které vydala stránka WoWhead.com.

 

 

Další novinkou bude testování prvního křídla Tomb of Sargeras na Raid Finder obtížnosti. Toto testování bude zpřístupněno v průběhu tohoto týdne, resp. v sobotu kolem 1 hodiny ranní našeho času. Tomb of Sargeras bude zpřístupněn na celý víkend, a vy si tak budete moci vyzkoušet první bosse tohoto očekávaného raidu.

 

 

Pokud hledáte něco trochu jiného, možná se tento týden také dočkáte dalšího testování Black Temple Timewalking, který se minule těšil velké oblibě. A jako malý příjemný bonus se opět setkáme s Chromie, která pro nás má připravenou úkolovou linii.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 01.05.2017 15:39

Tomb of Sargeras bude až teda 7.2.5? To si docela ještě počkáme ne?no co snad do ty doby dám NH mythic

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet