Patch 7.2.5 – Build 24163

  Patch 7.2.5    PTR    Public Test Realm   

 

Předevčírem se Blizzardu nepovedlo nahrát další balíček změn na PTR, avšak včera se vše napravilo a Build 24163 byl úspěšně nahrán na testovací servery. Tento týden se Blizzard zaměřil na úpravu několika povolání, objevila se menší novinka na Darkmoon Faire a upravilo se fungování Mythic Keystone dungeonů.

 

Patch 7.2.5 – Build 24163

První velkou novinkou tohoto balíku oprav je několik změn u povolání. Pokud hrajete za Arms warriora, čeká na vás několik nových maličkostí, „posouvání výkonu“ směrem k ostatním povoláním a menší revize schopností. Pokud jste spíše zastánci hunterů a hrajete za Marksmanship nebo Beast mastery specializaci, rozhodně se podívejte, jaké změny přinesly přepracované honor talenty.

 

Samozřejmostí je také postupné dokončování a ladění bonusů, které hráči získají za nošení Tier 20 setů. Také se objevilo několik nových legendárních předmětů, které najdete jako vždy u Flaskataura v Dalaranu.

 

Na ostrově Darkmoon Faire se objevila nová hudební skupina, která bude své koncerty opakovat každou hodinu v půl. Vývojáře by zajímalo, jak se vám změna líbí a jak ji celkově hodnotíte. Pokud se tedy chystáte na ostrov, rozhodně si na novou skupinu počkejte.

 

Největší a nejzajímavější změnou je určitě další úprava Mythic Keystone dungeonů, ve kterých na vás budou čekat nepřátelé, kteří budou mít více životů a budou rozdávat větší poškození. Každá úroveň obtížnosti přidá minimálně 8 % životů a 10 % poškození. Důvodem tohoto zvyšování je dle všeho to, že při vydání poslední aktualizace 7.2 nemysleli vývojáři na to, že hráči budou mít mnohem silnější předměty a tak nějak se zapomnělo i na nové vlastnosti artefaktů. Změna by také měla reflektovat budoucí vydání Tomb of Sargeras, kde hráči naberou nové předměty, a dungeony by tak pro ně mohly být mnohem lehčí.

 

Vývoj aktualizace dle všeho stále nekončí, a ač Blizzard přidává nebo upravuje maličkosti, je potřeba vše odladit, abychom se nedočkali další „zpackané“ aktualizace...


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet