Patch 7.2.5 - Release Candidate!

  Patch 7.2.5    Release    Tomb of Sargeras   

 

Poslední balíček změn, který se dostal do aktualizace 7.2.5, která je momentálně na PTR serverech, dostal označení Release Candidate. Znamená to, že se dočkáme nové aktualizace příští týden?

 

Aktualizace, které jsou označeny jako Release Candidate, nedostávají již žádná další velká vylepšení, které by mohlo jakkoli ovlivnit chod hry nebo změnu mechanik. Většinou se do těchto balíků dostávají pouze malé změny, upravují se poslední detaily a aktualizace se tak připravuje na plné vydání, které poputuje k hráčům. Je tedy více než jasné, že se neplánuje již žádné další upravování povolání, jejich mechanik nebo předmětů, které mohou získat.

 

Společně s otevřením nové raidové instance, The Tomb of Sargeras, které je naplánováno na 20. června, je dost možné, že se aktualizace objeví již příští týden ve středu. Nedávalo by žádný smysl, kdyby byla aktualizace vydána společně s otevřením raidové instance, protože by mnoho hráčů nemělo čas a příležitost otestovat nové změny. Vývojáři také slíbili, že nebudou vydávat aktualizace v průběhu progressu nových raidů, aby nijak neohrozili případný postup guild.

 

V nové aktualizaci se dočkáme velkých změn u povolání, nového scenaria, kterým nás provede hyperaktivní gnómka Chromie, očekávaného Black Temple Timewalking raidu a mnohého dalšího, včetně transmog soubojů!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 09.06.2017 07:33

Hm no doufal jsem že Budu mít více času na dodělání off specu přece jen ten assa má dost velkou změnu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet