Patch 7.3 - První testování Burning Throne

  Patch 7.3    PTR    Burning Throne   

Tomb of Sargeras byl úspěšně vyčištěn dvěma guildami, a proto nastal ten správný čas k tomu, aby se začal na PTR testovat další raid. První testování Burning Throne započne již tento pátek a budou se testovat tři bossové na Heroic obtížnosti.

 

V pátek 28. července se dvě hodiny před půlnocí našeho času otevře první část raidu Burning Throne, ve které se budou testovat tři bossové na Heroic úrovni. Pokud půjde všechno podle plánu, budou testovaní bossové dostupní i v průběhu celého víkendu na Normal obtížnosti.

 

  • Garothi Worldbreaker – Heroic obtížnost (pátek - 22:00 SELČ)
  • Felhounds of Sargeras – Heroic obtížnost (pátek - 23:00 SELČ)
  • War Council – Heroic obtížnost (sobota - 0:00 SELČ)

 

Otázka: Jak se dostanu do raid zóny?

Odpověď: Promluvte si s Nexus-Lord Donjon Rade Sr., kterého naleznete v Dalaranu, Stormwindu a Orgrimmaru. Pokud bude testování aktivní, přesune vás Donjon Rade přímo do zóny, která se testuje.

 

Otázka: Jakou postavu bych měl pro testování použít?

Odpověď: Tu, kterou preferujete. Budeme upravovat sílu a item level postav tak, aby byla postava schopná bez větších problémů raidové bosse otestovat.

 

Otázka: Jak dlouho testování potrvá?

Odpověď: Hlavním důvodem testování je získání informací o vyváženosti souboje, vyhodnocení, jak fungují mechaniky v praxi, a objevení případných chyb. Jakmile budeme spokojeni s daty, které získáme, testování uzavřeme. Většinou jde o 45 minut až 2 hodiny, avšak nemůžeme to nikdy garantovat.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 28.07.2017 09:56

Nevím ale přijde mi, že vydávání nových raidu je už moc rychlé, ani si nestačím užít dosavadní progres a je tady pomalu nový...

Ellendway 28.07.2017 10:45

Jde pouze o první testování raidu. Předpokládám, že Burning Throne bude až po vydání patche 7.3.5.

28.07.2017 10:52

pocitej 5 mesicu po vydani tomb of sargeras aspon to blizzard tak sliboval, vydaji akorat 7.3 s dungem a novym kontentem treba za dva mesice a pak za dalsi tri raid

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet