Patch 7.3: Shadows of Argus – Survival Guide

  Patch 7.3    Survival    Guide   

Již příští středu, tedy 30. srpna, se vydáme na Argus. Včera to Blizzard oznámil na herní akci GamesCom 2017. Přípravy na přesun nejlepších hrdinů na Argus jsou v plném proudu a Blizzard vydal i video příručku, která ukazuje ve zkratce to, co na hráče čeká.

 

K videu jsme pro vás vytvořili i české titulky, tak si je nezapomeňte pomocí tlačítka zapnout.

 

 

Samozřejmě pro vás připravujeme souhrnný článek, která bude obsahovat všechny důležité informace o chystané aktualizaci.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Antheiel 25.08.2017 20:18

Souhlasím s tím, že blizz vydává obsah poměrně rychle a mám strach z toho, že tohle je poslední legion patch a pak budeme hodně dlouhou dobu čekat na další datadisk, který ještě nebyl ani oznámen. Doufám, že se mýlím a blizzard oznámí na blizzconu nový datadisk+ 1 legion patch někdy na konci tohoto/začátku příštího roku, ale obávám se, že je to jen mé zbožné přání.

Lockdaar 25.08.2017 20:55

To si zas osobně nemyslím, že by se opakovala situace z WoD, kdy nebylo snad 3/4 roku co dělat a čekalo se na datadisk, myslím si, že z WoD se poučili a tohohle se budou chtít rozhodně vyvarovat. Spíš mě tak nějak mrzí, že Legion byl sice opravdu plný obsahu ale bylo to takové celé svižné a rychle to uteklo a už zanedlouho bude ohlášen další datadisk. Tak nějak jsem si myslel, že by Legion mohl vydržet klidně třeba + - 2 roky a kousek, než by vyšel další datadisk. Příští týden 30. to bude přesně rok od vydání Legionu a už jsme skoro úplně na jeho konci.
Jinak další datadisk sice oznámen ještě nebyl ale myslím si, že už nějakou dobu na něm pilně pracují, aby mohl zavčasu vyjít a neopakovala se právě zmíněná situace z WoD

Lockdaar 25.08.2017 21:07

@Lockdaar PS: a i kdyby to náhodou bylo nějak přibližně jako ve WoD tak mě osobně by to nějak ani nevadilo, aspoň bych měl čas dodělat svoje alty

žokej 25.08.2017 08:02

Je to fajn, že se blizz takhle stará o aktuálnost contentu ale přeci jen je to opravdu moc rychlé. Máte pravdu s těma altama a to mě docela dosti kaká. Jsem ten typ hráče, který nevydrží u jedné postavy celý wow život. Mám rád změny a co se týče aktuálnosti Legionu je téměř nemožné budovat alty. Je to škoda. Nejradši mám mythic+ ale né pořád s jednou postavou, nehledě na to, že když nemáte tanka nebo heal je to opravdu obtížné se dostat do nějakého takového mythicu+.

Lockdaar 24.08.2017 21:23

Jsem na tom stejně, třeba ve WoD, kde nebyl obsah tak častý jako v Legion, jsem měl maina + 2 alty (healera a tanka), se kterými jsem v pohodě pravidelně raidoval a hrál za ně - v Legionu jsem rád, že tak nějak stihnu vše potřebné na mainovi + další věci a oba dva altové mi stojí od Legionu zaseklé na 100 lvlu Pravda že samozřejmě dnes už u toho nemůžu sedět třeba 6 hodin denně jako před několika lety ale i tak mi přijde, že to vydávání obsahu je možná trošku zbytečně rychlé - Legion se mi v tomhle zdá jako výjimečný datadisk, přijde mi, že dokázali poměrně dost dobře skloubit kvalitu s kvantitou, což jsem si myslel, že zkrátka u wow ani nejde...

cerberos 24.08.2017 15:03

hm Blizzard je čím dál rychlejší na patche tenkrát nebylo nic co dělat od lich kinga tak jsem altoval a ted?!!!! není na alty čas což mě mrzí takže nevím jestli mám mít radost z patche nebo ne?

godlike 24.08.2017 19:25

asi tak než udělám maina je čas jít do práce nebo spát.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet