Patch 7.1 - Return To Karazhan

http://media.wowfan.cz/uploaded/^E3CCC2CB88061C526D121A473365C8DCF1993340F691ABBAE6^pimgpsh_fullsize_distrx
Na Gamescome sa nespí! Počas streamu v už spomínanom Legion Café nám Slootbag a WatcherDev predstavili patch 7.1., v ktorom sa vrátime do Karazhanu.

Čo sa zmení:

  • Karazhan sa vráti ako 5-man dungeon, avšak so všetkými bossmi.
  • Pôvodný Karazhan zotrvá, takže si môžete ďalej veselo farmiť mounta.
  • Pribudne malý raid medzi Emerald Nightmare a Nighthold, ktorý bude dopĺňať príbeh v Stormheime.
  • Prinesie vonkajšie spojenie obsahu so Suramarom, ktorý bude dopredu tlačiť príbehovú líniu Nightfallen.
  • Patch 7.1 bude dostupný na PTR krátko potom, ako vyjde Legion.

Herní vývojári taktiež dodali:

  • Uznali, že tlačenie na čoraz rýchlejšie vydávanie datadiskov uškodilo ich obsahu.
  • Do budúcna sa chcú zameriavať na stály prúd obsahu.
  • Ich prioritou č. 1 je uistiť sa, že budeme mať vždy čo robiť.
  • Tím sa už nikdy nebude snažiť urýchliť datadisky a rozšírenia. Budú vydané až vtedy, keď budú hotové.
  • Zaistiť obsah v aktuálnej hre je dôležité aj počas vydávania nového datadisku.
  • Uisťujú nás, že obsah už nebude suchý.


Naposledy upravil/a Bellatrix 18.08.2016 v 19:18:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

matesp 27.10.2016 08:48

warlockom prehadzali talenty, dost podstatne v ich neprospech

Rodann 26.10.2016 10:48

Předpokládám, že mini q-linii s Varokem pro získání skrytého skinu pro Strom'kar (arms warr artefakt) opět zapomněli implementovat...?

22.08.2016 01:48

Champion of the Banshee Queen: bolvar je celou dobu vzhuru, vzhledem k tomu ze jako DK si s nim prijdes parkrat pokecat behem artefakt questu atd..

Draculla 21.08.2016 16:23

Muradin
Informace o patchi ještě před spuštěním datadisku super Konečně! Přesně to co jsme potřebovali. Snad tohle vydrží víc než jeden datadisk. Doufám že už nebude víc patchů alá 6.1 Velké raidy jsou super, ale s těmi menšími není tolik práce a hráče to uspokojí což je dobré řešení.Chudák Moroes. Furt slouží. On je prostě skvělá postava Uvidíme jestli mluví o Sargerasovi nebo Medivhovi. A i když Medivha bych radši nechal.Na Karazhan se moc těším. To místo má skvělou atmosféru.
Ja by som pridal bonusovú miestnosť z Warcraft filmu - Chamber of the Guardian a pridal do hry tú scénu. Khadgar by musel znova zabiť corruptnutého Medivha Sargerasom. Čo by mohlo uzavrieť príbeh Medivha konečne.

Champion of the Banshee Queen 20.08.2016 17:44

viktort4
zdravím, WOW už nehrám 4 roky, ale mám teóriu a tento cinematic ju viac oživil.Myslím že jedna rasa démonov vie ovládať nemŕtvých ? Je čas aby sa Lich prebudil. A myslím, že bude vojna medzi démonmi a nemŕtvimy.
Tak válka mezi démony a nemrtvými už je, Sylvanas a Forsakens vedou Hordu ve válce proti Legii

19.08.2016 16:49

Walther:bosove budou stejni akorat s novejma mechanikama, dost pravdepodobne

Bellatrix 19.08.2016 15:26

Mordecay
Či je Netherspace súčasťou Twisting Nether nie je známe, ale zrejme nie, keďže sa Malchezaar vrátil vo WoD ako démon spútaný v T18 pre warlockov.
Já jsem si Netherspace vždycky představovala jako trhlinu mezi Twisting Nether a naší realitou. Protože v Twisting Nether by jinak neměly platit klasické zákony času a prostoru a ty v Netherspace očividně platí. Takže podle mě jde o místo, kde se reálný svět nějakým nedopatřením částečně prolnul s Twisting Nether. Že se tam protrhala... no, řekněme bariéra, která dimenze odděluje.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Walther 19.08.2016 14:13

Já doufám, že Karazhan trochu přepracují. Alespoň noví protivníci. Nebo změnit trasy. Skutečně rád bych viděl zapojení té obrovské krypty pod Karazhanem. Tohle mi příjde akorát jako laciné vykrádání sebe sama. Přičemž Karazhan je jeden z nejlepších raidu...

Muradin 18.08.2016 21:19

Informace o patchi ještě před spuštěním datadisku super Konečně! Přesně to co jsme potřebovali. Snad tohle vydrží víc než jeden datadisk. Doufám že už nebude víc patchů alá 6.1 Velké raidy jsou super, ale s těmi menšími není tolik práce a hráče to uspokojí což je dobré řešení.Chudák Moroes. Furt slouží. On je prostě skvělá postava Uvidíme jestli mluví o Sargerasovi nebo Medivhovi. A i když Medivha bych radši nechal.Na Karazhan se moc těším. To místo má skvělou atmosféru.

Mordecay 18.08.2016 19:48

sw1tchCZ
Já sám bych bral kdyby tam Moroes byl jakožto náš tajný spojenec, nicméně pracoval sám pro sobe a svoje vlastní cíle - oživení Medivha. Ten by, ale byl zkorumpován Legií - možná samotným Eredar Princem (ale toho sme vlastně zabili v Twisting Netheru takže by měl být perma death).
Tiež dúfam, že Moroes bude na našej strane.Či je Netherspace súčasťou Twisting Nether nie je známe, ale zrejme nie, keďže sa Malchezaar vrátil vo WoD ako démon spútaný v T18 pre warlockov.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet